Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/pienas/20

Minkštas meduolis

Minkštas meduolisIngridientai:300—400g kvietinių arba 300—400 g stambiai maltų ruginių miltų, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė rūgusio pieno, 1 stiklinė grietinės (vietoj pieno galima dėti 1 stiklinę geros varškės), 2 stiklinės medaus, 100g cukraus, 2 šaukšteliai prieskon..

Recepto vertinimas: 0

Vidutinio kietumo mielinė tešla

Vidutinio kietumo mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; 100-150 g cukraus; 100 g sviesto; 250 ml pieno; 1-2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g..

Recepto vertinimas: 3

Sūrio kroketai

Sūrio kroketaiIngridientai:90 g miltų, 80 g sviesto, 0,5l. pieno, 150 g kieto sūrio, 2 kiaušiniai, džiūvėsiai.Gaminimas Iš sviesto, miltų ir pieno pagaminti labai tirštą baltąjį padažą. Pridėti sutarkuotą sūrį ir įmušti kiaušinių trynius. Suformuoti piršto didumo pyrag�..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kotletai

Triušienos kotletaiIngridientai:1 kg. triušienos, 100g. lašinukų, 0,5 stiklinės pieno, 2 batono riekelės, 1 šaukštas sviesto, 1 kiaušinis, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Triušieną nuplauname, nusausiname, atskiriame nuo kaulų ir sumalame kartu su lašinukais ir piene išmirkytomis ba..

Recepto vertinimas: 0

Lazdyno riešutų ir migdolų tortas

Lazdyno riešutų ir migdolų tortasIngridientai:Tešlai: 500 g rupių kvietinių miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; 150 g medaus; 1 citrinos sultys; 150 g sviesto arba margarino; 4 valg. š. pieno. Įdarui: 500 g maltų lazdyno riešutų; 400 g maltų mig..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų sriuba su inkstais

Agurkų sriuba su inkstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 65 g inkstų, 45 g petražolių, 15 g salierų, 20 g svogūnų, 30 g porų, 20 g rūgštynių, 20 g špinatų, 30 g agurkų, 10 g pieno, 75 g pieno, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Inkstus perpjaukite ..

Recepto vertinimas: 1

Varškės desertas

Varškės desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g varškės0,2-0,75 stiklinės pieno arba sultinio2-3 šaukštai aliejausdruskos, garstyčių, pipirųacto arba rūgščių sulčiųaštraus padažo Gaminimas: Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti s..

Recepto vertinimas: 4

Vaisinis pyragas

Vaisinis pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 kiaušiniai; 1 stiklinė cukraus; 0.5 stiklinės kefyro arba rūgpienio; 50 g. tirpyto sviesto arba 1/4 aliejaus; apie 2 stiklinės miltų; vanilinio cukraus, cinamono pagal skonį; 1 arbatinis šaukštelis kepimo..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje keptas karpis

Tešloje keptas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 vidutinio dydžio karpis, druska, malti juodieji pipirai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė pieno, miltai, 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Gaminimas: Karpį išdarinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname dru..

Recepto vertinimas: 1

Karšis su bulvių koše

Karšis su bulvių koše Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  800 g bulvių 150–200 ml pieno 50 g sviesto gūželės salotų saujelės šviežių krapų 4 gabaliukų karšio filė aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. P..

Recepto vertinimas: 0

Juros lydekos putėsiai

Juros lydekos putėsiaiIngridientai:(8 porcijos)250 g juros lydekų filė,4 šaukštai grietinėlės,150 g pieno,truputis citrinų sulčių,20 g sviesto,juodųjų pipirų,20 g miltų,aliejaus formelėms patepti,1 šaukštas žel..

Recepto vertinimas: 0

Rūgusio pieno (kefyro) drebučiai

Rūgusio pieno (kefyro) drebučiaiIngridientai:1/2l. rūgusio pieno, 100 g grietinės, 100 g cukraus, vanilės ir kitokių kvapiųjų prieskonių, 1 kupinas šaukštas želatinos, 1/2 stiklinės vandens želatinai ištirpdyti), 1/2 stiklinės uogienės.Gaminimas Želatina emaliuotame dubenėl..

Recepto vertinimas: 2

BLYNELIAI SU APELSINŲ UOGIENE

BLYNELIAI SU APELSINŲ UOGIENEIngridientai:(4 porcijoms)125 g miltų1 šaukštas cukraus1 žiupsnelis druskos250 ml pieno2 kiaušiniai125 g sviestokarčiųjų apelsinų uogienėscukraus pudrosGaminimasSumaišyti miltus, cukrų ir druską, juos ..

Recepto vertinimas: 5

„Princo ir regento“ tortas

„Princo ir regento“ tortasIngridientai:Tešlai: 250 g sviesto arba margarino; 4 kiaušiniai; 250 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 50 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 125 ml pieno; Žiupsnelis druskos; 20..

Recepto vertinimas: 0

Varške įdarytos bulvės

Varške įdarytos bulvėsIngridientai:10 vnt. bulvių (vienodo dydžio) 200 g varškės riekelė pyrago 3 šaukštai pieno 2 šaukštai sviesto 4 šaukštai grietinės 2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio maltų pi pirų drusosGaminimasBulves..

Recepto vertinimas: 3

Normandiški blyneliai (Crêpes normandes)

Normandiški blyneliai (Crêpes normandes)Ingridientai:Tešlai: 100 g miltų, 2 valgomieji šaukštai kukurūzų krakmolo, 2 valgomieji šaukštai cukraus, 50 g sviesto, žiupsnelis druskos, 2 stiklinės pieno, 2 dideli kiaušiniai. Įdarui: 4 obuoliai (renetai), 2 valgomieji šaukštai kalvadoso..

Recepto vertinimas: 5

Lapienė

LapienėIngridientai:600g jautienos ar kiaulienos, 400 g jaunų burokėlių su lapais, 1 morka, 1 petražolė, 1 svogūnas, 1—2 lauro lapeliai, 2 bulvės, 1—3 stiklinės grietinės, 2l. vandens.Gaminimas Burokėlių kotai su lapais supjaustomi nedideliais gabalėliais, įdedama duono..

Recepto vertinimas: 0

Romėniškos salotos su silke

Romėniškos salotos su silkeIngridientai:500 g pomidorų, 250 g troškintų pievagrybių, 250 g troškintų baltųjų grybų arba voveraičių, kelios svogūnų galvutės, 4 piene gerai išmirkytos silkės, nepilna majonezo stiklinė, 2 šaukštai varškės, 2 šaukštai aliejaus.Gaminimas P..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ SUFLĖ

OBUOLIŲ SUFLĖIngridientai:12 kiaušinių baltymų150g cukraus250g obuolių10g sviesto20g cukraus pudros150g pieno ar grietinėlėsGaminimasObuolius nuplauti, padalinti į keturias dalis, išimti sėklalizdžius. Obuolius iškepti. Baltymus iš..

Recepto vertinimas: 0

Kremas "Paukščių pienas" šventiniam stalui

Kremas "Paukščių pienas" šventiniam staluiIngridientai:280 g svieto, 230 g uogienės, 20 g želatinos, 160 g kiaušinių baltymų, 7 g citrinos rūgšties, 480 g cukraus, 140 g vandens, 300 g uogų.Gaminimas Želatina išbrinkinama ir ištirpinama. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas. ..

Recepto vertinimas: 0

Kakavos gėrimas su pieno puta (Skirmantės) (foto)

Kakavos gėrimas su pieno puta (Skirmantės) (foto)Ingridientai:1 porcijai: 1 stiklinė pieno; 1 a.š. cukraus; 1 š. kakavos miltelių; gabaliukas pieninio šokolado; (naudojau baltąjį) juodojo šokolado papuošimui.Gaminimas Pieną pakaitinti, bet neužvirinti. Pusę kiekio plaktuvu išplakti i..

Recepto vertinimas: 5

Žaibiškas pyragas

Žaibiškas pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g kvietinių miltų 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių 135 g cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus 80 g razinų 125 g sviesto arba margarino 1 kiaušinis 100 ml pieno Glajui 1 kiaušinis Gaminimas: 1. Įkaitinkite orkai..

Recepto vertinimas: 0

PIENO KOKTEILIS SU MELIONU

PIENO KOKTEILIS SU MELIONUIngridientai:600 g meliono1 šaukštas cukrus1/2 šaukšto vanilinio cukraus2 šaukštai apelsino sulčių2 šaukštai greipfruto sulčių1 stiklinė pieno2 šaukštai šaltalankių sirupo100 g vanilini%..

Recepto vertinimas: 1

Kakavos gėrimas su cinamonu

Kakavos gėrimas su cinamonuIngridientai:1 pieno,4 šaukštai kakavos,1 šaukštas cinamono,3-4 šaukštai cukraus.GaminimasUžverdame pieną. Puodelyje sumaišome kakavą, cinamoną ir cukrų su 0,5 stiklinės verdančio pieno. Sį mi&..

Recepto vertinimas: 0

Avižinis kisielius

Avižinis kisielius Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Avižų 2.miltų, 3.duonos 4.raugo, 5.vandens, 6.druskos, 7.migdolų pieno. Gaminimas: Avižų miltus, vandenį ir duonos raugą sumaišome ir paliekame nakčiai. Tada perkošiame per sietą, įdedame druskos ir verdame. Patiekiame su migdol�..

Recepto vertinimas: 0