25 rezultatų ieškant "zalios"
Kumpio (dešros) ir makaronų apkepas
Kumpio (dešros) ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g. kumpio ar dešros, 4 šaukštai sviesto, 2 svogūnai, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštelis aštraus padažo, 2 stiklinės sultinio, 2 kiaušiniai, 250 g. makaronų, vandens, druskos, 100 g. sūrio. Gaminimas: Kump..
Recepto vertinimas:
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 30 g krienų, 150 g sultinio, 10 g 3 % acto, 30 g grietinėlės, 5 g miltų, 5 g sviesto arba margarino, 150 g priedo, pipirų, lauro lapelių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Keptuvą ištepkite sviestu, p..
Recepto vertinimas:
Grybų ir mėsos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g savo sultyse virtų grybų, 150 g virtos arba keptos mėsos, 200 g makaronų arba 8 — 10 bulvių, 2 šaukštai sviesto, 2 stiklinės pieno, 3 kiaušiniai, druskos, tarkuoto sūrio arba maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Makaronus i..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių;1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lap..
Recepto vertinimas:
Žaliosios bagetės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 600 ml drungno vandens 2 valgomieji šaukštai aliejaus 50 g mielių 2 valgomieji šaukštai cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai druskos apie 1300 ml (800 g) kvietinių miltų Įdarui 100 g minkšto sviesto 100 ml supjaustytų petražolių 1..
Recepto vertinimas:
Vitaminų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 30 g obuolių, 35 g pomidorų, 20 g agurkų, 15 g morkų, 10 g salierų, 10 g vyšnių, 0,5 citrinos, 2 g cukraus, 30 g grietinės, druskos. Gaminimas: Žalios morkos ir salierai supjaustomi juostelėmis, o likusios daržovės griežinėliais. Paruo..
Recepto vertinimas:
Paprikų salotos su apelsinais ir daržovėm
Paprikų salotos su apelsinais ir daržovėmIngridientai: 1-2 žalios paprikos 1 geltona paprika 2 apelsinai Didelis pomidoras Skiltelė česnako Šaukštelis apelsino žievės tarkių Šaukštelis acto 1 šaukštas aliejaus 2 šaukštai kapotų žalių krapų 1/4 šaukštelio cinamono ..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos su šprotais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 gūžės salotų; 160 g. šprotų; 2 mėlynieji svogūnai; 150 g. virtų bulvių; 160 g. šviežių agurkų; 120 g. šviežių pomidorų; 180 g. mišrainės padažo. Gaminimas: Salotų lapus suplėšome ir sudedame į užkandines lė..
Recepto vertinimas:
Troškinta vištiena su prieskoniais
Troškinta vištiena su prieskoniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 8 vištų šlaunelės (apie 1,5kg) 2 šaukštai žemės riešutų aliejaus 3 sugrūstos česnako skiltelės 3 susmulkintos žalios saldžiosios paprikos šaukštas malto imbiero 3 smulkiai supjaustyti tuščialaiškiai česnakai,..
Recepto vertinimas:
Marcipaniniai trapus sausainiai
Marcipaniniai trapus sausainiai Ingridientai: 300 g miltų 80 g žalios marcipanines masės (rimi ir maximose yra) 50 g cukraus 1 žiuspnelis druskos 200 g atsaldyto sviesto miltai tešlai iškočioti cukrus pabarstymui sviestas kepimo skardai ištepti. Miltus išsijoti, ant vir..
Recepto vertinimas:
Kviečiukai kitaipIngridientai: 500 g kviečių 4-5 žalios bulvės 1 kiaušinis 2 skiltelės česnako pipirų, druskos aliejaus kepimui Gaminimas: Išvirtus kviečius sumalti (virti apie 0,5 val, prieš tai iš vakaro numirkius). Bulves sutarkuoti ir tarkius sumaišyti su maltais kvie..
Recepto vertinimas:
Paprikos sriuba su šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.150g rūkytos šoninės 2.100g morkų, 3.3 pomidorai 4.70g salierų, 5.50g porų 6.100g svogūnų 7.2 žalios paprikos (300g) 8.1 geltona paprika (100g) 9.350g bulvių, 10.1 šaukštas aliejaus 11.4 šaukštai naturalaus jogurto 12.3 šau..
Recepto vertinimas:
Purus kiškienos arba triušienos apkepas
Purus kiškienos arba triušienos apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g žalios arba 300 g virtos mėsos, 2.250 g liesos arba sluoksniuotos kiaulienos, 3.2 dideli svogūnai, 4.1 petražolės šaknis, 5.1 morka, 6.3 šaukštai žalumynų, 7.2 šaukštai sviesto, 8.2 šaukštai grieti..
Recepto vertinimas:
Bulvinių blynų pieva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Bulvinių blynų, žalios, geltonos, raudonos paprikos, pievagrybių, svogūno, prieskonių, fermentinio sūrio Gaminimas: Iškeptus blynus išdėlioti skardelėje, ant kiekvieno užberti pjaustytos paprikos, pievagrybių, svogūno, paba..
Recepto vertinimas:
Tortas "Mozaika" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis forminių sausainių 75 g sviesto 4 šaukštai citrinos sulčių 1 šaukštas miltinio cukraus 400 g riebios varškės 400 g grietinėlės 4 šaukštai želatinos 3 pakeliai želė (geltonos, oran�..
Recepto vertinimas:
Tortas „Kalėdinė eglutė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Papločiui: 75 g sviesto, 1 kiaušinis, 50 g cukraus, 300 g miltų. Biskvitiniams lakštams: 6 kiaušiniai, 300 g cukraus, 250 g miltų, 6 šaukštai verdančio vandens, 2 šaukštai kepimo miltelių..
Recepto vertinimas:
Bulviniai paplotėliaiIngridientai:7 žalios bulvės 3 virtos bulvės 1 kiaušinis 200 g virtos mėsos 1 šaukštas grietinės 1 svogūnas mairūno maltų pipirų druskosGaminimasŽalias bulves nuskusti, sutarkuoti, nusunkti. Sudėti sugrūstas virtas bulves, grietinę, įmu&s..
Recepto vertinimas:
Sklindžiai su virtomis bulvėmis
Sklindžiai su virtomis bulvėmisIngridientai:4—5 žalios bulvės, 2—3 virtos bulvės, 2 šaukštai miltų, stiklinė kefyro, kiaušinis, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, virtos sumalamos mėsmale, sudedami miltai, kiaušinis, supilamas kefyras..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..
Recepto vertinimas:
Bulvinės bandelėsIngridientai:6—7 žalios bulvės, 0,5l rūgusio pieno, 4 stiklinės miltų, druskos.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rūgęs pienas, įberiama stiklinė miltų ir per naktį laikoma šiltai. Sekančią dieną suberiami likę miltai, pasūd..
Recepto vertinimas:
Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaru
Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaruIngridientai:6—7 žalios bulvės, 3 virtos bulvės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas grietinės, 200 g virtos kiaulienos, 1 svogūnas, maltų pipirų, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, sudedamos sugrūstos virtos bulvė..
Recepto vertinimas:
Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)
Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)Ingridientai:2 stiklinės miltų, 1/2 kiaušinio, vandens, druskos. Įdarui: 300 g jautienos, 200 g lajaus, 1 svogūnas, 2 šaukštai sultinio ar vandens, mairūnų, druskos, truputis cukraus ir pipirų.Gaminimas Iš miltų, sūdyto vandens ..
Recepto vertinimas:
Cukininijų ir žaliosios paprikos salotos
Cukininijų ir žaliosios paprikos salotosIngridientai:100 g cukinijos, 120 g žaliosios paprikos, 150 ml kefyro, 3-4 lapai šviežio baziliko, druskos, pora lašų "Tabasco" padažo.Gaminimas Cukiniją ir žaliąją papriką supjaustyti mažais gabalėliais. Suplakti mikseriu su kefyru ir bazilik�..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos (Jūratės)Ingridientai:Agurko, brokolio, žaliosios paprikos, svogūno laiškų, poro, majonezo, sumaišyti su natūr. jogurtu.Gaminimas Brokolį apvirti apie 5 min, perlieti šaltu vandeniu ir padalinti į smulkesnius žiedynus. Agurką ir papriką supjaustyti kubeliais. Su..
Recepto vertinimas:
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)
Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)Ingridientai:1 išdarinėtas raudonasis rifų ešerys arba jūros ešerys (apie 1,8 kg svorio); 1 citrina; 2 šakelės petražolių. Pirmajam padažui: 1,5 kg pomidorų; 2 baltieji svogūnai; 4 česnako skiltelės; 15 paprika įdarytų ..
Recepto vertinimas: