Troškinta veršiena su salierais

Ingridientai:
300 g veršienos kumpio,
100 g saliero šaknies,
2 nedideli svogūnai,
100 g alaus,
50 g fermentinio sūrio.
kepsnių prieskoniu,
druskos, pipirų,
laurų lapas,
50 g sviesto.
Gaminimas
Veršienos gabalėlius truputį pamušame, pabarstome prieskoniais ir apkepame keptuvėje su sviestu. Apkepę mėsą, į keptuvę sudedame stambius saliero griežinėlius ir juos taip pat apkepame.
Mėsą perlenkiame, į vidurį įdedame saliero griežinėlius, susmeigiame mediniais smeigtukais, o ant viršaus uždedame svogūnų griežinėlių.
Į troškintuvą ant mėsos užpilame alaus ir uždengę troškiname. Į padažą sudedame likusius svogūnus, laurų lapą, prieskonius. Kai mėsa suminkštėja, ant viršaus uždeda¬me fermentinio sūūrio, pakaitiname, kol jis išsileidžžia, ir patiekiame.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!