POMIDORŲ, MORKŲ, OBUOLIŲ PADAŽAS

Ingridientai:
2,5 kg raudonų pomidorų,
1 kg žalių morkų,
200 g nuluptų česnakų,
1 stiklinė aliejaus,
1 valg. šaukštas cukraus,
0,5 stiklinės druskos,
0,5 stiklinės acto,
1 valg. šaukštas pipirų,
1 kg obuolių.
Gaminimas
Viską sumalti per mėsmalę. Gautą masę virti 1 val. Kai masė atšala dėti 200 g nuluptų česnakų,1 stiklinę aliejaus,1 valg. šaukštą cukraus, 0,5 stiklinės druskos, 0,5 stiklinės acto,1 valg. šaukštą pipirų,galima ir mažiau,gausis aštrus pomidorų padažas.Jei rūgštus acto nereikia. (JOLITA)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!