KEPENĖLIŲ VĖRINĖLIAI

Ingridientai:
4 porcijos

600 g kiaulių arba veršiukų kepenėlių
pievagrybių
svogūnų
1 obuolio
1 raudonos saldžiosios paprikos
gabalėlio sviesto
kepsnių prieskonių
aliejaus
Gaminimas
Kepenėles supjaustykite nedideliais gabaliukais. Nulupkite svogūnus, obuolius ir supjaustykite juos skiltelėmis. Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite gabalėliais.
Kepenėles apibarstykite prieskoniais ir pakepinkite su sviestu. Ant medinio iešmelio pakaitomis maukite kepenėles, daržoves, pievagrybius bei obuolius. Suvertas kepenėles kepkite keptuvėje iš visų pusių po 5 minutes. Patiekite su ryžiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!