Kibinai

Ingridientai:
500g margarino,
500g grietinės,
2 kiaušiniai,
apie 300-400g miltų,

500 g. namuose sumalto faršo,
pora arbatinių šaukštelių kmynų,
svogūno galvutė, druska, pipirai,
kiti prieskoniai,
stiklinė sultinio.
Gaminimas
Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome. Įdedame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešlą įdedame į maišelį ir grūdame į kamerą, kad sušaltų (3-4 val). Prieš tešlai baigiant sušalti paruošiame įdarą. Mėsos faršą pasūdome, pagardiname prieskoniais, sudedame pjaustytą svogūną, įpilame puodelį sultinio. Paskui iš tešlos pasidarome rutuliukus, iš rutuliukų iškočiojame blynelius į kuriuos dedame įdarą. Stipriai užspaudžiame kraštus. Prieš pašaunant, pyragėlius aptepame plaktu kiaušiniu ir pabarstome kmynais. Kepimo skardą patepame riebalais, dedame pyragėlius. Kepame 200 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes arba kol pagels.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!