20 rezultatų ieškant "grikiu pyragas"
Keptas karpis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 5 g miltų, 15 g saulėgrąžų aliejaus, 15 g sviesto, 150 g daržovių, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. �..
Recepto vertinimas:
Karpis su koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g žuvies, 10 g miltų, 10 g saulėgrąžų aliejaus, 10 g sviesto, 5 g sūrio, 150 g grikių košės, 125 g padažo, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Išvirtą, pagardintą sviestu birią košę sudėkite į keptuvės vidurį. Ant košės..
Recepto vertinimas:
Grikiųir grybų kotletai (sveikuoliskas)
Grikiųir grybų kotletai (sveikuoliskas)Ingridientai: 0,5 kg grikių kruopų 2-3 kiaušiniai 2 svogūnai 2-3 šaukštai bulvių krakmolo 1 stiklinė džiovintų ir išvirtų grybų 2 virtos morkos druskos,prieskonių aliejaus kepimui Grikių kruopas išverdame. Grybus ir virtas morkas s..
Recepto vertinimas:
Grybų kotletaiIngridientai: 500 g sūdytų grybų 2 vidutinės galvos svogūnų 150 g grikių 50g sviesto druskos pipirų kiaušinis džiūvesėlių miltų aliejaus kepimui Gaminimas: Svogūnus sukapojame, grybus sumalame, sudedame į keptuvę ir troškiname su 25g sviesto. Išv..
Recepto vertinimas:
Grikių košė su daržovėmisIngridientai: 1 stiklinės grikių 40g kopūstų 1 morką 0,5l pieno druskos Gaminimas: Daržoves smulkiai supjaustyti . Pusę daržovių dėti į puodo dugną , ant jų supilti nuplautus grikius , ant grikių suberti likusias daržoves . Atsargiai , kad n..
Recepto vertinimas:
Grikių ir varškės apkepasIngridientai: 500g grikių kruopų 400g mėsos 2 kiaušinių 50g svieto Gaminimas: Išvirkite grikių košę . Į ją sudėkite permaltą varškę , druską , sviestą , kiaušinius ir cukrų . Viską išmaišykite ir supilkite į norimą formą . Kepkite 20..
Recepto vertinimas:
Grikių košė su riešutais Ingridientai: 200 g grikių, 2 šaukštuose sviesto, 100 g džiovintų abrikosų, 100 g džiovintų slyvų, 100 g graikinių riešutų. Grikius nuplauti, gerai nuvarvinti, apkepti svieste. Abrikosus, slyvas supjaustyti kubeliais, graikinius riešutus pakepin..
Recepto vertinimas:
Įdaryti pomidorai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 stiklinės grikių, 2-3 pomidorai, 1 svogūnas, 1 nedidelė morka, 1 kiaušinis, 1/4 stiklinės pieno, truputukas petražolių, aliejaus Gaminimas: Grikius iš vakaro užpilti verdančiu vandeniu ir palikti šusti.Pomidorų viršūnė..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su kruopomis ir bulvėmis
Pyragėliai su kruopomis ir bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g kvietinių miltų 50 g margarino,25 g mielių 50 g cukraus,1/2 stiklinės pieno 1 kiaušinis,druskos Įdaras: 600 g bulvių ,50 g aliejaus 1 didelis svogūnas 4 šaukštai grikių košės 1 kiaušinis,pipirų Ga..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grikių košėIngridientai:Stiklinė tarkuotu žalių bulvių, stiklinė grikių kruopų, 100 g lašinių, druskos.Gaminimas Grikiai išmirkomi, nuplikomi ir suberiami į šaltą vandenį. Verdant pamaišoma. Kai kruopos suminkštės, pasūdomą, sudedamos tarkuotos bulvės ir ant sil..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotiniaiIngridientai:0,5kg jautienos, prieskonių, druskos. Įdarui: 250 g jautienos lajaus ar lašiniukų, 250 g juodos ruginės senos duonos, 1 kiaušinis, 1/2 stiklinės sultinio, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Mėsa supjaustoma plonais, bet platokais gabali..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški veršienos maltiniai
Žemaitiški veršienos maltiniaiIngridientai:400 g veršienos, 100 g kiaulienos, 100 g silkių, 2—3 riekutės pyrago, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Veršiena, kiauliena ir išvalytos silkės ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grikių košėIngridientai:1 stiklinė tarkuotų žalių bulvių, 1 stiklinė grikių kruopų, 100 g lašinių, druskos.Gaminimas Grikiai išmirkomi, nuplikomi, suberiami į šaltą vandenį ir verdami pamaišant. Kai kruopos suminkštėja, pasūdoma, sukrečiami tarkiniai ir ant silp..
Recepto vertinimas:
Grybai su grikių košeIngridientai:l/2 kg grybų, 1 stiklinė grikių kruopų, 100 g sviesto, 100 g grietjnės, 1 svogūnas, druskos.Gaminimas I verdantį pasūdytą vandenį (1,5 stiklinės) įdedama 40 g sviesto, suberiamos kruopos ir išverdama biri košė. Paruošti grybai patroškinami s..
Recepto vertinimas:
Grikių miltų blynai (Skirmantės) (foto)
Grikių miltų blynai (Skirmantės) (foto)Ingridientai:240 ml pieno; 3 tirpinto sviesto; 1 didelis kiaušinis; 6 š. grikių miltų (nubraukti šaukštai, o ne kaupini); 6 š. paprastų miltų; 0,25 a.š. druskos; 1-2 š. cukraus.Gaminimas Viską gerai išmaišyti ir kepti svieste (svieste skaniau,..
Recepto vertinimas:
Grikių pyragėliai (Jūratės)Ingridientai:Tešlai: 25g šviežių mielių, 750g miltų, 200g pieno, 2 kiaušinio tryniai, 1 baltymas, 125g sviesto, 3a.š. cukraus, truputis cukraus, truputis sodos, nugesintos šaukšte grietinės. Įdarui: dubenėlis virtų grikių, svogūno galvutė, tru..
Recepto vertinimas:
Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu
Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažuIngridientai:1 kg. jautienos filė, vienos citrinos sultys, 100 g. šviežių ar šaldytų mėlynųjų slyvų, 50 g. pievagrybių, 700 g. virtų grūstų bulvių, 200 g. grikių miltų, kiaušinis, krakmolo, jautienos prieskoniai, smulkiųjų baltųjų pipir..
Recepto vertinimas:
Grikių košė su varškeIngridientai:1 stiklinė grikių kruopų; 200 ml grietinės; 1 valg. š. sviesto arba margarino; 250 g varškės; 2 kiaušinių tryniai; Druskos; Riebalų puodui ištepti.Gaminimas Kruopas nuplikykite verdančiu vandeniu, nupilkite, sumaišykite su grietine, įdėkite svies..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blyneliai su grikiais
Bulviniai blyneliai su grikiaisIngridientai:1 kg bulvių; 200 g grikių kruopų; 1 svogūnas; Kvapniųjų pipirų; Druskos ir juodųjų pipirų; Aliejaus kepimui.Gaminimas Grikių kruopas perliejame verdančiu vandeniu, nuvarviname. Nuskustas bulves sutarkuojame, sumaišomas su grikiais ir smulkint..
Recepto vertinimas:
BlynaiIngridientai:300 ml pieno, 100 ml grikių miltų, 200 ml kvietinių miltų, 1 šaukštas mielių, 2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 1 kiaušinis, 2 dl verdančio pieno.Gaminimas•Iš pieno, miltų ir mielių sumaišyti tešlą. Ji pakyla per keturias valandas. Po to įdėti druskos, kia..
Recepto vertinimas: