Gaspačio (Jūratės)

Ingridientai:
česnako,
svogūno galvutė,
6 švieži pomidorai,
1 žaliasis pipiras,
1 agurkas,
druskos, pipirų,
2 v.š. alyvuogių aliejaus,
aštraus padažo.
Gaminimas
Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu, nulupti odelę, išimti sėklas ir smulkiai supjaustyti. Susmulkinti taip pat papriką, agurką, česnaką ir svogūną. Visas susmulkintas sudedamąsias dalis dar sutrinti trintuvu, kol bus vientisa masė. Įpilti aliejaus, aštraus padažo, įberti druskos. Kelioms valandoms įdėti į šaldytuvą, patiekti su kitomis daržovėmis ar skrudinta duona.

Receptas iš http://www.cooks.com

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!