20 rezultatų ieškant "actas"
Salotos Jūros miškas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Virti jūros kopūstai, džiovinti grybai, rauginti agurkai, svogūnai, augalinis aliejus, citrinos sultys arba actas, prieskoniai. Gaminimas: Viską sumaišome Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Krokodiliena migdolu ir kivi padaze
Krokodiliena migdolu ir kivi padaze Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Krokodilienos file Druska Malta paprika Uogine paprika Cukrus Actas Aliejus Dziovintas bazilikas Skaldyti migdolai Kivi Apelsinai Baltas sausas vynas Anakardzio riesutai Ananasu sultys Krakmolas Gaminimas: Krokodilienos file pam..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 marinuotos silkės, 2.2 šaukštai garstyčių,3.5 šaukštai aliejaus, 4.1 šaukštas cukraus, 5.0,5 stiklinės majonezo, 6.1 šaukštas obuolių vyno, acto. Gaminimas: Silkės supjaustomos, sudedamos į pailgą pusdubenį. Ali..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.3 svogūnai, 4.2 morkos,5.2 stiklinės vandens, 6.1 šaukštas aliejaus, 7.0,5 stiklinės acto, pipirų, gvazdikėlių, lauro lapų, cukraus. Gaminimas: Silkės nulupamos, kaulai išimami, sudedamos į pailgą indą..
Recepto vertinimas:
Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai
Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2kg nedidelių agurkų, 150g svogūnų, 75g krienų, 3g garstyčių grūdelių, 2vnt lauro lapų, 10vnt kvapniųjų pipirų, 6 stiklinės vandeniu skiesto acto - 1:6 santykiu, 100g cukraus, 35g druskos&..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su olandišku sūriu
Bulvių mišrainė su olandišku sūriuIngridientai:3-5 virtos bulvės, vidutinio dydžio raugintas agurkas, šaukštas 9% acto, 2 šaukštai aliejaus, 50 g olandiško sūrio, druskos, cukraus.Gaminimas Bulvės supjaustomos kubiukais, agurkai - šiaudeliais. Actas, aliejus, druska ir cukrus iš..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su mėsaIngridientai:3-5 virtos bulvės, 200 g virtos paukštienos, triušienos ar neriebios kiaulienos, 100 g raugintų grybų, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto ar 0,5 citrinos sultys, susmulkintų kalendros grūdelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulv�..
Recepto vertinimas:
Marinuota bulvių mišrainėIngridientai:4—5 bulvės, 2 šaukštai sultinio, 2 šaukštai aliejaus, šaukštelis 9% acto ar 0,5 citrinos sultys, druskos, cukraus, mairūno lapelis ar maltų pipirų.Gaminimas Išvirtos bulvės su lupenomis atšaldomos, nulupamos, supjaustomos skiltelėmis..
Recepto vertinimas:
Šilta bulvių mišrainėIngridientai:4—5 virtos su lupenomis bulvės, svogūnas, 50 g lašinių, šaukštas miltų, 5 šaukštai sultinio ar pieno, šaukštelis 9% acto, cukraus, druskos.Gaminimas Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkia..
Recepto vertinimas:
Svogūnų padažasIngridientai:1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 6 svogūnai, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, maltų pipirų, druskos, cukraus, acto.Gaminimas Svogūnai supjaustomi griežinėliais arba smulkiai sukapojami, pakepinami svieste, suberiami miltai ir dar p..
Recepto vertinimas:
Padažas salotomsIngridientai:1 puodelis jogurto, 1/2 puodelio majonezo, 1 vidutinis supjaustytas svogūnėlis, 1 šaukštas citrinos sulčių, 1 arbatinis šaukstelis worcestershire padažo (šio padažo sudėtis: actas, melasa, cukrus, druska, ančiuviai, svogūnai, česnakai), 1/4 arbatinio šauk..
Recepto vertinimas:
Pikantiški grybaiIngridientai:1kg. svogūnų, 1400g. sūdytų grybų (raudonikių, kazlėkų, baravykų), 250g. cukraus, pusė stiklinės acto, 10 lauro lapų, 5 gvazdikėliai, 5 kvapieji pipirai.Gaminimas Svogūnai nuvalomi, supjaustomi žiedais, užpilami keliais šaukštais vandens ir emaliuota..
Recepto vertinimas:
Šventinė silkėIngridientai:1 kg silkių, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas acto, 1-2 šaukštai malto cinamono, stiklinė razinų, šaukštas cukraus, 10-15 gvazdikėlių, apie 300 g svogūnų, 5 lauro lapai, 10 kvapiųjų pipirų, vandens.Gaminimas Labai gerai išvalytos ir išmirkyto..
Recepto vertinimas:
Japoniškos ryžių salotosIngridientai:Stiklinė ryžių, 2 stiklinės vandens, truputis druskos, 250 g keptos arba virtos jautienos, 1 - 2 apelsinai. Padažui: trynys, šaukštelis garstyčių, šaukštelis cukraus, šaukštas acto, 1/8 l aliejaus, apelsinas, šaukštas kukurūzų miltų, citrino..
Recepto vertinimas:
Kiniški mėsos ir ryžių pietūs (Skaistės)
Kiniški mėsos ir ryžių pietūs (Skaistės)Ingridientai:0,5kg mėsos (gali būti vištienos filė) 1 pakelis kario, aštrūs prieskoniai, raudonojo vyno actas, aštrus čili padažas, 200g sviesto kariui ištirpinti, ryžių (tiek kiek suvalgytumėte), 2 paprikos (spalva nesvarbu), cukinija, 2..
Recepto vertinimas:
Tešloje kepti langustai su padažu
Tešloje kepti langustai su padažuIngridientai:4 išvirti langustai, 1 svogūnas, actas, aliejus, imbieras, 1 kiaušinis, miltų pieno, pipirai, druska. Padažui: pomidorų tyrė, 3 svogūnai, 1 česnakas, imbiero, druska, pipirai, aliejus.Gaminimas Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pi..
Recepto vertinimas:
Virtos sraigėsIngridientai:50 g. sraigių, actas, 3 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, 200 g. dešros, 2-3 pomidorai, 2-3 česnako skiltelės, 2 šaukštai žalumos, 1 stiklinė vyno, 1 šaukštas džiūvėsėlių.Gaminimas Sraiges perplauti ir užmerkti 12 val. į actą. Po to išvirti jas su geld..
Recepto vertinimas:
Actas su prieskoniniais žalumynais salotoms
Actas su prieskoniniais žalumynais salotomsIngridientai:Išeiga-750 ml 1 ryšelis šviežio pelerūno arba baziliko, arba 5-7 šakelės šviežio rozmarino arba čiobrelio, arba bet kokio kito prieskoninių žalumynų derinio, 750 ml baltojo vyno acto Gaminimas Prieskoninius žalumynus sudėkite a..
Recepto vertinimas:
ANDALŪZIŠKA TRINTINĖIngridientai:(nacionalinis ispanų valgis- gaspačo,gaivinanti šalta sriuba)500g pomidorų, 3 svogūnai2 didelės česnako skiltelės500g agurkų, 0,5 l vandens1 žalia saldžioji paprika2 šaukštai vyno acto2 &..
Recepto vertinimas:
DARŽOVIŲ SALOTOS SU RYŽIAISIngridientai:2 stiklinės biriai virtų ryžių1 morka, 2 pomidorai2 marinuoti vidutinio dydžio agurkai1 nedidelis šviežias agurkas1 stiklinė žaliujų žirnelių2 stiklinės susmulkintų graiki#..
Recepto vertinimas: