Anties krūtinėlė apelsinų padaže
Ingridientai:4 anties krūtinėlės (maždaug po 300g)
4 apelsinai, 2 apelsinų sultis
0,5 stiklinės apelsinų likerio
4 šaukštai sviesto, cinamono
druskos, pipirų
Gaminimas
Anties krūtinėles nuplauti ir pritrinti druska, pipirais bei cinamonu ir pakepinti svieste kol apskrus. Supilti apelsinų sultis ir troškinti apie 1 val. Apelsinus nulupti, nuimti nuo skiltelių plėvelę ir supjaustyti. Apelsinus užpilti likeriu, išmaišyti ir sudėti į mėsą, tada patroškinti dar 10 min. Krūtinėlę supjaustyti griežinėliais ir patiekti su troškintais apelsinais bei makaronais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!