Apkepai, apkepų receptai
Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai apkepai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai/apkepai/8
Purus grybų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų, 1 svogūnas, 2 - 3 šaukštai sviesto, 2 - 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 3 - 4 kiaušiniai, druskos, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar tarkuoto sūrio. Gaminimas: Grybus ir svogūn..
Recepto vertinimas:
Moliūgų apkepas su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g moliūgų, 500 g šviežių grybų, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai džiūvėsėlių, 2 kiaušiniai, 2 – 3 šaukštai grietinės, 1 šaukštas kmynų, pipirų ir druskos. Gaminimas: Moliūgą supjaustyti, išvirti, pertrinti ..
Recepto vertinimas:
Grybų ir mėsos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g savo sultyse virtų grybų, 150 g virtos arba keptos mėsos, 200 g makaronų arba 8 — 10 bulvių, 2 šaukštai sviesto, 2 stiklinės pieno, 3 kiaušiniai, druskos, tarkuoto sūrio arba maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Makaronus i..
Recepto vertinimas:
RYŽIŲ APKEPAS SU OBUOLIAISIngridientai:3 stiklinės virtų ryžių3 obuoliai3 kiaušiniai2 šaukštai sviesto0,5 stiklinės džiūvėsėliųcukraus, cinamonoGaminimasObuolius nulupti, pašalinti sėklalizdžius, supjaustyti pl..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos ir morkų apkepas
Juodos duonos ir morkų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg juodos duonos, 1 pakelis vanilinio cukraus, 0,5 l virtų smulkiai sutarkuotų morkų, 3 šaukštai sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai cukraus, pagal skonį citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Keptuvėje pašildyti sviestą,..
Recepto vertinimas:
Miežinių kruopų apkepas su mėsa
Miežinių kruopų apkepas su mėsaIngridientai:3 stiklinės miežinių kruopų košės, 3 šaukštai sviesto, 250-300 g virtos kiaulienos, 2 svogūnai, 2 šaukštai džiūvėsėlių, 1/2 šaukštelio maltų kmynų arba žiupsnelis kardamono, pagal skonį druskos.Gaminimas Smulkiai supjaustytus svo..
Recepto vertinimas:
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepasIngridientai:1 kg baltagūžių kopūstų, 50-60 g riebalų, 500 g šviežių grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 1-2 svogūnai, 1-2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietinės, malt�..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais
Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 100 g kumpio, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 1 šaukštas pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, 1 šaukštas sviesto, 1 stiklinė vandens, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, 3..
Recepto vertinimas:
Burokėlių apkepasIngridientai:3 virti burokėliai,2 svogūnai,0,5 l raugintų kopūstų,1 stiklinė virtų pupelių, 200-300 g virtos mėsos,2 stiklinės grietinės, 1 stiklinė krienų, 50 g sviesto, druskos, pipirų, aliejaus.Gamini..
Recepto vertinimas:
Grybų apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 stiklinės miltų vandeniu skiestas pienas (lygiomis dalimis) šaukštas aliejaus kiaušinis ½ šaukštelio kepimo miltelių Faršui: 1 kg grybų didelis svogūnas šaukštas miltų 2 šaukštai sviesto 150 g fermentinio sūrio pipirų, druskos Ga..
Recepto vertinimas:
DARŽOVIŲ APKEPASIngridientai:1 didelis agurotis (500-600 g)6 pomidorai1 didelis svogūnas2 šaukštai alyvų aliejaus1 šaukštelis druskos3 šaukštai susmulkinto šviežio raudonėlio100-200 ml aštraus tarkuoto sūrioGaminimasNuplaukit..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su špinataisIngridientai:500 g bulvių; 200 g pievagrybių; 2 valg. š. alyvų aliejaus; 300 g špinatų; 1 svogūnas; 1 skiltelė česnako; 150 g fermentinio sūrio; 80 g juodųjų alyvuogių; 100 g grietinėlės; 150 g grietinės; Alyvuogių aliejaus.Gaminimas Nuskustas bulves i�..
Recepto vertinimas:
Žuvies apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg menkės, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 2 konservuoti agurkai, 3 svogūnai, 4 šaukštai margarino, 2 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas petražolių lapelių, druskos, pipirų. Gaminimas: Filė supjaustyti. Krienus..
Recepto vertinimas:
Moliūgų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 425 ml kvietinių miltų ½ šaukštelis druskos 1 šaukštelis cukraus 100 g kokosinių makaronų 1 kiaušinis 2 šaukštai sidro acto 3–4 šaukštai šalto vandens sviesto ar margarino keptuvui ištepti Įdarui: 400 g kubeliais supja..
Recepto vertinimas:
Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas
Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 gr. avižinių dribsnių250 gr. trešnių (šaltuoju sezonu tinka šaldytos vyšnios tik reikia atitirpinti, nupilti susidariusį skystį ir vyšnias apsausinti kokia servetėlė, kad nebūtų labai daug drėgmės)12..
Recepto vertinimas:
Obuolių apkepasIngridientai:4 vidutinio dydžio obuoliai, 150 g cukraus, žiupsnelis druskos, 120 g sviesto, 120 g miltų. Papuošimui: plaktos grietinėlės, grietininių ledų.Gaminimas Obuolius nulupti, supjaustyti į keturias dalis, išimti sėklalizdžius, obuolių ketvirčius supjaustyti 3 ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir cukinijų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600g bulvių 200g cukinijos 200g virtos dešros 200g grietinėlės 75g lydyto sūrio druskos, pipirų, muškato riešuto Gaminimas: Bulves nuskusti.Nuvalyti cukinijas, supjaustyti griežinėliais. Supjaustyti ratukais..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir silkės apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g jautienos, 5 bulvės, 100 g silkės filė, 200 g grietinės, 2 kiaušiniai, 30 g margarino, šaukštas maltų džiūvėsėlių, 50 g sūrio. Gaminimas: Mėsą sumalti kartu su bulvėmis ir silke. Įmušti kiaušinius ir sudėti grie..
Recepto vertinimas:
Morkų apkepas su varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 – 11 morkų, 400 g varškės, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės pieno, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukštai grietinės, 3 kiaušiniai, 4 šaukštai sviesto, 2 šaukštai džiūvėsėlių, cinamonas, druska. Gaminimas: Morkas ..
Recepto vertinimas:
Jautienos apkepasIngridientai:Svogūnas, 2 pomidorai, 2 cukinijos, raudonoji ir žalioji paprikos, 2 maži baklažanai, 4 v.š. aliejaus, 600 g liesos jautienos, 1/2 st. Raudono vyno, 1 a.š. švelnios maltos paprikos, 2 v.š. pomidorų tyrės, 200 g. ryžių, 1 st. grietinės, 2 v.š. kra..
Recepto vertinimas:
Svogūnų apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g svogūnų, 2 šaukštai sviesto, 1 stiklinė pieno, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, druskos, kmynų. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti, ištroškinti svieste ir pasūdyti. Sudėti į reibalais išteptą indą, užberti kmynų, užpilt..
Recepto vertinimas:
Dešrelių apkepasIngridientai:200 g salierų gumbų; 200 g pastarnokų; 200 g morkų; Vandens; Druskos; Porų; 200 g dešrelių; 2-3 valg. š. alyvuogių aliejaus. Padažui: 1 valg. š. kvietinių miltų; 300 ml pieno; Žiupsnelis druskos; Baltųjų pipirų; 1 valg. š. peletrūnų; 200 g tarkuot..
Recepto vertinimas:
Labai greitas rabarbarų apkepas
Labai greitas rabarbarų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5-6 nedidelės bandelės 2.500g rabarbarų 3.100g margarino 4.2 kiaušiniai 5.0,5 stiklinės cukraus Gaminimas: Bandeles supjaustyti kubeliais ir užpilti 1 stikline pasaldyto vandens. Suberti gabalėliais supjaustytus rabarbarus. ..
Recepto vertinimas:
Kopūstų apkepasIngridientai:8 medžiotojų dešrelės,1 vidutinio didumo kopūstas,4 kiaušiniai, 2 svogūnai,0,5 stiklinės pieno, 0,5 stiklinės džiūvėsėlių,100 g sviesto, druskos, pipirų, muskatų.1 šaukštas..
Recepto vertinimas:
Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepas
Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepasIngridientai:1 kg bulvių, 100 g pievagrybių, svogūnas, 250 šoninės, 250 g dešros, 4 kiaušiniai, 1/2 stiklinės grietinės, 250 g aštraus fermentinio sūrio, pipirų, druskos.Gaminimas Bulves išvirti su lupenomis. Kai išvirs, nulupti ir supja..
Recepto vertinimas: