20 rezultatų ieškant "alyvuogiu salotos"
Šalta, aštri daržovių sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: saldžiųjų įvairių rūšių paprikų – 200 g, pomidorų – 225 g (2 dideli arba 3-4 mažesni), agurkų (su nulupta žieve) – 165 g, ropinių svogūnų – 100 g (1 didelis arba 2 mažesni) č..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 upėtakių žuvų prieskonių pusės mažos citrinos 100 g žaliųjų alyvuogių aliejaus 2 pjaustytų pomidorų 8 bulvių džiovintų rozmarinų druskos pipirų Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtri..
Recepto vertinimas:
Risoto su jūros gerybėmisIngridientai: 250g ilgagrūdžių ryžių (skanu ir su laukiniais) 150g šaldytų jūros gerybių (krevėtės, midijos, kalmarai ir kt.) 1 saldžios paprikos 1 svogūno 3 skiltelių česnako 1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus 10 alyvuogių Prieskoniu (drus..
Recepto vertinimas:
Itališka pica Ingridientai: Tešlai 1 kilogramas miltų 30 gramų mielių 1 arbatinis šaukštelis druskos, 200 gramų šalto vandens Įdarui alyvuogių aliejaus aptepimui pomidorų (žalių ar konservuotų) rūkyto kumpio arba mėsos faršo paprikos alyvuogių susmulkinto česnako p..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“
Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“Ingridientai:Tuno paštetui: 160 g konservuoto tuno 20 g minkšto sviesto40 g 9% varškės5 g konservuotų kaparėliųdruskosmaltų juodųjų pipirųAlyvuogių tyrei „Tapenada“:..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su svogūnų įdaruIngridientai:300g picos tešlos, šaukštas alyvuogių aliejaus, 2 plakti kiaušiniai glazūravimui, 2 svogūnai arba porai, alyvuogių puselių. Įdarui: 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 nedideli šiaudeliais supjaustyti svogūnai arba porai, didelis šiaudeliais sup..
Recepto vertinimas:
Krevetės, keptos su mangų padažu
Krevetės, keptos su mangų padažuIngridientai:3 šaukštus kmynų, kalendrų ir pankolių, 3 šaukštai juodųjų pipirų žirnelių, pusė šaukšto uoginių paprikų, 24 didelės karališkosios krevetės, alyvuogių aliejaus. Mangų padažui: mangas, smulkiai supjaustyta raudonoji paprika, sm..
Recepto vertinimas:
Šašlykai su paprikų padažuIngridientai:Po 300 g kiaulės mentės ir kalakuto krūtinėlės, 3 svogūnai, pusė šaukštelio maltų pipirų, 3 skiltelės česnako, 6 šaukštai laimų sulčių, alyvuogių aliejaus, 4 šakelės kalendrų, po 2 šakeles mėtų ir petražolių, 50 g marinuotų aitr..
Recepto vertinimas:
Pupelių ir jūros gėrybių salotos
Pupelių ir jūros gėrybių salotosIngridientai:120 g bulvių, 120 g morkų, 160 g salierų, 120 g obuolių, 120 g raudonųjų arba spalvotųjų pupelių (ankščių), 40 g žaliųjų žirnelių, l00 g ančiuvių filė arba 85 g silkės, 50 g raugintų agurkų, 2 kiaušiniai, 40 g alyvuogių,..
Recepto vertinimas:
Ryžių ir kiaulienos salotosIngridientai:250 g ryžių, 200 g sūdytos mėsos arba šaltai rūkytos kiaulienos, 1 agurkas, 1 žalioji saldžioji paprika, 2 pomidorai, 200 g juodųjų alyvuogių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 šaukštas vyno acto, žiupsnelis maltų aitriųjų pipirų, ..
Recepto vertinimas:
Paukštienos salotosIngridientai:250 g keptos grilyje vištienos mėsos, 0,5 virto saliero šakniavaisio, 1 svogūnas, 1 citrina, 75 g nuluptų migdolų, 15 vnt. įdarytų alyvuogių, 100 g pjaustytų vynuogių be sėklų, 3 mandarinai, 10g raudonųjų aitriųjų paprikų, 0,5 stiklinės kor..
Recepto vertinimas:
Bulviniai krepšeliai su jautiena
Bulviniai krepšeliai su jautienaIngridientai:4 jautienos filė gabalėliai (maždaug po 150 g. ir 1,5 cm storio), svogūnas, 6 pomidorai, 2 šaukštai smulkintų petražolių, 100 g. juodųjų alyvuogių be kauliukų, 2 šaukštai džiūvėsėlių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 700 g. bulvių, ..
Recepto vertinimas:
Pesto padažasIngridientai:2 susmulkintos česnako skiltelės; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 25 g šviežių baziliko lapelių; 25 g žemės arba graikinių riešutų; 50 g šviežiai sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio; 150 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus...
Recepto vertinimas:
Graikiškos salotosIngridientai:4 porcijoms: 2 nedideli riekelėmis supjaustyti agurkėliai; 4 nedideli į keturias dalis supjaustyti pomidorai; 2 plonomis riekelėmis supjaustyti svogūnai; 75 g sutrupinto fetos sūrio; ½ stiklinės alyvuogių; 3 valg. š. alyvuogių aliejaus; 2 valg. š. rudoj..
Recepto vertinimas:
Tebjule salotosIngridientai:6-8 porcijos 210 g skrudintų skaldytų kviečių, 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 125 ml alyvuogių aliejaus, Kakiko (žiūrėti padažuose), 125 ml juodųjų alyvuogių garnyrui, 6-8 vidutinio dydž..
Recepto vertinimas:
Viduržemio kraštų salotosIngridientai:6-8 porcijos 250 g manų kruopų (kuskusui), 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 15 ml alyvuogių aliejaus, Cadziki, druska, pipirai, 3-5 gabalėliai pita duonelės, ketvertas žaliųjų kons..
Recepto vertinimas:
Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)
Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)Ingridientai:Vištai virti: 1 išdarinėta višta; 1 morka; 1 svogūnas; 1 česnako skiltelė; 1 citrininės melisos lapas; 1-2 citrinos lapai; Druska ir pipirai; Po 2 karus ant peilio galo džiovintų čiobrelių ir mairūnų. Padaž..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su kuskusuIngridientai:2 asmenims: 2 nedideli upėtakiai; 100 g muskuso; 200 ml vištienos sultinio; 2 pomidorai; 2 agurkai; 1 svogūnas; saujelė juodųjų alyvuogių be kauliukų; druskos ir ką tik maltų pipirų; žuvies prieskonių; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; citrina.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su alyvuogėmis
Burokėlių salotos su alyvuogėmisIngridientai:½ virto burokėlio; 100 g salotų lapų; 60 g juodųjų alyvuogių; 1 virtas kiaušinis. Padažui: 1 arb. š. krienų; Citrinų sulčių; 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; Druskos.Gaminimas Į lėkštę sudedame stambiai suplėšytus salotų lapus..
Recepto vertinimas: