6 rezultatų ieškant "pavoliojimui"
Kaimiški kiaulienos muštiniaiIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1/2 stiklinės miltų 1 kiaušinis (pavoliojimui), 40 g riebalų kepimui ir užpylimui.Gaminimas Kiaulienos nugarinė supjaustoma porcijomis, gerai išmušama, pasūdoma, pavilgoma išplaktame kiaušin..
Recepto vertinimas:
Įdaryta kiaulienaIngridientai:1/2kg kiaulienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis ir miltų pavoliojimui. Įdarui: 200 g kepenėlių, 1 svogūnas, 1 nedidelė morka, 20 g sviesto, 40 g lašinių, taukų kepimui.Gaminimas Kiauliena supjaustoma keturkampiais gabalais, išmušama..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiški muštiniaiIngridientai:600g jautienos, druskos, prieskonių, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių pavoliojimui, 1/2 citrinos, sviesto ar taukų kepimui ir užpylimui. Įdarui: 100 g kepenų, 2 svogūnai, 20 g sviesto svogūnams pakepinti, prieskonių (pipirų, kmynų), druskos.Gam..
Recepto vertinimas:
MaltiniaiIngridientai:1/2kg jautienos, 1—2 riekutės pyrago, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės maltinių masei atskiesti, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių pavoliojimui, 40 g riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui, svogūnų, pomidorų ar krienų padažo (ž..
Recepto vertinimas:
Keptas karosasIngridientai:1 kg karosų, prieskonių, miltų ar džiūvėsėlių pavoliojimui, riebalų (aliejaus) kepimui, druskos.Gaminimas Paruošti karosai pasūdomi su prieskoniais sumaišyta druska, pavoliojami miltuose ar džiūvėsėliuose, kepami nepjaustyti. Patiekiami pašildytame pus..
Recepto vertinimas:
KEPTAS KARPISIngridientai:6 porcijoms1 išdarinėtas 1,5 kg karpispusės citrinos sultysdruskosbaltųjų pipirų3 šaukštai miltų pavoliojimui2 kiaušiniai4 šaukštai džūvėsių trupiniųlydyto sviesto kepimuiGaminimasKarpį..
Recepto vertinimas: