13 rezultatų ieškant "keisti"

Daržovių mišrainė

Daržovių mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 agurkas, 1 burokėlis, 1 bulvė, 1/2 stiklinės žirnių, 1/2 stiklinės pupelių, 1 svogūnas, 1 šaukštas aliejaus, 1 silkė, 1 stiklinė grietinės, 1—2 kiaušiniai, druskos, petražolių, ridikėlių. Gaminimas: Išverdamos daržovės..

Recepto vertinimas: 4

Silkė daržovių rinkinyje

Silkė daržovių rinkinyje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.4 bulvės, 3.3 morkos, 4.1 burokėlis, 5.1 stiklinė žalių žirnelių, 6.0.5 stiklinės pupelių, 7.2 svogūnai ar svogūnų laiškų, acto, aliejaus, cukraus. Gaminimas: Bulves, morkas, burokėlius, pupeles ir žirnel..

Recepto vertinimas: 0

Ievutės pyragas

Ievutės pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai : 1,5 stiklinės miltų, 120 g margarino, 0,5 stiklinės cukraus pudros, 1 kiaušinis, 100 g grietinės ( manau, galima keisti jogurtu). Viską suminkom ir 2 val dedam į šaldytuvą. Tada patepam formą aliejumi, išklojam tešla, už..

Recepto vertinimas: 3

Kalakutienos sriuba

Kalakutienos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kalakuto šlaunelė ( galima keisti ir kita paukštiena), ryžiai, sultinio kubelis ar 2, šaldytų daržovių mišinys arba mėgstamos daržovės. Gaminimas: Šlaunelę ir ryžius sudedame į puodą ir verdame apie 15 minučių. Tada šlau..

Recepto vertinimas: 0

Veganiškas obuolių pyragas

Veganiškas obuolių pyragas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 7 vidutinio dydžio obuoliai, 1/2 kg. rudojo cukraus apie 0,5 kg. miltų, 1 šaukštas (be kaupo) sodos, 3/4 šaukšto citrinos rūgšties, 1/2 šaukštelio cinamono, 1 Šaukštas bulvių krakmolo, 100-150 gr. aliejaus. Gamini..

Recepto vertinimas: 0

SALSA (aštrus padažas)

SALSA (aštrus padažas) Patiekalo šalis: Čilė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio pomidorų, 1/3 vidutinio dydžio svogūno, 1 laiškinio svogūno, 1 valgomo šaukšto šviežių kalendros lapelių, žiupsnelio druskos.   Gaminimas: Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (ski..

Recepto vertinimas: 0

Sprandinė su daržovėmis (Ramunės)

Sprandinė su daržovėmis (Ramunės)Ingridientai:Sprandinės, morkų, paprikos( kas nemėgsta - nebūtina ), poro arba svogūno, majonezo, pomidorų padažo, česnako, prieskonių .Gaminimas Sprandinę supjaustom ir paruošiam kaip karbonadą. Apkepame keptuvėje. Kol mėsa kepa, pasiruošiam p..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių traškučiai su tunų pagardais

Bulvių traškučiai su tunų pagardaisIngridientai:12 porcijų: 8 miltingos bulvės, 0,7l. aliejaus (virti), druskos, pipirų, 600 g tunų filė, 2 maži svogūnėliai, 3 porai, 1 žaliosios citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės, 9 šaukštai alyvuogių aliejaus.Gaminimas Bulves nuskusti, nupl..

Recepto vertinimas: 0

Veganiškas obuolių pyragas

Veganiškas obuolių pyragasIngridientai:7 vidutinio dydžio obuoliai, 1/2 kg. rudo cukraus apie 0,5 kg. miltų, 1 šaukštas (be kaupo) sodos, 3/4 šaukšto citrinos rūgšties, 1/2 šaukštelio cinamono, 1 Šaukštas bulvių krakmolo, 100-150 gr. aliejaus.Gaminimas Obuoliai nulupami, supjaustomi ..

Recepto vertinimas: 0

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (azerbaidžianiečių)

GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ UOGIENĖ (azerbaidžianiečių)Ingridientai:1 kg išvalytų nuo plėvelės neprinokusių graikinių riešutų1,5 kg cukraus3 g citrinos rūgšties3 g gvazdikėlių arba kardamonoGaminimasRiešutus u&..

Recepto vertinimas: 0

Su cukrumi trintos žalios aktinidijos

Su cukrumi trintos žalios aktinidijosIngridientai:1 kg aktinidijų, 1-1,2 kg cukraus, 1 g citrinų rūgštiesGaminimasParuoštas gerai prisirpusias uogas pertrinti pro kiaurasamtį arba sumaigyti mediniu šaukštu. Į pertrintą masę suberti cukr%..

Recepto vertinimas: 5

Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikrai

Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikraiIngridientai:0,5 kg bulvinių saulėgrąžų, 250 g morkų, 0,5 kg baklažanų, 250 g svogūnų, 3-4 skiltelės česnako, stiklinė aliejaus, pagal skonį drusko..

Recepto vertinimas: 0

Svarainių ir kriaušių tyrė

Svarainių ir kriaušių tyrėIngridientai:3 kg svarainių, 6 kg kriaušių, 1,2 kg cukrausGaminimasSvarainius ir kriaušes nuplauti, supjaustyti skiltelėmis, išimti sėklas bei sėklalizdžius, įpilti 0,5 stiklinės vandens ir virti, ko..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: keisti