Muštiniai su aštriu padažu
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.500 g nugarinės,
2.aliejaus.
Padažui:
3.2 svogūnai,
4.2 šaukštai acto,
5.2 kornišonai,
6.šaukštas garstyčių,
7.aliejaus,
8.šaukštelis baziliko,
9.pipirų,
10.druskos.
Mėsą supjaustyti ir išmušti kūjeliu. Tada apkepinti.
Paruošti padažą: aliejų, kuriame kepė mėsa įkaitinti, įpilti šaukštą
šviežio aliejaus ir pakepinti svogūnus. Tada įpilti acto ir viską
virti 2 minutes. Po to pasūdyti, įberti pipirų, baziliko ir dar
pavirti. Muštinius įdėti į padažą ir 30 minučių patroškinti. Likus 5
minutėms iki pabaigos sudėti supjaustytus kornišonus ir garstyčias.
Patiekti su grikių koše. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!