Šparaginės pupelės su riešutų padažu
Ingridientai:1 kg šparaginių pupelių,
sviesto ar aliejaus pupelėms apkepti.
Padažui:
100 g graikinių riešutų,
100 g susmulkintų svogūnų ir jų laiškų,
100 g aliejaus,
2 skiltelės česnako,
3 šaukštai obuolių acto,
4 šaukštai vandens,
po truputį druskos, paprikos.
Gaminimas
Šparagines pupeles nuplauname, nupjaustome ankščių galus, išverdame pasūdytame vandenyje.
Išvirtas pupeles trumpai apkepame keptuvėje su sviestu ar aliejumi. Padažui viską susmulkiname ir sumaišome. Pupeles patiekiame šiltas.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!