Šokoladiniai blyneliai su abrikosais ir varške
Ingridientai:50 g sviesto,
1 stiklinė pieno,
3 kiaušiniai,
1 stiklinė miltų,
80 g tarkuoto pieniško šokolado,
100 g migdolų drožlių,
6 džiovinti abrikosai,
1/2 varškės su vanile,
3 šaukštai cukraus pudros,
2 šaukštai citrinos sulčių,
1 šaukštas aliejaus,
druska.
Gaminimas
Sviestą išlydyti ir padėti, kad atauštų. Pieną suplakti su kiaušiniais, miltais, druskos ir pusę kiekio šokolado. Sudėti drungną sviestą ir viską gerai išmaišyti. Aliejuje iškepti 6 lietinius blynus. Migdolų drožles paspraginti keptuvėje be riebalų. Džiovintus abrikosus užplikyti ir truputį palaikyti
karštame vandenyje, kad suminkštėtų ir supjaustyti. Varškę sutrinti su cukraus pudra ir citrinos sultimis. Įdėti 2/3 abrikosų ir migdolų ir sumaišyti.
Lietinius tolygiai aptepti varške su abrikosais ir migdolais. Suvynioti ir supjaustyti į tris dalis. Pjaustant peilį pavilgyti karštame vandenyje. Sudėjus į lėkštes lietinius pabarstyti likusiais abrikosais, migdolais ir tarkuotu šokoladu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!