20 rezultatų ieškant "alaus triufeliai"

Alaus gira

Alaus gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 10 l vandens, 1 butelis alaus, 1 kg cukraus, 1 pakelis (100 g) nesausų mielių. Gaminimas: Vandenį pašildyti, kad būtų kaip tik mielėm daugintis (neperkaitinti, daryti daugmaž drungną). Supilti alų, sudėti mieles, ištrintas su trupučiu cukraus...

Recepto vertinimas: 3

Vokiška alaus sriuba

Vokiška alaus sriuba Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: vištienos sultinio – 1,5 l vokiško alaus (šviesiojo) – 0,5 l nuskustų bulvių – 1 kg nuluptų rap. svogūnų – 100 g (1 didelis arba 2 mažesni) raugintų kopūstų – 300 g aliejaus – 50 g ..

Recepto vertinimas: 0

Cukinija patale

Cukinija pataleIngridientai : 1 nedid. cukinija prieskonių 1 stiklinė alaus 1 kiaušinis miltų aliejaus kepimui Gaminimas: Cukinija supjaustoma griežinėliais, apibarstoma prieskoniais. Iš alaus, kiaušinių , miltų ir prieskonių užmaišoma grietinės tirštumo tešla. Keptuvė..

Recepto vertinimas: 0

Krabų lazdelės alaus tešloje

Krabų lazdelės alaus tešloje Ingridientai: 700 gramų krabų lazdelių 1,5 stiklinės alaus 2 kiaušinių druskos pagal skonį krapų pipirų miltų aliejaus kepimui Gaminimas Krabų lazdeles atšildome. Iš alaus, kiaušinių, miltų, prieskonių užmaišome grietinės tirštumo te..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutiena su alaus padažu

Kalakutiena su alaus padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/2 kg kalakutienos filė; keli šaukštai sviesto; druskos.Padažui: 1/4 l tamsiojo alaus; 2 svogūnai; 15 g sviesto; maltų juodųjų pipirų; druskos. Gaminimas: Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite stambiomis juo..

Recepto vertinimas: 0

Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje

Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kg kiaulienos kumpio, 100g  supjaustytų  svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, 1 litru alaus, 6 laurų lapų, 100g cukraus Gaminimas: Dėkite į didelį puodą 2 k..

Recepto vertinimas: 3

Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu

Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu Ingridientai:Apkepui:100 g kapotos avienos 50 ml „Švyturio Baltijos“ tamsiojo alaus 50 g aliejaus 100 g cukinijų 100 g baklažanų 100 g padažo (bešamelio)100 g fermentinio sūrio3 česnako skiltelių&..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai, kepti alaus tešloje

Obuoliai, kepti alaus tešlojeIngridientai:150g. miltų, 1 kiaušinis, 2 kiaušinių baltymai, 1 šaukštas aliejaus, 0,5 stiklinės alaus, druskos, 0,5kg. obuolių, miltinio cukraus, 1 l. aliejaus kepimui.Gaminimas Sudedame kiaušinį, įpilame 1 šaukštą aliejaus, miltus, pasūdome ir išmaišo..

Recepto vertinimas: 0

Vokiška alaus sriuba (Biersuppe)

Vokiška alaus sriuba (Biersuppe)Ingridientai:0,75 l pieno, 0,75 l šviesaus alaus, žievelė cinamono, keli lašai citrinos sulčių, 125 g cukraus+30 g miltų arba bulvių krakmolo, 1 kiaušinis, trynys ir baltymas.Gaminimas Miltus atskieskite trupučiu šalto vandens, įpilkite maždaug 75 g cuk..

Recepto vertinimas: 0

Alaus spurgos su obuoliais

Alaus spurgos su obuoliaisIngridientai:100 ml alaus; 100 g miltų; 2 tryniai; Žiupsnelis druskos; 2 baltymai; 750 g obuolių; Aliejaus kepimui; Cukraus ir cinamono pabarstymui.Gaminimas Alų, 200 ml vandens, miltus, trynius bei druską sumaišyti ir padaryti tešlą. Baltymus išplakti iki standž..

Recepto vertinimas: 0

Alaus marinatas šašlykams

Alaus marinatas šašlykamsIngridientai:1 stiklinė alaus, kelios skiltelės česnako, šaukštas acto, supjaustytas svogūnas, šaukštelis garstyčių, lauro lapeliai. Gaminimas Marinuoti mažiausiai 2 valandas. ..

Recepto vertinimas: 4

TIRŠTA ALAUS SRIUBA SU RYŽIAIS

TIRŠTA ALAUS SRIUBA SU RYŽIAISIngridientai:5 vidutinio didumo morkos0,3 l alaus1 stiklinė vandens120 g ryžių10 g sviesto1 šaukštelis cukrausGaminimasMorkas nuskusti, nuplauti, supjaustyti. Alų sumaišyti su vandeniu ir jame išvirti morkas. Po to morka..

Recepto vertinimas: 0

PORAI SU DEŠRA ALAUS PADAŽE

PORAI SU DEŠRA ALAUS PADAŽEIngridientai:8 porai1 šaukštas sviesto2 šaukštai miltų1.5 stiklinės alaus250 g virtos dešros150 g aštraus fermentinio sūriopagal skonį druskos, maltų pipirųGaminimasBaltąsias porų dalis 15 min...

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS ALAUS TEŠLOJE

ŽUVIS ALAUS TEŠLOJEIngridientai:500 g žuviespaprikos miltelių0.5 citrinosaliejausTešlai:200 g miltųkiaušinis0.5 stiklinės alausšaukštelis aliejausdruskosGaminimasIš miltų, kiaušinio trynio, alaus, aliejaus, trupučio druskos sumai&..

Recepto vertinimas: 3

ŽUVIES FILĖ ALAUS TEŠLOJE

ŽUVIES FILĖ ALAUS TEŠLOJEIngridientai:1/2 kg žuvies filė100g miltų1/2 l tamsaus alaus2 kiaušiniaikepimui aliejaus1 citrinos sultyskeli citrinos griežinėliaidruskos, pipirųGaminimasMiltus išmaišyti su alumi ir dviem žiūpsneliais dr..

Recepto vertinimas: 5

Šventinė nugarinė

Šventinė nugarinėIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės.Marinatui:1 morka, 1 svogūnas, 1 nedidelis poras, nedidelis gabalėlis saliero šaknies, 1 stiklinė šviesaus alaus, druskos, pipirų, mėsos prieskonių, petražolių lapelių.3..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių ir alaus sriuba

Kiaušinių ir alaus sriubaIngridientai:0,5 l šviesaus švelnaus alaus,0,5 1 mėsos sultinio,100 g grietinėlės,3 kiaušiniai,druskos,Pipirų, petražolių.GaminimasĮ puodą supilame sultinį, alų, įdedame druskos, pipirų ir u..

Recepto vertinimas: 0

Saldi alaus sriuba

Saldi alaus sriubaIngridientai:0,5 l šviesaus švelnaus alaus,0,5 l pieno,1 stiklinė grietinėlės,5 šaukštai cukraus,1 šaukštas krakmolo,100 g razinų,truputis malto cinamono,druskos.GaminimasĮ puodą supilame alų, pieną, grietinė..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta veršiena su salierais

Troškinta veršiena su salieraisIngridientai:300 g veršienos kumpio,100 g saliero šaknies,2 nedideli svogūnai,100 g alaus,50 g fermentinio sūrio.kepsnių prieskoniu,druskos, pipirų, laurų lapas, 50 g sviesto.GaminimasVeršienos gabalėlius truput..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su salierais

Troškinta veršiena su salieraisIngridientai:300 g veršienos kumpio,100 g saliero šaknies,2 nedideli svogūnai,100 g alaus,50 g fermentinio sūrio.kepsnių prieskoniu,druskos, pipirų, laurų lapas, 50 g sviesto.GaminimasVeršienos gabalėlius truputį pamušame, pabarstome prieskoniais ir apkepa..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: alaus triufeliai