Ryžiai, ryžių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Ryžiai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/ryziai/17

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Karštos salotos su ryžiais

Karštos salotos su ryžiaisIngridientai:Salotoms: 300 g rudųjų ryžių, ryšelis svogūnų laiškų, raudonoji paprika, 125 g ridikėlių, 425 g konservuotų ananasų, 125 g pupų daigų, 90 g kepintų žemės riešutų. Padažui: 2 šaukštai žemės riešutų sviesto, šaukštas žemės r..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių salotos su aguročiais

Ryžių salotos su aguročiaisIngridientai:400g ryžių, 25 ml aliejaus, 2 cinamono lazdelės, 6 gvazdikėliai, žiupsnelis kardamono, 2 svogūnai, 2 aitriosios paprikos, žiupsnelis imbiero, 6 maži aguročiai, 2 pomidorai, 1/2 indelio raudonųjų pupelių (200g), mėtų lapeli..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlės su šokoladu

Vištų kepenėlės su šokoladuIngridientai:0,5 kg. vištų kepenėlių, 1 šaukštas miltų, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 šaukštai sojų padažo, karčiojo šokolado plytelė, 2 svogūnai, 1 citrina, maltų muskatų, malto cinamono, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Vištų kepenėles nu..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, kepta ant iešmo

Vištiena, kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, 0,5 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno, 1 stiklinė tarkuotų svogūnų, 1,5 šaukštelio druskos, 1 tarkuota petražolė, 4 šaukštai ištirpinto sviesto, 1 šaukštelis aštraus padažo. Gaminimas: Vištieną..

Recepto vertinimas: 0

Kepenėlės su sojų padažu

Kepenėlės su sojų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g kepenėlių,1 stiklinė ryžių,2 stiklinės vandens,½ stiklinės žaliųjų žirnelių,aliejaus kepimui,truputis miltų,sojų padažo,1-2 švieži mandarinai,druskos,raudonųjų maltų pipirų. Gaminimas: Ryžius išvirkite. Ž..

Recepto vertinimas: 4

Improvizacija su soja

Improvizacija su sojaIngridientai:2 pakelių sojos gabaliukų4 morkų4 svogūnųpusės česnakogeros saujos žemės riešutų be luobelėssojos padažošaukštelio malto imbierovištienos prieskoniųčesnakinės druskoskajeno pipirų (galima ir čili)šaukštelio krakmolosultinioaliejaus kepimuiryž..

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINIS KRIAUŠIŲ IR RYŽIŲ DESERTAS

ŠVENTINIS KRIAUŠIŲ IR RYŽIŲ DESERTASIngridientai:4 didelės arba 8 mažos kriaušės, 1/2 citrinos, 200 g ryžių, 3/4 l pieno, 1 pakelis vanilinio cukraus,150 g cukraus pudros, 2 kiaušiniai, 1 žiupsnis druskos. Sirupui: 150 g cukraus.Gamini..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su figomis (Ramunės)

Viščiukas su figomis (Ramunės)Ingridientai:1 viščiuko krūtinėlė be kaulo, 4 džiovintos figos, 3 šaukštai sauso Sherry vyno, 2 šaukštai aliejaus, 2 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako, 1 svogūnas, supjaustytas plonais griežinėliais, 1 vidutinio dydžio pomidoras.Gaminimas Figas..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta menkė su lapkotiniais salierais

Troškinta menkė su lapkotiniais salieraisIngridientai:500 g menkės filė, 3-4 salieru stiebai, 4 morkos, 3 šaukštai sviesto arba aliejaus, 1 saldžioji paprika, druskos, maltų pipirų, citrinų sulčių.Gaminimas Menkės filė nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname apšlakstome citrin..

Recepto vertinimas: 0

Vasaros sriuba

Vasaros sriubaIngridientai:1 viščiukas 200 g ilgagrūdžių ryžių 150 g porų 150 g pomidorų 200 g morkų 200 g žiedinių kopūstų 100 g žaliųjų žirnelių 2 šaukštai citrinos sulčių 4 šaukštai sojų padažo 1 kubelis mėsos sultinio 1 šauk&s..

Recepto vertinimas: 1

Pavasarinės ryžių salotos

Pavasarinės ryžių salotosIngridientai:4-6 porcijos: 1 citrina, 200 g pailgų ryžių, 250 g jaunų šparagų, 3 saliero lapkočiai, 250 g lašišos riekelių, 45 ml (3 šaukštai) acto su pelerūnu, 10 ml (2 arb. šaukšt.) Dižono garstyčių, 175 ml dygminų aliejaus.Gaminimas Prikaistuvyje u..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pievagrybiais ir čiobreliais

Rizotas su pievagrybiais ir čiobreliaisIngridientai:4 porcijoms: 2 valg. š. sviesto; 1 supjaustytas plonais griežinėliais nedidelis svogūnas; 1 smulkiai sukapota česnako skiltelė; 350 g rizoto ryžių; 350 g jaunų pievagrybių; 90 ml sauso baltojo vyno; 3 stiklinės (750 ml) verdančio dar�..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šparagais ir žirniais

Rizotas su šparagais ir žirniaisIngridientai:4 porcijoms: 60 ml riebios grietinėlės; Žiupsnelis šafrano; 90 g sviesto; 250 g nedidelėmis dalelėmis supjaustytų šparagų; 3 smulkiai supjaustyti nedideli svogūnai; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 3 stiklinės (750 ml) verdančio..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su jautiena

Daržovių sriuba su jautienaIngridientai:100 g burokėlių, 60 g šviežių kopūstų, 50 g morkų, gabalėlis poro, šaukštas pomidorų padažo, šlakelis 3 procentų vyno acto, žiupsnelis druskos, keli šaukštai grietinės, pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų, keli šau..

Recepto vertinimas: 0

Paprikos sriuba

Paprikos sriubaIngridientai:150 g rūkytos šoninės 100 g morkų 3 pomidorai 70 g salierų 50 g porų 100 g svogūnų 2 žalios paprikos 1 geltona paprika 350 g bulvių 4 šaukštai jogurto 3 šaukštai ryžių 2 skiltelės česnako petražolių pipirų druskosGam..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje

Grybai, kepti tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių vidutinio didumo grybų, aliejaus, petražolių lapelių. Tešlai: 1 stiklinė miltų, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 3 šaukštai aliejaus, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Iš miltų, su skysčiu išplakt�..

Recepto vertinimas: 0

Ryžikas

Ryžikas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinių smulkiai tarkuotų morkų, 1 stiklinės cukraus, 3 kiaušinių, 100 g margarino, 2 šaukštų grietinės, 1 šaukštas kepimo miltelių, cinamono arba vanilinio cukraus, miltų. Jų kiekis priklauso nuo morkų sultingumo. Tešla turi būt..

Recepto vertinimas: 0

Švediška vištiena

Švediška vištiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg svorio višta, 2.80 g sviesto, 3.120 g svogūno galvučių, 4.40 g miltų, 5.2 stiklinės grietinės arba rūgštaus pieno, 6.1 stiklinė sultinio, 7.20 g sulčių, 8.1 stiklinė ryžių, 9.40 g žalių salotų, druskos. Gaminimas: Višt�..

Recepto vertinimas: 0

Kepti viščiukai su vermutu

Kepti viščiukai su vermutu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 viščiukai arba 1 jauna višta 1/2 stiklinės miltų druskos pipirų 3 šaukštai sviesto 1 1/2 stiklinės baltojo vermuto 8-10 mažų svogūnų žalumynų 1 šaukštas krakmolo Gaminimas: Viščiukas kartu su kaulais sukapoti gabalais..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir pomidorų apkepas

Grybų ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, 3 šaukštai grietinės arba 2 šaukštai sultinio, 2 šaukštai grietinės, 7 vidutinio didumo pomidorai, 2 šaukšteliai sviesto, krapų arba petražolių..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su daržovėmis

Vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 2 vištos krūtinėlių, pakelio šaldytų kiniškų daržovių, indelio saldžiarūgščio padažo, indelio konservuotų sojų daigų, sojų padažo, taurelės degtinės, 3 šaukštų sojų aliejaus, skiltelės �..

Recepto vertinimas: 3

Ryžiai su slyvomis

Ryžiai su slyvomis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 porcijos1,5 stiklinės ryžių;1,5 stiklinės pieno;350 g šaldytų arba džiovintų slyvų (be kauliukų);1,5 stiklinės grietinėlės;2 šaukštelių vanilinio cukraus;5 šaukštų cukraus;2 šaukštų sviesto;šaukštelio cinamono;druskos. Gam..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių kamuolėliai

Ryžių kamuolėliaiIngridientai:250g krabų lazdelių, 5 kiaušiniai, 220g konservuotų kukurūzų, 100g tarkuoto sūrio, majonezo, prieskonių.Gaminimas Ryžius išvirkite vandenyje su prieskoniais. Išvirkite kietai kiaušinius. Sumalkite mėsmale krabų lazdeles, kukurūzus ryžius ir kiaušini..

Recepto vertinimas: 0

Kepta aviena su ryžiais

Kepta aviena su ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, 3 obuoliai, 2 šaukštai sviesto, ½ šaukto miltų, druskos, pipirų. Garnyrui: ½ stiklinės ryžių, 600 g morkų, indelis konservuotų žirnelių, 2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena pietietiškai

Vištiena pietietiškaiIngridientai:400 g vištienos, 2 šaukštai aliejaus, 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, 2 žiupsneliai aštriųjų pipirų, 500 g pomidorų, 450 g baltųjų pupelių, 200 ml raudono vyno, sultinio kubelis, 10 alyvuogių, druskos, pipirų, čiobrelių, petražoli..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21