22 rezultatų ieškant "aliejaus"
Upėtakiai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 upėtakių žuvų prieskonių pusės mažos citrinos 100 g žaliųjų alyvuogių aliejaus 2 pjaustytų pomidorų 8 bulvių džiovintų rozmarinų druskos pipirų Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtri..
Recepto vertinimas:
Karšiai su rozmarinais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 šakelių rozmarinų 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus druskos, pipirų 4 karšių 2 citrinų 2 guželių salotų 2 šaukštelių kmynų Gaminimas: Rozmarinus sukapoti. Išmaišyti su kapotais česnakais ir dviem �..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 - 300 g. pievagrybių, 3 - 4 pomidorai, 1 obuolys, 1 morka, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 1 šaukštas grybų nuoviro, 0,5 citrinos sultys arba 1 šaukštas obuolių sulčių, druskos, cukraus, garstyčių, 1 poras arba 1 mažas svogūnas, ..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..
Recepto vertinimas:
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 tuno kepsneliai Marinatui: 1 šaukštas sojos [padažo] 2 šaukštai vaisių sulčių 1 šaukštas augalinio aliejaus 15 g. Cukraus ½ šaukštelis pipirų Daržovės: 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės 1 raudonasis svog�..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g nuvalytų krevečių 250 g makaronų Du šaukštai aliejaus ir šaukštas druskos litrui vandens - virimui Prieskoniai: 2 šaukšteliai smulkinto česnako 1 šaukštas šviežaus smulkinto imbiero 2 šaukšteliai kario 2-3 šaukštai sojos [pad..
Recepto vertinimas:
Varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g. varškės, 1/2 - 3/4 stiklinės pieno arba sultinio, 2 - 3 šaukštai aliejaus, druskos, garstyčių, pipirų, acto arba rūgščių sulčių, aštraus padažo. Gaminimas: Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti p..
Recepto vertinimas:
Pikantiškos vištų šlaunelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 vištų šlaunelių, 2.2 česnakų skiltelių, 3.2 šaukštų medaus, 4.5 šaukštų aliejaus, šaukštelio vištienos prieskonių, 5.2 porų, konservuotų ananasų Gaminimas: Česnako skilteles nuvalyti, sutrinti ir sumaišyti su..
Recepto vertinimas:
Lietinukai su kiaulienos kumpiu
Lietinukai su kiaulienos kumpiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė pieno 1 stiklinė vandens 1 šaukštelis cukraus 1 šaukštelis druskos 2 kiaušiniai 2 šaukštai aliejaus 2 stiklinės miltų Įdarui 500 g brokolių 300 g kumpio 100 g pievagrybių 150 g gritinėlės 2 šaukštai sojos tr..
Recepto vertinimas:
Muštiniai su aštriu padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g nugarinės, 2.aliejaus. Padažui: 3.2 svogūnai, 4.2 šaukštai acto, 5.2 kornišonai, 6.šaukštas garstyčių, 7.aliejaus, 8.šaukštelis baziliko, 9.pipirų, 10.druskos. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti kūjeliu. Tad..
Recepto vertinimas:
Silkės lietiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 1.4 kiaušiniai 2.500 g miltų 3.5 stiklinės pieno druskos Įdarui: 4.2 virti kiaušiniai 5.500 g silkės filė 6.2 svogūnai 7.10 šaukštų konservuotų žaliųjų žirnelių aliejaus Gaminimas: Iš miltų, kiaušinių, pieno ir drus..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 320g alyvų aliejaus, 50g balzamiko, 50g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g česnako, 2g maltų saldžiųjų raudonų paprikų, 0,5g maltų aitriųjų paprikų. Gaminimas: 320g alyvų ali..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g alyvų aliejaus, 60g obuolių acto, 60g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g preseliu išspausto česnako, 2g raudonos paprikos, 0,5g aitriųjų paprikų. Gaminimas: 400g alyvų a..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su svogūnų įdaruIngridientai:300g picos tešlos, šaukštas alyvuogių aliejaus, 2 plakti kiaušiniai glazūravimui, 2 svogūnai arba porai, alyvuogių puselių. Įdarui: 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 nedideli šiaudeliais supjaustyti svogūnai arba porai, didelis šiaudeliais sup..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šafranu ir kalmarais
Rizotas su šafranu ir kalmaraisIngridientai:4 porcijoms: 125 ml (½ stiklinės) pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai supjaustyti laiškiniai svogūnėliai; 500 g nuvalytų ir griežinėliais supjaustytų nedidelių kalmarų; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 6-8 šafrano ..
Recepto vertinimas:
Aštri sriuba su kiaulienaIngridientai:200 g. kiaulienos, truputis aliejaus, 1 didelis svogūnas, keletas blanširuotų pomidorų, bambuko ūglių, vištienos sultinio, truputis acto, čili aliejaus arba čili pipirų, krakmolo, juodų kiniškų grybų. Gaminimas Kiaulieną supjaustyti šiaudeliais..
Recepto vertinimas:
Acto ir aliejaus užpilas salotoms
Acto ir aliejaus užpilas salotomsIngridientai:60 ml (4 šaukštai)acto, 10 ml (2 šaukštai)garstyčių, 180 ml ( 12 šaukštų) pirmojo spaudimo alyvuogių, druskos, pipirai, priekoniniai žalumynai (čiobreliai, mėtos, raudonėliai, laiškiniai česnakai ar pelerūnas), Pagardai: aitrioji papr..
Recepto vertinimas:
Salotos su marinuota ir kepta vištiena
Salotos su marinuota ir kepta vištienaIngridientai:4 porcijos 1,25 cm imbiero šaknies, 1 česnako skiltelė, 125 ml sojos padažo, 30 ml (2 šaukštai) cukraus, 45 ml (3 šaukštai) ryžių vyno, 45 ml (3 šaukštai) sezamo aliejaus, 125 ml augalinio aliejaus, 1 raudonoji saldžioji paprika, 4 vi..
Recepto vertinimas:
Sūris su aviečių padažuIngridientai:4 porcijos 4 gabalėliai (po 125 g) sūrio su baltuoju pelėsiu, 300 g aviečių, 250 g neriebios varškės, svogūnas, salotų gūžė, kiaušinis, 75 ml pieno, šaukštas grietinėlės, 50 ml vandens, šaukštas citrinų sulčių, 3 šaukštai aliejaus, cuk..
Recepto vertinimas:
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBAIngridientai:100 g pievagrybių, 20 g svogūnų, 30 g bulvių, 30 g grietinėlės, 5 g grybų sultinio, 5 g saldžiųjų paprikų, 3 g žolelių aliejaus, 5 g salotų lapų, 15 g aliejaus, 3 g saldžių..
Recepto vertinimas:
Kepta plekšnė su baklazanaisIngridientai:600 g plekšnių filė,600 g baklažanų,450 g įvairių spalvų paprikų,100 g svogūnų,30 g alyvų aliejaus baklažanams apšlakstyti, druskos, pipirų.240 g jautienos sultinio,80 g ..
Recepto vertinimas:
PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖIngridientai:250 - 300 g pievagrybių,3 - 4 pomidorai,1 obuolys,1 morka,3 šaukštai alyvų aliejaus,1 šaukštas grybų nuoviro,0,5 citrinos sultys arba 1 šaukštas obuolių sulčių,druskos,cukraus,garstyči..
Recepto vertinimas: