9 rezultatų ieškant "agrastai"
Morkų salotos su agrastais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė agrastų kompoto, 400 g morkų, medaus Gaminimas: Daržoves sutarkuoti, sumaišyti su agrastais, įdėti medaus. Galima pabarstyti žalumynais. ..
Recepto vertinimas:
Agrastai kreme Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g agrastų, 0,1 stiklinės cukraus, 0,5 stiklinės vandens, 100 g sausainių, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai kvietinių miltų, 2 kiaušiniai,vanilės, romo ar likerio. Gaminimas: Į vandenį supilama 50 g cukraus, užvirinama, sudedami agrastai ir ..
Recepto vertinimas:
Agrastų, krapų ir česnakų padažas (Irenos)
Agrastų, krapų ir česnakų padažas (Irenos)Ingridientai:Lygiomis dalimis: agrastai, krapai, česnakai. Druskos pagal skonį. Gaminimas Visus ingredientus permalti mėsmale, įberti druskos ir išmaišyti. Sudėti į stiklainiukus ir laikyti šaldytuve. ..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su agrastais ir kiviais
Pyragėliai su agrastais ir kiviaisIngridientai:6 vidutinio dydžio pyragėliams: Tešlai: 300 g miltų; 30 g mielių; 2 valg. š. cukraus; 150 ml drungno pieno; 40 g grietinės; 6 valg. š. aliejaus; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 250 ml pieno; ½ pak. vanilinio pudingo miltelių; 1 valg. š. ..
Recepto vertinimas:
Bezė tortas su agrastaisIngridientai:Tešlai: 100 g sviesto arba margarino; 125 g cukraus; 4 tryniai; 150 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; Riebalų kepimo formai ištepti. Bezė masei: 4 baltymai; 160 g cukraus; 100 g plokštelėmis pjaustytų migdolų. Įdarui: 200 g konservuotų agr..
Recepto vertinimas:
PYRAGAS SU AGRASTAISIngridientai:Tešla:250 g miltų2 šaukšteliai kepimo miltelių200 g cukraus pudros100 g margarino2-3 šaukštai grietinėsŽelė:500 g agrastų arba rabarbarų3 šaukštai želatinos(arba pakelis vaisių žel..
Recepto vertinimas:
POMIDORAI SU AGRASTAIS IR SERBENTAIS
POMIDORAI SU AGRASTAIS IR SERBENTAISIngridientai:Užpilui: 1l vandens, 50 g druskos, 50 g cukraus.GaminimasPomidorus sudedame į trijų litrų talpos stiklainius ir užpilame verdančiu vandeniu, po 2-3 minučių nupilame. Serbentus ir agrastus subadome, suberiame ..
Recepto vertinimas:
AGRASTAI SU AVIEČIŲ SULTIMISIngridientai:---GaminimasAgrastus nuplauname, apsausiname, nusmailintu degtuku subadome, 1-2 minutes blanširuojame, užpilame aviečių sultimis, kaitiname iki 80-85 °C(jokiu būdu neužviriname), palaikome 5-10 minučių, i#..
Recepto vertinimas:
Pyragas su agrastais IIIngridientai:Tešlai: 50 g mielių,1 stiklinė pieno,2 kiaušiniai,0,5 stiklinės cukraus,100 g sviesto,apie 1 kg miltų.Įdarui:0,51 agrastų,1,5 stiklinės cukraus.GaminimasParuošiame mielinę tešlą. Agrastus nuplauname,..
Recepto vertinimas: