6 rezultatų ieškant "midijos belgiskai"
Risoto su jūros gerybėmisIngridientai: 250g ilgagrūdžių ryžių (skanu ir su laukiniais) 150g šaldytų jūros gerybių (krevėtės, midijos, kalmarai ir kt.) 1 saldžios paprikos 1 svogūno 3 skiltelių česnako 1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus 10 alyvuogių Prieskoniu (drus..
Recepto vertinimas:
Midijos su salieraisIngridientai:1,5kg. midijų, 100ml sauso baltojo vyno, 500ml alaus, 20ml aliejaus, 2 salierų stiebeliai, 50g. svogūnų laiškų, 2 skiltelės česnako, laurų lapelių, petražolių, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai g..
Recepto vertinimas:
Midijos, keptos su sidruIngridientai:500 g šviežių gyvų midijų, svogūnas, 2 skiltelės česnako, 4 juostelės bekono, 275 ml sausojo sidro.Gaminimas Midijas nuvalome ir nuplauname šalto vandens srove. Išmetame visas, kurių kriauklytės yra sulūžusios ar nevisiškai užsidariusios. Svog�..
Recepto vertinimas:
Natūralios midijosIngridientai:3 kg midijų, 50 g morkų, 30 g svogūnų, 30 g sviesto, lauro lapelis, petražolių, čiobrelių, pipirų.Gaminimas Naudoti tik sandarias midijas. Jas nuvalyti, keletą kartų keičiant vandenį išplauti ir palikti sietelyje, kad nutekėtų vanduo. Tuomet ja..
Recepto vertinimas:
Midijos belgiškaiIngridientai:šviežios midijos, morkos, svogūnai, porai, salierų stiebai, pusė taurės balto vyno, truputis sviesto.Gaminimas Daržoves patroškinti svieste. Supilti vyną ir sumesti gerai nuplautas midijas. Virti, puodą kartais sukrečiant, kad midijos apsiverstų, tol..
Recepto vertinimas:
Apkeptos midijosIngridientai:1 kg midijų,0,5 stiklinės baltojo sauso vyno,0,5 stiklinės vandens,2 čiobrelių šakelės,4 česnakų skiltelės,3 svogūnai,75 g kumpio arba šoninės,100 g įvairių žalumynų (krapų, petra..
Recepto vertinimas: