20 rezultatų ieškant "apkepas 2bbulves 2bmorkos"
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių ar savo sultyse virtų grybų, 250 g. virtos ar keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio, (1 svogūnas). Gaminimas: Formą pa..
Recepto vertinimas:
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių grybų, kurių nebūtina karštai apdoroti, 200 g. virtos arba keptos mėsos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultin..
Recepto vertinimas:
Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. makaronų , vandens, 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 60 - 80 g. rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto sūrio, 1 š..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 - 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 3 - 4 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio. Gaminimas: Grybus ir svogūn..
Recepto vertinimas:
Aguročių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g aguročių, 100 g fermentinio sūrio, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, 0,5 stiklinės pieno, 3 šaukštai džiūvėsėlių, pipirų, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Agurotį išdarinėti, išvirti pasūdytame van..
Recepto vertinimas:
Pertrintų baklažanų apkepas su sūriu
Pertrintų baklažanų apkepas su sūriu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 baklažanai, 200 g fermentinio sūrio, 3 kiaušiniai, 3 šaukštai sviesto, druskos. Gaminimas: Baklažanus iškepti ir sutrinti. Sūrį sutarkuoti, sumaišyti su kiaušiniais, 2 šaukštais sviesto. Viską sumaišyti, pasū..
Recepto vertinimas:
Grybų ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g makaronų arba lakštinių, vandens, druskos, 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 2 svogūnai, 70 g rūkytos nugarinės, 2 kiaušiniai, l,5 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštas tarkuoto..
Recepto vertinimas:
Grybų ir bulvių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 bulvių, 350 g virtų grybų, 50 g sviesto, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 1 šaukštas sviesto. Gaminimas: Virtas bulves supjaustyti storomis r..
Recepto vertinimas:
Grybų, mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 100 g keptos arba virtos mėsos, 100 g bekoninės kiaulienos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultinio, maltų d�..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g savo sultyse virtų arba sūdytų grybų, 250 g virtos arba keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba grietinėlės, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 1 svogūnas. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Grybų ir mėsos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g savo sultyse virtų grybų, 150 g virtos arba keptos mėsos, 200 g makaronų arba 8 — 10 bulvių, 2 šaukštai sviesto, 2 stiklinės pieno, 3 kiaušiniai, druskos, tarkuoto sūrio arba maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Makaronus i..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba sultinio, 3 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti, įdė..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos ir morkų apkepas
Juodos duonos ir morkų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg juodos duonos, 1 pakelis vanilinio cukraus, 0,5 l virtų smulkiai sutarkuotų morkų, 3 šaukštai sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai cukraus, pagal skonį citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Keptuvėje pašildyti sviestą,..
Recepto vertinimas:
Kiaušininis apkepas su karamelės padažu
Kiaušininis apkepas su karamelės padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.Karamelei : Stiklinė cukraus 1/4 stiklinės vandens 2.Apkepui : 1/2 stiklinės cukraus 1l pašildyto pieno 6 kaiušiniai 1 1/2 šaukšteliai vanilės esencijos Gaminimas: Paruoškite karamelę : įkaitinkite or..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir silkės apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.300 g virtos jautienos, 2.5—6 virtos bulvės, 3.100 g silkes filė arba 4.200 g nevalytos silkės, 5.200 g grietinės, 6.2 kiaušiniai, 7.30 g margarino, 8.1 šaukštas maltų džiūvėsėlių, 9.50 g sūrio. Gaminimas: Mėsą suma..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su sūriuIngridientai:1 kg bulvių 1 šaukštas šviežių petražolių 1/2 šaukštelio šviežių čiobrelių 20 g sviesto 1 skiltelė česnako 100 g tarkuoto sūrio 400 ml grietinės druskos pipiraiGaminimasĮkaitinkite orkaitę iki 225 — ..
Recepto vertinimas:
Varškės, moliūgų ir obuolių apkepas
Varškės, moliūgų ir obuolių apkepasIngridientai:1/2kg varškės, 200 g moliūgo, 400 g obuolių, 3 kiaušiniai, 2—3 šaukštai cukraus, 50—100 g sviesto, 1—2 stiklinės miltų, kalendros, cinamono, druskos.Gaminimas Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, įberia..
Recepto vertinimas:
Varškės ir makaronų apkepasIngridientai:1/2kg varškės, 250 g makaronų, 2—3 kiaušiniai, 100 g sviesto, 2 šaukštai manų kruopų, 2 šaukštai cukraus, druskos.Gaminimas Į varškę sudedami su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, dalis sviesto, truputis druskos ir gerai išsuk..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su obuoliaisIngridientai:1 stiklinė ryžių, 3 stiklinės pieno, atskiesto perpus su vandeniu, 100 g sviesto, 2—3 kiaušiniai, 2—3 šaukštai cukraus, 6—8 obuoliai, cinamono, citrinos nutarkuotos žievelės, druskos.Gaminimas Išverdama tiršta biri ryž..
Recepto vertinimas:
Skrylių apkepas su sūriuIngridientai:3 stiklinės kvietinių miltų, vandens, 300 g lietuviško sūrio, 2 kiaušiniai, 100 g sviesto, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Išverdami skryliai. Padžiovintas sūris sutarkuojamas. Į išvirusius skrylius sudedamas sviestas, pamaišoma, s..
Recepto vertinimas: