9 rezultatų ieškant "rudmesiu"

Ryžių salotos su grybais

Ryžių salotos su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės birios ryžių košės (išvirtos iš 150g. ryžių) 1 stiklinė marinuotų baravykų arba rudmėsių 2 kietai virti kiaušiniai 1 poras 2-3 šaukštai grietinės 2-3 šaukštai majonezo petražolės lapelių Gaminimas: Grybus ..

Recepto vertinimas: 0

Margos salotos su grybais

Margos salotos su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė nedidelių marinuotų arba savo sultyse virtų baravykų, rudmėsių arba pievagrybių 100g kieto sūrio 1-2 obuoliai 1-2 pomidorai 100g daktariškos dešros arba lieso kumpio 1 apelsinas 1,5 stiklinės grietinės arba kefyro 2 š..

Recepto vertinimas: 0

Baltasis grybų padažas

Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Tiršta grybų sriuba II

Tiršta grybų sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių baravykų arba rudmėsių, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno, 0,5 morkos, 0,5 petražolės arba gabalėlis saliero, 1 l vandens, druskos, 1 šaukštas grietinės arba 1kiaušinio trynys, 4 šaukštai pien..

Recepto vertinimas: 4

Keptos rudmėsės, baravykai

Keptos rudmėsės, baravykaiIngridientai:1/2 kg rudmėsių ar baravykų kepurėlių, 2—3 šaukštai aliejaus ar 100 g sviesto, 2 šaukštai miltų, druskos.Gaminimas Rudmėsės ar baravykai gerai nuplaunami, didesnės kepurėlės supjaustomos, nusausinami, pavoliojami miltuose, sumaišytuos..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės su svogūnais

Keptos rudmėsės su svogūnaisIngridientai:1/2kg rudmėsių, 2 šaukštai miltų, 100 g riebalų, 3 svogūnai, pipirų, druskos.Gaminimas Rudmėsės nuvalomos, dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 10 min. verdamos. Paskui jos nusausinamos, pavoliojamos miltuose ir kepamos keptuvėje su ..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės ar pievagrybiai

Keptos rudmėsės ar pievagrybiaiIngridientai:1/2 kg rudmėsių ar pievagrybių, 100 g riebalų, 1 kiaušinis, 2 šaukštai miltų, druskos, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių.Gaminimas Grybai nuplaunami (pievagrybių kepurėlės nulupamos), nusausinami, supjaustomi, pasūdomi, pavoliojami mi..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su silke

Grybų salotos su silkeIngridientai:200 g savo sultyse virtų rudmėsių, 200 g baravykų, 400 g nedidelių pomidorų, 1-2 svogūnai, 2 silkės 2 kietai virti kiaušiniai, 1 stiklinė grietinės arba majonezo, 1-2 šaukštai varškės, žalumynų, 1 raugintas agurkas.Gaminimas Virtus grybus, pomido..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su aštriu padažu

Virta jautiena su aštriu padažuIngridientai:1 kg jautienos (nugarinės, mentės), 1 stiklinė 3 proc. acto, pipirų, gvazdikėlių, druskos, lauro lapų pagal skonį. Padažui: 2 svogūnų galvutės, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 300 g džiovin..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rudmesiu