20 rezultatų ieškant "apvirti"
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 150 g graikiškų riešutų 2 griežinėliai konservuoto ananaso 1 žaliasis pipiras 2 raudonieji pipirai Prieskoniai 150 g miltų 1 šaukštas kukurūzų miltų 1 šaukštas kepimo miltelių �..
Recepto vertinimas:
Daržovių balandėliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 12 bulvių, 5 – 6 stambios morkos, 1 svogūnas, 1 saliero šaknis su lapais, 1 stiklinė ryžių, 4 – 5 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas raudonųjų pipirų, druska, juodieji pipirai, kopūsto lapai, 10pomidorų. Gaminimas: Bulves ir ..
Recepto vertinimas:
Moliūgų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 750 g moliūgų, 1 stiklinė manų kruopų, 1 stiklinė pieno, 2 kiaušiniai, 100 g grietinės, druskos. Gaminimas: Moliūgą, nuplauti, supjaustyti smulkiais kubeliais ir apvirti piene. Po to suberti manų kruopas, įmušti kiaušinius, pasūdyti i..
Recepto vertinimas:
Gūžinių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 kg kopūstų, 4 – 5 kiaušiniai, 2 – 3 svogūnai, 2 – 3 šaukštai sviesto, 3 – 4 šaukštai smulkiai supjaustutų petražolių, 1 stiklinė džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, 1 šaukštas miltų, 2 stiklinės grie..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg žiedinių kopūstų, 200 g šviežių arba 60 g džiovintų grybų, 2 – 3 šaukšati sviesto, 1 svogūnas, 1 stiklinė grybų sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai miltų, 2 – 3 kiaušiniai, 2 šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Salierų lapkočių apkepas su šonine
Salierų lapkočių apkepas su šonine Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg salierų lapkočių, 250 – 300 g šoninės, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštas margarino, maltų pipirų ir druskos. Gaminimas: Salierų lapkočius apvirti su supjaustyti. Supjausčius šoninę, ..
Recepto vertinimas:
Blynai su grybais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kiaušinis,Pusė stiklinės pieno,Pusė stiklinės vandens,Miltų,1 stiklinė šaldytų ar džiovintų grybų, 1 svogūnas, Druskos, cukraus, pipirų, aliejaus, grietinės. Gaminimas: Maišant kiaušinį, pieną, vanden�..
Recepto vertinimas:
Viščiukai tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 viščiukai, druskos, citrinos sulčių, 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, aliejus, 1,5 stiklinės miltų, riebalų, muskato riešuto, petražolės lapelių. Gaminimas: Viščiukus perpjauti pusiau, įtrinti druska, citrinos sultimis. Tada supjau..
Recepto vertinimas:
Kepta antis su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g virtos antienos, 4 svogūnai, 8 pomidorai, aliejus, 2 obuoliai, aštraus padažo, druskos, pipirų, pomidorų padažo. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, svogūnus apvirti. Mėsą, svogūnus ir pomidorus pakaitomis suverti ant iešmo. Al..
Recepto vertinimas:
Troškintos šparaginės pupelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 didelės morkos 4 svogūnai 0,5 stiklinės aliejaus 500 g šparaginių pupelių 3-4 šaukštų neaštraus pomidorų padažo druskos, pipirų ir „Vegetos“ prieskonių Gaminimas: Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vanden..
Recepto vertinimas:
Apkepti žiediniai kopūstaiIngridientai: Nedidelio žiedinio kopūsto kaušinių trupinių apvoliojimui druskos pipirų aliejaus Paruošimo būdas: Žiedinius kopūstus išskirstyti gabalėliais - šakelėmis ir apvirti pasūdytame vandenyje. Išplakti kiaušinius su pipirais ir dr..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su Savojos kopūstu
Balandėliai su Savojos kopūstuIngridientai: Savojos kopūsto gūžė (nedidelė), 100 g cukinijos, po pusę raudonosios ir geltonosios paprikos, raudonasis svogūnas, 15 g sojų padažo, 0,5 stiklinės apvaliųjų ryžių, alyvuogių aliejaus, druskos, prieskonių. Padažui: pusė..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su varškeIngridientai: Kopūsto gūžė, šaukštas riebalų, 2 šaukštai pomidorų padažo, 0,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės grietinės, 2 stiklinės daržovių sultinio. Įdarui: 500 g varškės, 0,5 stiklinės ryžių, šaukštas sviesto, 0,5 stiklinės griet..
Recepto vertinimas:
Balandėliai su bulvių įdaruIngridientai: Kopūsto gūžė, 400 g bulvių, 150 g karštai rūkytos šoninės, 2 kiaušinių tryniai, 2 šaukštai smulkiai tarkuotų morkų, šaukštas sviesto, 3 šaukštai aliejaus, druskos, bulvių prieskonių. Gaminimas: Kopūstų lapus apvirti...
Recepto vertinimas:
Žuvies užkepėlėIngridientai: 300-500g žuvies filė (gali būti jūros lydeka, menkė ar lašiša) 250g ryžių 1 didelis poras 1 didelė morka 200 ml grietinėlės 200 g fermentinio sūrio trupinių pipirų druskos žuvies prieskonių Krapų Gaminimas: Žuvį supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Apkeptos sparaginės pupelėsIngridientai: 500g šparaginių pupelių prieskonių (vegetos ar pan.) druskos miltų česnako baziliko aliejaus ar sviesto Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vandenyje.Išvyrus, nupilti vandenį , nuvarvinti, apibarstyti prieskoniais (vegeta),apvoli..
Recepto vertinimas:
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g moliūgų, 1 morka, 1 – 2 bulvės, 1 šaukštas sviesto, 1 l pieno, druskos. Gaminimas: Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą...
Recepto vertinimas:
Baravykai grietinėjeIngridientai: 8-10 baravykų kepurėlių 2 svogūnai 2 stiklinės grietinės pipirų druskos petražolių lapelių ar krapų Gaminimas: Baravykus apvalyti ir apvirti. Į keptuvę įpilti 1 stiklinę grietinės, sudėti nusausintus baravykus, grieižinėliais supjau..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais
Žiedinių kopūstų apkepas su grybaisIngridientai:1 kg žiedinių kopūstų, 200 g šviežių arba 60 g džiovintų grybų, 2–3 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 1 stiklinė grybų sultinio, 2 šaukštai miltų, 2–3 kiaušiniai, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai džiūvės..
Recepto vertinimas:
Kinietiški vištienos sparneliai
Kinietiški vištienos sparneliaiIngridientai:8 sparneliai,1X125 maišelis ryžių,5 šaukštai pomidorų padažo,2 šaukštai sojos padažo,paukštienos prieskonių,česnako,1 valgomas šaukštastas (kupinas) medaus. GaminimasSparnelius trumpai (0,5 val) palaikyti apibarsčius paukštienos prieskon..
Recepto vertinimas: