Virtos sraigės

Ingridientai:
50 g. sraigių,
actas, 3 svogūnai,
2 šaukštai aliejaus,
200 g. dešros,
2-3 pomidorai,
2-3 česnako skiltelės,
2 šaukštai žalumos,
1 stiklinė vyno,
1 šaukštas džiūvėsėlių.
Gaminimas
Sraiges perplauti ir užmerkti 12 val. į actą. Po to išvirti jas su geldelėmis vandenyje. Išpilti vandenį ir peiliu pradurti kitoje namelio pusėje. Iškepti svogūnus aliejuje. Įmesti dešrą, supjaustytą gabaliukais, česnaką ir žalumą. Įpilti stiklinę vyno ir įmesti sraiges. Jei vandens mažai, įpilti truputį, kad sraigės būtų padaže. Virti 1 valandą. Įmesti džiūvėsėlius. Po kurio laiko nuimti nuo ugnies ir tiekti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!