12 rezultatų ieškant "arti"
Martini steikas Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 2 asmenims 2 valg.š. imbiero 2 valg.š. augalinio aliejaus 1 valg.š sauso vermuto 2 sutrintos česnako skiltelės 1 /2 arb.š. džiovinto baziliko 1 /2 arb.š. džiovinto mairūno 1/4 arb.š. druskos 2 Stručio pjausniai arba file – 140 gr. kiekv..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių;1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lap..
Recepto vertinimas:
"Martinis" Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.75ml džino ir 15 ml sausojo vermuto. Gaminimas: Inde kokteliams ruošti sumaišykite ledo gabaliukus su 75ml džino ir 15 ml sausojo vermuto. Iškoškite į martinio taures ir papuoškite alyva. Koktelį gerkite vieną. ..
Recepto vertinimas:
Makaronai su artišokų padažuIngridientai:500 g miltų 4 kiaušinių baltymai 1250 g konservuotų artišokų 6 šaukštai alyvuogių aliejaus 20 g šviežių petražolių 3 skiltelės česnako 1 žalioji paprika 1 šaukštas sviesto druskosGaminimasMiltus ..
Recepto vertinimas:
Ziti su artišokais ir ožkos sūriu
Ziti su artišokais ir ožkos sūriuIngridientai:4 porcijos: 500 g. šviežių artišokų, 90 ml. pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 2 skiltelės susmulkinto česnako, 4 valgomieji šaukštai smulkiai kapotų petražolių, 45 g. kedro riešutų, 400 g. šviežio minkšto ožkos pieno sūrio, druska..
Recepto vertinimas:
Kiniški viščiukų sparneliaiIngridientai:24 viščiukų sparneliai (perpjauti pusiau ir nupjautais galiukais), 0,5 puodelio rudojo cukraus, 0,5 puodelio sojų padažo, 1 šaukštas malto imbiero, 1 šaukštas garstyčių miltelių, 0,5 šaukštelio česnako miltelių. Gaminimas Iš visų i..
Recepto vertinimas:
Artišokų salotos su parmezano sūriu
Artišokų salotos su parmezano sūriuIngridientai:4 porcijoms: 4 artišokai 2 citrinų sultys 1 didelė morka, supjaustyta plonais pagalėliais 1 nedidelis salieras, supjaustytas plonomis riekelėmis 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai 125 g..
Recepto vertinimas:
Artišokų salotos su parmezano sūriu
Artišokų salotos su parmezano sūriuIngridientai:4 porcijoms: 4 artišokai; 2 citrinų sultys; 1 supjaustyta plonais pagalėliais didelė morka; 1 supjaustytas plonomis riekelėmis nedidelis salieras; 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 1..
Recepto vertinimas:
Jautiena su artišokais, alyvuogėmis ir raudonėliu
Jautiena su artišokais, alyvuogėmis ir raudonėliuIngridientai:4 porcijoms: 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 680 g jautienos filė; 1 sutraiškyta česnako skiltelė; 1 ryšulėlis susmulkintų česnako laiškų; ½ stiklinės baltojo vyno; 1 stiklinė jautienos sultinio; 1 valg. š. pomidorų ..
Recepto vertinimas:
Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomis
Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomisIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 20 g mielių; Apie 125 ml pieno; 1 valg. š. cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; 60 g minkšto sviesto; 100 g smulkiai maltų saulėgrąžų sėklų; Miltų kočiojimui; Riebalų skardai ištepti. Įdarui: 1,..
Recepto vertinimas:
MARTINIKIETIŠKAS BANANŲ DESERTAS
MARTINIKIETIŠKAS BANANŲ DESERTASIngridientai:4 bananai (nepernokę),30 g sviesto, 1-2 taurelės romo,1 apelsinas, 100 g razinų,30 g (3 šaukštai) cukraus pudros,1/2 pakelio vanilinio cukraus, 1 gvazdikėlis.GaminimasBananus nulupame, perpjauname išilgai į..
Recepto vertinimas:
Obuolių MartiniIngridientai:100 g obuolių šnapso,100 g degtines,skysta karamele (pagal pageidavima).GaminimasObuolių šnapsą ir degtinę atšaldyti plakant su ledukais (jei neturinte specialaus plakiklio galite naudoti dvi kartu sumautas stiklines). Martinio tau..
Recepto vertinimas: