Kiniški mėsos ir ryžių pietūs (Skaistės)

Ingridientai:
0,5kg mėsos (gali būti vištienos filė)
1 pakelis kario,
aštrūs prieskoniai,
raudonojo vyno actas,
aštrus čili padažas,
200g sviesto kariui ištirpinti,
ryžių (tiek kiek suvalgytumėte),
2 paprikos (spalva nesvarbu),
cukinija, 2 skiltelės česnako,
2 šaukštai aliejaus.
Gaminimas
Mėsą supjaustyti linijomis, karį ištirpinti svieste ir sumaišyti su aštriais prieskoniais. Masę įtrinti į mėsą, apipilti raud. vyno actu ir palaukti 20 minučių. Per tą laiką supjaustyti daržoves, o česnaką susmulkinti. Tada pradėti kepti mėsą aliejuje. Kepant įpilti truputį raud. vyno acto. Į kitą keptuvę supilti padažą ir daržoves. Išvirti ryžius. Tegul viskas verda tol kol išvirs ryžiai. Ryžius suberti į indą iš kurio valgysite. Tada padažą ir mėsą. Skanaus!!!

(P.S. tai pirmasis mano patiekalas, kurį aš pagaminau būdama 13m.)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!