5 rezultatų ieškant "kepurelemis"
Grybai, įdaryti ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 2 šaukštai margarino, 1 stiklinė virtų ryžių 3 šaukštai nevirtų ryžių, 1 kiaušinis, 1 petražolė, druskos, tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis..
Recepto vertinimas:
Kepti, įdaryti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 1 svogūnas, 2 šaukštai margarino arba kitų riebalų, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 2 kiaušiniai, petražolės lapelių, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atri..
Recepto vertinimas:
Grybų salotos su silkeIngridientai:0,5kg grybų, 1 silkė, 1 raugintas agurkas, 1 svogūnas, 2-3 šaukštai aliejaus, acto, lauro lapelių, pipirų, druskos.Gaminimas Perrinkti, nuplauti grybai verdami 15-20min. parūgštintame ir pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirę supilami ant sietel..
Recepto vertinimas:
Pikantiški grybaiIngridientai:1kg. svogūnų, 1400g. sūdytų grybų (raudonikių, kazlėkų, baravykų), 250g. cukraus, pusė stiklinės acto, 10 lauro lapų, 5 gvazdikėliai, 5 kvapieji pipirai.Gaminimas Svogūnai nuvalomi, supjaustomi žiedais, užpilami keliais šaukštais vandens ir emaliuota..
Recepto vertinimas:
Kepti pievagrybiai su kepurėlėmis
Kepti pievagrybiai su kepurėlėmisIngridientai:20 didelių pievagrybių,druskos,aliejaus kepimui.Įdarui:1 pakelis varškės,2 baltymai,3 skiltelės česnako,druskos,maltų džiūvėsėlių.GaminimasPievagrybius nuplauname, nuvalome, išpjauname kotelius ir vidų pabarstome druska.Varškę pertrina..
Recepto vertinimas: