21 rezultatų ieškant "acto"
Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho
Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 pomidorai, 2 agurkai, 4 skilteles česnako, petražolė, pipirai, alyvų aliejus, 2 šaukstai vyno acto, 1 litras vandens, 1 salždi paprika, 2 svogūnai. Gaminimas: Verdančiu vandeniu nupl..
Recepto vertinimas:
Kiniškai paruošti agurkai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2-3 švieži agurkai, 2-3 skiltelės česnako, 1 šaukštas acto (9%), 1/2 šaukštelio cukraus, 1 šaukštas sojos padažo, 4 šaukštai saulėgražų aliejaus, kario prieskonių, imbiero, druskos, pipirų. Gaminimas: Agurką perpjauti i�..
Recepto vertinimas:
Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..
Recepto vertinimas:
Salotos su kepta kalakutiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kepto kalakuto nuopjovos 0,5 stiklinės ryžių 100 g rūkyto kumpio stiklinė sultinio (iš kubelio) 2 skiltelės česnako po 200 g raudonosios ir žaliosios paprikų lapkotinio saliero stiebų 4 pomidorai, 2 š..
Recepto vertinimas:
Grybų salotos su pupelėm Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0.5l marinuotų baravykų, ar panašių grybų 1 skardinė SKO firmos karališkų pupelių 5 virtos bulvės 1 virta morka 1 svogūnas 1 arb. šaukštelis vegetos 2 arb. šaukšteliai cukraus 4 arb. šaukšteliai vyno acto 3 valg. šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Kapota silkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g silkės, 20 g pyrago, 15 g svogūnų, 1 kiaušinis, 20 g daržovių, 15 g obuolių, 10 g sviesto, 3 g acto, žalumynų. Gaminimas: Silkę išmirkykite, smulkiai supjaustykite, obuolius nulupkite, bandelę išmirkykite piene ir sumalkite. Viską sum..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapas, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų, petražolių lapelių, 4 pipirai, 0,5 šaukto druskos, 1 l vandens, 1 šaukštas acto..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su lašinukais
Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 puodeliai cukraus,3 puodeliai miltų,2 arbatiniai šaukšteliai sodos,2/3 puodelio kakavos,1 puodelis aliejaus,2 puodeliai šalto vandens,4 arbatiniai šaukšteliai vanilės,druskos,4 arbatiniai šauksteliai acto. ..
Recepto vertinimas:
Raudonojo vyno marinatas jautienai
Raudonojo vyno marinatas jautienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 šaukšto raudonojo vyno acto 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1-2 šaukšteliai cukraus 1 svogūnas 2 lauro lapeliai (Lauro lapas) 3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) rozmarinų 0,25 šaukštelio garstyčių miltelių drusko..
Recepto vertinimas:
Aviena su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1/2 stiklinės vandens, 2.1/2 stiklinės medaus, 3.1 šaukštas stalo acto. Pipirai, druska,mėtos lapeliai ir kitokios žolelės. Gaminimas: Keturi didesni avienos muštiniai, 1/2 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės medaus, 1 šaukštas stalo act..
Recepto vertinimas:
Virta skumbrė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.600 g skumbrės, 2.40 g acto, 3.80 g krienų ir acto padažo, lauro lapelių, maltų juodųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Skumbres išdaryti, nulupti ir supjaustyti smulkiais gabalėiais. Sudėti į puodą, užpilti verdančiu vandeniu, pasūdyt..
Recepto vertinimas:
Marinuoti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg pomidorų, 1L vandens, 150ml acto, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštas cukraus, garstyčių grudelių, kvapniųjų pipirų, lauro lapų. Gaminimas: Žali arba rausvi surūšiuoti ir rūpestingai atrinkti k..
Recepto vertinimas:
Sušis su lašišomis ir krevetėmis
Sušis su lašišomis ir krevetėmisIngridientai:600 ml. vandens, 500 g. sušiui gaminti skirtų ryžių, 4 arb. šaukšteliai cukraus, 6 arb. šaukšteliai ryžių acto, 1 arb. šaukštelis druskos, 150 g. įdaro (siauromis juostelėmis supjaustytų sūdytų ar rūkytų lašišų, krevečių, agurk..
Recepto vertinimas:
Mocarelos sūris su slyvavaisiais pomidorais
Mocarelos sūris su slyvavaisiais pomidoraisIngridientai:4-6 porcijos 500 g mocarelos sūrio, 6 slyvavaisiai pomidorai, 1 nedidelis agurkas, acto ir aliejaus užpilo su prieskoniais.Gaminimas Mocarelos sūrį supjaustykite plonomis riekelėmis. Pomidorus nulupkite ir supjaustykite skersai į 6 stor..
Recepto vertinimas:
Acto ir aliejaus užpilas salotoms
Acto ir aliejaus užpilas salotomsIngridientai:60 ml (4 šaukštai)acto, 10 ml (2 šaukštai)garstyčių, 180 ml ( 12 šaukštų) pirmojo spaudimo alyvuogių, druskos, pipirai, priekoniniai žalumynai (čiobreliai, mėtos, raudonėliai, laiškiniai česnakai ar pelerūnas), Pagardai: aitrioji papr..
Recepto vertinimas:
Nicos salotosIngridientai:6 porcijos 1 kg bulvių, 375 g šparaginių pupelių, acto ir aliejaus užpilo su prieskoniais, 125 ml raudonojo vyno acto, 7-10 šakelės šviežių čiobrelių, 1 ryšelis šviežio daržinio builio, 6 kiaušiniai, 500 g vidutinio dydžio pomidorų, 2x200 g skardinės t..
Recepto vertinimas:
Burokėlių ir vištų kepenėlių salotos
Burokėlių ir vištų kepenėlių salotosIngridientai:6 vidutinio dydžio vištų kepenėlės; 3 vidutinio dydžio virti burokėliai; 4 valg. š. acto; 3 valg. š. alyvuogių aliejaus; 2 valg. š. susmulkintų petražolių; Truputis druskos ir pipirų.Gaminimas Keptuvėje su įkaitintu aliejumi ap..
Recepto vertinimas:
ACTO IR PRIESKONINIŲ DARŽOVIŲ MARINATAS
ACTO IR PRIESKONINIŲ DARŽOVIŲ MARINATASIngridientai:1 l acto, 1 l vandens, 1 morka, petražolių, salierų, svogūnų, laurų lapų, juodųjų pipirų, kvapniųjų pipirų, čiobrelio, kadagio uogų, 1 šaukštas drus..
Recepto vertinimas:
Burokėlių ir vištų kepenėlių salotos
Burokėlių ir vištų kepenėlių salotosIngridientai:(6 porcijos)6 vidutinio dydžio vištų kepenėlės,3 vidutinio dydžio virti burokėliai,4 šaukštai acto,3 šaukštai alyvų aliejaus,2 šaukštai susmulkintų..
Recepto vertinimas:
POMIDORŲ, MORKŲ, OBUOLIŲ PADAŽAS
POMIDORŲ, MORKŲ, OBUOLIŲ PADAŽASIngridientai:2,5 kg raudonų pomidorų,1 kg žalių morkų,200 g nuluptų česnakų,1 stiklinė aliejaus,1 valg. šaukštas cukraus, 0,5 stiklinės druskos, 0,5 stiklinės acto,1 valg. šauk..
Recepto vertinimas: