25 rezultatų ieškant "pertrinta"
Raudona bulvių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 3 pomidorai arba šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas miltų, 1,5 l sultinio, petražolių arba salierų lapeliai, druska. Gaminimas: Smulkiai supjaustytas bulves išvirkite su nuplikytais ir nuluptais pomidorais..
Recepto vertinimas:
Kepti varškėčiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 140 g varškės, 15 g miltų, 0,5 kiaušinio, 15 g cukraus, 10 g lydyto sviesto, 30 g grietinėlės, 10 g cukraus pudros arba saldaus padažo, vanilės, druskos Gaminimas: Pertrintą per sietelį varškę pasūdykite, įdėkite su cukrum ištrinto..
Recepto vertinimas:
Moliūgų apkepas „Liuks“ Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g moliūgo 300 g varškės 2/3 stiklinės manų kruopų ½ stiklinės pieno 3 kiaušiniai 100 g razinų 100 g džiovintų slyvų 2 šaukštai cukraus 4 šaukštai sviesto 3 šaukštai grietinės Gaminimas: Moliūgą supjaustyki..
Recepto vertinimas:
Užkandžiu sūris iš varškės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g varškės, 50 g sviesto, 1 šaukštas tarkuoto olandiško sūrio, druskos, kmynų, garstyčių. Gaminimas: Pertrinta varškė sumaišoma su išsuktu sviestu ir tarkuotu sūriu. Įberiama kmynų, įdedama pagal skonį garstyčių..
Recepto vertinimas:
Sūris su silke Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g varškės, 50 g margarino, 50 g silkės, 1 svogūnas, 1 marinuotas agurkas, 1 arbatinis šaukštelis garstyčių, raudonųjų pipirų, druskos, cukraus. Gaminimas: Į išsuktą margariną sudedama sukapoti silkė, svogūnas, marinuotas agurkas, ..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežios brinzos arba varškės, 100 g sviesto, 1 marinuotas agurkas, 1 arbatinis šaukštelis sutarkuoto svogūno, garstyčių, raudonųjų pipirų, kmynų, druskos. Gaminimas: Į pertrintą varškę sudedami prieskoniai, smulkiai sukapot..
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriubaIngridientai : 4-5 prinokusių pomidorų 1 svogūno pusės stiklinės ryžių petražolių salierų pipirų saldžios paprikos miltelių alyvų aliejaus 1.5 l vandens česnakų Gaminimas: Pomidorus supjaustyti ir pakepinti alyvų aliejuje kol suminkštės, po to pe..
Recepto vertinimas:
Miežiniai maltiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 170 g miežinės košės, 75 g vaisių, 40 g varškės, 10 g tirpinto sviesto, 10 g cukraus, 1 kiaušinis, 10 g džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrin..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai su silke Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 45 g silkės, 30 g sviesto, 30 g majonezo, žalumynų. Gaminimas: Kiaušinius išvirkite kietai, nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau, išimkite trynius ir nupjaukite kiaušinio šoną taip, kad jis stovėtų nevirsdamas. Kiauši..
Recepto vertinimas:
Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 morkos, 2 bulvės, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas sviesto, 1 stiklinė grietinės, druskos. Gaminimas: Morkas ir bulves supjaustyti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusias pertrinti per sietelį. Miltus pakepinti su sviestu..
Recepto vertinimas:
Pertrinta salierų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 salieras, 1 morka, 1 svogūnas, 1 – 2 tryniai, 2 šaukštai miltų, 3 l mėsos sultinio, 1 šaukštas riebalų, 3 – 4 šaukštai grietinės, druskos. Gaminimas: Mėsos sultinyje išvirti supjaustytas daržoves. Išvirus išgriebti ..
Recepto vertinimas:
Pertrinta griežčių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 griežtis, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinėlės, 1 l vandens, cukraus, druskos. Gaminimas: Griežtį nulupti ir supjaustyti. Užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Smulkiai supjaustyt�..
Recepto vertinimas:
Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba
Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g lapinių garbanotojų kopūstų, 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 4 – 5 bulvės, 2 šaukštai sviesto, 1 – 2 šaukštai miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 stiklinė pieno, druskos. ..
Recepto vertinimas:
Pertrinta aguročių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g aguročių, 1 morka, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 2 tryniai, 2 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Supjaustytus aguročius išvirti mėsos sultinyje. Išvirus išgriebti, pertrint..
Recepto vertinimas:
Pertrinta gūžinių baltųjų kopūstų sriuba
Pertrinta gūžinių baltųjų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g kopūstų. 1 – 2 morkos, 1 svogūnas, 1 poras, pusė saliero, 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, pipirų, druskos. Gaminimas: Daržoves supjaustyti ir vi..
Recepto vertinimas:
Pertrinta šparagų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g šparagų, 1 morka, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 3 – 4 šaukštai grietinės, 2 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Šparagus ir morkas išvirti mėsos sultinyje, išgriebti iš vandens, atskirti galvutes, o likusią dalį ir..
Recepto vertinimas:
Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g. morkų, 1 l vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50g. sviesto, 1 ryšelis krapų, 1 lauro lapas, 2 šaukšteliai citrinų sulčių, žiupsnelis muskatų žiedų, 1/8 l grietinėlės, druskos ir pipirų pagal skonį. Gaminimas: Nuskust..
Recepto vertinimas:
Užkandžių sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g. varškės, 50 g. sviesto, 1 šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio, druskos, kmynų, garstyčių. Gaminimas: Pertrinta varškė sumaišoma su išsuktu sviestu ir tarkuotu sūriu. Įberiama kmynų, įdedama pagal skonį garstyčių ir ..
Recepto vertinimas:
Pertrinta šparagų šaltsriubėIngridientai:500 g šparagų 40 g sviesto 2 šaukštai balto vyno 250 ml grietinėlės 80 g jogurto 2 šaukštai citrinos sulčių 4 šaukštai pjaustytų svogūnų laiškai 3/4 šaukštelio druskosGaminimas&..
Recepto vertinimas:
Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba
Pertrinta briuselinių kopūstų sriubaIngridientai:500 g briuselinių kopūstų 1 kub. mėsos sultinio 60 g kukurūzų miltų 50 g grietinės 20 g sviesto 8 uoginės paprikos 2 500 g briuseliniai kopūstai 1 kub. mėsos sultinys 60 g kukurūzų miltai 50 g grietinė 20 g sviestas 8 uoginės papriko..
Recepto vertinimas:
Pertrinta paprikų sriubaIngridientai:3 – 4 paprikos 1 l mėsos sultinio 4 svogūnai 200 g raugintų kopūstų 50 g aliejaus 100 g balto vyno 125 g grietinėlės druskos pipirųGaminimasPaprikas perpjaukite per pusę, pašalinkite kotelius bei sėklas ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite..
Recepto vertinimas:
Pertrinta morkų sriubaIngridientai:400 g morkų 2 bulvės 1 saliero šaknis 2 – 3 svogūnai 40 g sviesto 100 g grietinėlės 20 g šviežių krapų pipirų druskosGaminimasNuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas, bulves ir salierą. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkit..
Recepto vertinimas:
Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriais
Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriaisIngridientai:2 bulvės, salieras, mažas svogūnas, ankštpipiris, 2 šaukštai grietinės, 1,5l mėsos sultinio arba vandens, petražolių lapelių, riekutė pyrago, druskos.Gaminimas Bulvės ir salieras nuskutami, supjaustomi ir su svogūnu, ankš..
Recepto vertinimas:
Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliais
Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliaisIngridientai:3—4 bulvės, 1 svogūnas, 50 g sviesto, 200 g duonos, 100 g grietinės, 1 trynys, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalais ir verdamos pasūdytame vandenyje, įdėjus svogūną, kol sumink�..
Recepto vertinimas:
Jaunasis DžonisIngridientai:30 ml juodųjų serbentų likerio,15 ml Vodka Keglevich e Pesca,puse banano,apelsinų sulčių.GaminimasĮ stiklinę įdėti ledo užpilti serbentų likeriu ir Vodka Keglevich e Pesca, ant viršaus sudėti pertrintą bananą ir taurę iki viršaus užpildyti apelsinų s..
Recepto vertinimas: