20 rezultatų ieškant "pyragu pertepimo kremai"
Kepti vištienos maltiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 74 g vištienos, 18 g pyrago, 22 g pieno, 3 g sviesto, 0.5 kiaušinio, 10 g maltų džiuvėsėlių, 13 g lydyto sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ..
Recepto vertinimas:
Kotletai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g faršo, 1 svogūnas, 1 kiaušinis, 2 riekelės pyrago, 3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės, druskos, pipirų, 2-3 šaukštai miltų, 2-3 šaukštai riebalų. Įdarui: 8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Editos kalėdinis pyragasKadangi visi mūsų draugai šį pyragą yra pavadinę Editos pyragu , nors jis buvo kepamas per Kalėdas , pavadinome jį dvigubu vardu Ingridientai: 50g mielių 300g pieno 50ml cukraus 150 margarino ar sviesto 800ml miltų 2 valgomieji šaukštai cinamono 1 st..
Recepto vertinimas:
Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..
Recepto vertinimas:
Vištienos kukuliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.0,5 kg vištienos 2.2 - 3 riekelės pyrago pusė stiklinės pieno šaukštas sviesto kiaušinis pusė stiklinės grietinės arba grietinėlės prieskonių druskos prieskoninų daržovių stiklinė svogūnų padažo Gaminimas: Mėsa sumal..
Recepto vertinimas:
Orinis žuvies pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg žuvies filė, 2.50 g pieniškų dešrelių, 3.50 g lašinių, 4.2 riekelės baltos duonos, didelis svogūnas, 5.5 valgomieji šaukštai pieno, 6.1-2 arbatiniai šaukšteliai kapotų kaparių, 7.0,5 stiklinės smulkiai sukapotų petražo..
Recepto vertinimas:
Žuvies kukuliai pomidorų padaže
Žuvies kukuliai pomidorų padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg žuvies(menkės, ešerių ar kt) 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.1 kiaušinis, 4.2 svogūnai, 5.1/3 stiklinės aliejaus, 6.2 šaukštai grietinės, 7.3 šaukštai pomidorų košės, maltų pipirų, druskos, ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Kūčių obuolių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1000g šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos, 600g obuolių, 120g cukraus, 2g maltų cinamonų Gaminimas: Iš 1000g atlaidintos šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos iškočioju keturis 29x29 cm dydž..
Recepto vertinimas:
Kepenų paštetasIngridientai:0,5kg veršio kepenų, 0,5kg veršienos, 400g šviežių lašinių arba riebios kiaulienos, 2 kiaušiniai, 100g pyrago, 3-4 svogūnai, 1 morka, 1 salieras, 1 poras, muskato riešuto, pipirų, druskos.Gaminimas Lašiniai arba riebi kiauliena, veršiena supjaustoma nedid..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos maltiniaiIngridientai:l/2kg kiaulienos, 2 riekelės pyrago, l/2 stiklinės pieno, 1 kiaušinis, prieskonių, 1 svogūnas, taukų kepimui, džiūvėsėlių maltiniams pavolioti, 1/4 stiklinės sultinio ar vandens.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas rie..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiški jautienos kukuliai
Aukštaitiški jautienos kukuliaiIngridientai:600g. jautienos, 2 riekės pyrago, 1/2 stiklinės pieno pyragui išmirkyti, 2—3 svogūnai, 20 g sviesto svogūnams pakepinti, prieskonių, 10 g kmynų, druskos, l/2 stiklinės sultinio kukuliams troškinti, 1 stiklinė kmynų padažo (žiū..
Recepto vertinimas:
Netikras zuikisIngridientai:400g. jautienos, 200g. kiaulienos, 200 g lašiniukų, 2 kiaušiniai, 2 riekelės pyrago, 2/3 stiklinės pieno, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Jautiena ir kiauliena sumalama mėsmale kartu su piene mirkytu pyragu, sud..
Recepto vertinimas:
MaltiniaiIngridientai:1/2kg jautienos, 1—2 riekutės pyrago, l/2 stiklinės pieno ar grietinėlės maltinių masei atskiesti, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių pavoliojimui, 40 g riebalų kepimui, 20 g sviesto užpylimui, svogūnų, pomidorų ar krienų padažo (ž..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliaiIngridientai:1/2kg jautienos, prieskonių, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūnas, 30g sviesto svogūnams pakepinti, 2—3 riekelės pyrago, džiūvėsėlių, petražolių lapelių, druskos, 50 g riebalų kepti.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaust..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su žirniais
Troškinta veršiena su žirniaisIngridientai:800g veršienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 0,5l. žaliųjų žirnelių arba tiek pat jaunų išmirkytų žirnių, petražolių ar krapų lapelių, 40 g sviesto, truputis miltų, 1/2 stiklinės sultinio, druskos.Gaminimas Supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški veršienos maltiniai
Žemaitiški veršienos maltiniaiIngridientai:400 g veršienos, 100 g kiaulienos, 100 g silkių, 2—3 riekutės pyrago, 1 kiaušinis, prieskonių, druskos, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Veršiena, kiauliena ir išvalytos silkės ..
Recepto vertinimas:
Avienos maltiniaiIngridientai:1/2kg avienos, 2 riekelės pyrago, 1—2 svogūnai, 1 kiaušinis (nebūtinai), 3 šaukštai džiūvėsėlių, druskos, 1 šaukštas taukų kepti, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nusp..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos maltiniaiIngridientai:600 g kalakutienos, 2 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno, 1 kiaušinis, 60 g sviesto, džiūvėsėlių, prieskonių, druskos, 40 g riebalų kepimui.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami p..
Recepto vertinimas:
KOTLETAI, ĮDARYTI GRYBAISIngridientai:500 g faršo1 svogūnas1 kiaušinis2 riekelės pyrago3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinėsdruskospipirų2-3 šaukštai miltų2-3 šaukštai riebalųĮdarui:8-9 ploni kumpio arba d..
Recepto vertinimas: