Ryžiai, ryžių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Ryžiai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/ryziai/16

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Veršiena su pievagrybiais

Veršiena su pievagrybiaisIngridientai:0,5 kg. veršienos krūtinėlės su kaulu, 200 g. pievagrybių, 2 šaukštai sviesto, 2 svogūnai, 50 g. brendžio, 4 šaukštai grietinės, miltų, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Svogūnus nulupame, sudedame į verdantį vandenį ir 5 minutes paverdame, po..

Recepto vertinimas: 1

Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais

Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 300 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 100 g kumpio, 1 svogūnas, druskos, pipirų, 1 šaukštas pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, 1 šaukštas sviesto, 1 stiklinė vandens, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, 3..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kepsnys

Krabų kepsnysIngridientai:dėžutė konservuotų krabų, mažas svogūnas, truputis acto, augalinio aliejaus, malto imbiero ant peilio galo, 1 kiaušinis, miltų, pieno, pipirų, druskos. Padažui: truputis pomidorų pastos, 3 vidutinio didumo svogūnai, česnako skiltelė, truputis malto imbiero..

Recepto vertinimas: 0

Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)

Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)Ingridientai:2 maži avienos karbonadai, 2 maži svogūnai, 50 g riebių lašinių, aliejaus, druskos, 1 čili pipiras, trauktinės.Gaminimas Iš karbonado išimami kaulai. Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis. Veriama ant iešmų pakaitomis su svogūno ketvi..

Recepto vertinimas: 5

Ryžiai su parmezanu

Ryžiai su parmezanu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 stiklinės buljono, 1,5 stiklinės ryžių, sviestas, pomidorų tyrė, parmezanas. Gaminimas: Ryžius nuplaukite, nusausinkite ir patroškinkite su 1,5 šaukšto sviesto. Kai ryžiai paraus, tada po truputį pilkite buljoną, išmaišykite, už..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių maltiniai su ryžiais

Bulvių maltiniai su ryžiaisIngridientai:4—5 virtos bulvės, stiklinė ryžių, 2 svogūnai, kiaušinis, šaukštas miltų, žiupsnelis mairūno, druskos.Gaminimas Suminkoma maltos bulvės, virti ryžiai, pakepinti svieste svogūnai, kiaušinis, miltai, mairūnas, pasūdomą. Padaromi..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiški ryžiai

Meksikietiški ryžiaiIngridientai:250 g ryžių, 80 g razinų, 50 g augalinio aliejaus, 50 g svogūnų, 15 g česnako, 250 g pjaustytos įvairios rūšies mėsos, 10 g raudonosios aitriosios paprikos (arba 30 g maltų raudonųjų pipirų), 250 g pomidorų, 375 g vandens, 80 g lašinių, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų sriuba

Pomidorų sriubaIngridientai : 4-5 prinokusių pomidorų 1 svogūno pusės stiklinės ryžių petražolių salierų pipirų saldžios paprikos miltelių alyvų aliejaus 1.5 l vandens česnakų Gaminimas: Pomidorus supjaustyti ir pakepinti alyvų aliejuje kol suminkštės, po to pe..

Recepto vertinimas: 0

EGZOTIŠKAI TROŠKINTA VIŠTA

EGZOTIŠKAI TROŠKINTA VIŠTAIngridientai:1 višta, 100 g sviesto,150 g rūkytų lašinių,4 morkos, 1 svogūnas,1 stiklinė ryžių,150 g džiovintų slyvų,150 g razinų, druskos,vištienos prieskonių.Padažui:2 šauk..

Recepto vertinimas: 4

Ėriena su ryžiais indiškai

Ėriena su ryžiais indiškaiIngridientai:1 imbiero šaknies gabalėlis (1,5-2cm) 1 didelis svogūnas, 1 česnako skiltelė, 1 šaukštelis kmynų, 3 gvazdikėliai, 3 šaukštai sezamo (alyvų) aliejaus, 250g ėriuko mėsos (avienos) faršo, 250g ryžių,www.skanus.lt 300g šaldytų žirnelių, ..

Recepto vertinimas: 0

Silkių, ryžių ir apelsinų salotos

Silkių, ryžių ir apelsinų salotosIngridientai:4 silkės, stiklinė ryžių, 2 apelsinai, 2 porai, truputis pipirų, kalendrų, indelis majonezo su krapais.Gaminimas Silkes supjaustyti kubeliais, ryžius išvirti, apelsinus nulupti ir supjaustyti. Silkes sluoksniuoti su apelsinais ir ryžiais, p..

Recepto vertinimas: 5

Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu

Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g žuvų filė, druskos, citrinos sulčių, vandens, pipirų, 1 svogūnas, 1 lauro lapelis, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno arba grybų sultinio, krapų, citr..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su obuoliais ir cukinijomis

Rizotas su obuoliais ir cukinijomisIngridientai:4 porcijoms: 2 supjaustyti plonais griežinėliais žali obuoliai; 1 citrinos sultys; 2 valg. š. pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas; 4 nuskustos ir mažais kubeliais supjaustytos vidutinio dydžio bulvės;..

Recepto vertinimas: 0

Siriška sriuba "Machluta" (Linos)

Siriška sriuba "Machluta" (Linos)Ingridientai:200 gr. mėsos faršo. 0,5 stiklinės lęšių (oranžinių). 1 stiklinė ryžių. 1 svogūnas. prieskonių.Gaminimas Į puodą sudedame lęšius ir laukiame kol užvirs, paverdame 10 minučių, tada sudedame ryžių ir kol ryžiai išvirs, apkepame fa..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos apkepas

Jautienos apkepasIngridientai:Svogūnas, 2 pomidorai, 2 cukinijos, raudonoji ir žalioji paprikos, 2 maži baklažanai, 4 v.š. aliejaus, 600 g liesos jautienos, 1/2 st. Raudono vyno, 1 a.š. švelnios maltos paprikos, 2 v.š. pomidorų tyrės, 200 g. ryžių, 1 st. grietinės, 2 v.š. kra..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai (Jūratės)

Balandėliai (Jūratės)Ingridientai:4 porcijos: 8 dideli kopūsto lapai, 60g lašinukų, 1 svogūnas, saldžioji paprika, 75g ryžių, ½ l sultinio, 200g mėsos faršo, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, ¼ a.š. mairūnų, 1v.š. saldiųjų paprikų miltelių.Gaminimas Didelę kopūsto ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže

Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g žuvies filė 2.1 svogūnas 3.2 skiltilės česnako 4.10 g ženšenio 5.2 šaukštai aliejaus 6.1 šaukšteli “SambalOelek” 7.1/2 šaukštelio muskato riešutų 8.1/2 maltų juodųjų pipirų 9.3 šausk�..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su menke ir apelsinais

Rizotas su menke ir apelsinaisIngridientai:4-6 porcijoms: 1 kg šviežios menkės (su kaulais); 2 dideli prisirpę apelsinai; 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai sukapoti nedideli svogūnai; 1 nuskusta ir smulkiai supjaustyta vidutinio dydžio morka; 1 supjaustytas plonais griež..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su kokosais

Troškinta jautiena su kokosaisIngridientai:600 g jautienos kumpio (be kaulo), 100 g smulkintų kokosų, aliejaus kepti, šaukštas miltų, 2 šaukštai sojų padažo, cukraus, maltų juodųjų pipirų, druskos, kokosų juostelių ir žalumynų papuošti.Gaminimas Kumpį nuplauname, nusausiname ir ..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlės su rūgštynėmis

Vištų kepenėlės su rūgštynėmisIngridientai:1 dėžutė šaldytų vištų kepenėlių,2 svogūnų galvutės,2 rieškučios rūgštynių,50 g sviesto,200 g grietinės,druskos, maltų juodųjų pipirų,salierų lapų papuošimui.Gaminimas• 1 val. kepenėles mirkome pasūdytame vandenyje. S..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškas jautienos kepsnys

Kiniškas jautienos kepsnys Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: jautienos filė, 3 apelsinai, 2 aitrieji pipirai, imberio šaknys, arachisų aliejus, sojų padažas, 2 morkos, ryžių, cukrus, druska, 1 šaukštas krakmolo, svogūnų laiškai. Gaminimas: Jautienos filė supj..

Recepto vertinimas: 0

Tinginuko sriubytė

Tinginuko sriubytė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Vanduo                                    ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių balandėliai

Bulvių balandėliaiIngridientai:12 vnt. bulvių 6 morkos 2 porai 2 virti kiaušiniai 1 salieras 1 stiklinė ryžių kopūsto lapų druskosGaminimasNuskustas bulves ir morkas stambiai sutarkuoti. Porus, salierą, kiaušinius susmulkinti. Ryžius užpilti verdančiu vandeniu, palikti i&sc..

Recepto vertinimas: 0

Kepti, įdaryti grybai

Kepti, įdaryti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 1 svogūnas, 2 šaukštai margarino arba kitų riebalų, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 2 kiaušiniai, petražolės lapelių, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atri..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių - grietinės padažas

Ryžių - grietinės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai:   Gaminimas: Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais priesko..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21