Silkės lietiniai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Tešlai:
1.4 kiaušiniai
2.500 g miltų
3.5 stiklinės pieno
druskos
Įdarui:
4.2 virti kiaušiniai
5.500 g silkės filė
6.2 svogūnai
7.10 šaukštų konservuotų žaliųjų žirnelių
aliejaus
Gaminimas:
Iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos paruošti tešlą ir iškepti plonus lietinukus.
Svogųną smulkiai supjaustyti ir pakepti ant aliejaus. Silkę ir kiaušinius supjaustyti ir sumaišyti su svogūnais. Paruoštą įdarą dėti ant blynelių, suvynioti ir paskrudinti ant aliejaus. Tada blynelius dėti į lėkšte, papuošti žirneliais, pridėti dar kitokių daržovių. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!