Pienas, pieno receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/pienas/51
Karšti sumuštiniai su daržovėmis
Karšti sumuštiniai su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės baltos duonos arba ragaišio, 20 g sviesto arba margarino, 200-250 g daržovių (morkų, pupelių, žirnelių, žiedinių kopūstų ir t.t.), 20 g sviesto, 2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2-1 stiklinė pieno arba griet..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis varškės padažas
Saldžiarūgštis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g varškės 1/2 stiklinės raudonojo vyno arba sulčių 1/2 stiklinės tarkuotų obuolų arba obuolių košės cukraus druskos garstyčių arba tarkuotų krienų 2 šaukštai aliejaus arba grietinėlės anyžių arba cinamono g..
Recepto vertinimas:
Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)
Sopa de sebolija (svogūnų sriuba)Ingridientai:2 svogūnai, 1 šaukštas sviesto, 0,5l. vištienos arba mėsos sultinio, 1,5 stiklinės pieno, 0,5 stiklinės grietinėlės, 3 riekelės baltos duonos, 1 kiaušinio trynys, 3 šaukštai sūrio, raudonėlis, mairūnas, raudonieji pipirai, drusk..
Recepto vertinimas:
Įdaryti svogūnai su jautienaIngridientai:4 dideli svogūnai, 400 g virtos jautienos, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai grietinės, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, stiklinė jautienos sultinio, maltų juodųjų pipirų, druskos, krapų.Gaminimas Svogūnus nulupame, apverdame,..
Recepto vertinimas:
PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVĖSIAIS
PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVĖSIAISIngridientai:1 l pieno200 g pyragocukrauscinamonosviestoGaminimasPyragas supjaustomas kvadratėliais ir, apkepus iš abiejų pusių, apibarstomas cukrumi su cinamonu. Kubeliai sudėdami į lekštes ir užpilami kar#..
Recepto vertinimas:
SKLINDŽIAI IŠ KIAUŠINIŲ IR GRYBŲ
SKLINDŽIAI IŠ KIAUŠINIŲ IR GRYBŲIngridientai:200 g sūdytų grybų4 kiaušiniai2 šaukštai bulvių krakmolo4 šaukštai miltų1 stiklinė pieno50 g rūkytos nugarinės1 svogūnasdruskosaliejausGaminimasGrybus, svog$..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų sriuba su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g rabarbarų, 2 tryniai, 2 stiklinės pieno, 1 šaukštas cukraus, 1 apelsino žievelė, 2 – 3 gvazdikėliai. Gaminimas: 0,5 l vandens užvirinti su prieskoniais, sudėti supjaustytus rabarbarus ir virti. Baigiant virti, supilti pie..
Recepto vertinimas:
Obuoliai tešloje (Skirmantės) (foto)
Obuoliai tešloje (Skirmantės) (foto)Ingridientai:Obuolių; 1 didelis arba 2 maži kiaušiniai; 2 st. miltų; 1 st. pieno; 0,25 st. cukraus; 0,25 a.š. druskos; 2 a.š. vanilinio cukraus; 1 a.š. kepimo miltelių; aliejaus kepimui.Gaminimas Visus produktus sumaišyti iki vienalytės masės. Obuoli..
Recepto vertinimas:
Daržovių ir jogurto apkepasIngridientai:100 g varškės, 200 g miltų, 100 g smulkių rudųjų lęšių, kiaušinio trynys, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, 3 šaukštai aliejaus, stiklinė daržovių nuoviro, 6 morkos, stiklinė natūralaus jogurto, pusė šaukštelio maltų kmynų, pagal skon�..
Recepto vertinimas:
PIENO KISIELIAUS DESERTASIngridientai:1 l pieno3 valg. šaukštai cukraus1 valg. šaukštas bulvių krakmolo1 stiklinė vandens2 obuoliai1 desert. šaukstelis cinamonoGaminimasPieną supilti i kaistuvą ar puodą ir kaitinti kol užvirs. Iki pienas už..
Recepto vertinimas:
Jogurtiniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas krakmolo 1,5 stiklinės pieno 100g kokoso drožlių 50g migdolų plokštelių cukraus ar medaus pagal skonį 1 stiklinė tiršto jogurto Gaminimas: Stiklinę pieno užviriname su cukrumi ar medumi (saldiname pagal skonį), o likusiame p..
Recepto vertinimas:
Burokėlių, granatų ir ožkų pieno sūrio salotos
Burokėlių, granatų ir ožkų pieno sūrio salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 75 g salotų lapų 2 griežinėliais pjaustyti virti burokėliai 75 g minkšto pjaustyto ožkų pieno sūrio 1 granato sultingos sėklos, atskirtos viena nuo kitos 1 šaukštas granatų sulčių. Gaminimas..
Recepto vertinimas:
RYŽIŲ APKEPAS SU MIGDOLAISIngridientai:250g ryžių4 stiklinės pieno1 citrinos tarkuota žievelė150g migdolų150g cukraus2 kiaušiniai50g romosviesto, kepimo formai išteptiGaminimasNuplautus ryžius sudėti į verdanti vandenį ir virti 5 ..
Recepto vertinimas:
VARŠKĖS PADAŽASIngridientai:100 g varškės0,2-0,75 stiklinės pieno arba sultinio2-3 šaukštai aliejausdruskos, garstyčių, pipirųacto arba rūgščių sulčiųaštraus padažoGaminimasVarškę trinti, kol pas..
Recepto vertinimas:
DUONOS SUFLĖIngridientai:200 g kvietinės duonos250 ml pieno20 g sviesto6 kiaušiniai75 g cukrausGaminimasDuonos minkštimą išmirkyti piene, strinti. Sudėti lydytą sviestą, su cukrumi ištrintus trynius ir išplaktus baltymus. Viską atsargiai i&..
Recepto vertinimas:
Saldi obuolių sriuba su ''paslaptimi''
Saldi obuolių sriuba su ''paslaptimi''Ingridientai:7,5 l vandens,4 obuoliai,5 šaukštai cukraus,1 šaukštas cinamono,2 šaukštai krakmolo.Košei: pieno,avižinių dribsnių,cukraus.Papuošimui: 200 g grietinėlės,1 šau..
Recepto vertinimas:
Saldūs virtų bulvių sklindžiai
Saldūs virtų bulvių sklindžiaiIngridientai:4—5 virtos bulvės, stiklinė pieno, 3 šaukštai miltų, 3 kiaušiniai, šaukštelis cinamono, cukraus, sviesto, riebalų kepimui.Gaminimas Bulvės sumalamos mėsmale, supilamas pienas, suberiami miltai, sudedami 3 kiaušinių tryniai. V..
Recepto vertinimas:
Pieniška brokolių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g brokolių, 1 morka, 2 – 3 bulvės, 100 g konservuotų žaliųjų žirnelių, 1 l pieno, 1 šaukštas sviesto, druskos. Gaminimas: Supjaustytas bulves, morkas, brokolius išvirti vandenyje. Baigiant virti, sudėti žirnelius, supil..
Recepto vertinimas:
Svogūnai su ryžiaisIngridientai:1 kg svogūnų (galvutės turi būti vienodos), 100 g ryžių, 3 šaukštai riebalų, stiklinė pieno, čiobrelių, 100 g pomidorų pastos, šaukštas miltų, 3 kiaušiniai, stiklinė daržovių sultinio, pipirų, druskos.Gaminimas Svogūnus nulupti, nupjaut..
Recepto vertinimas:
Troškinti obuolių kukulaičiai (Jūratės)
Troškinti obuolių kukulaičiai (Jūratės)Ingridientai:Apie 10 nedidelių kukulių: 0,5kg bulvių, 0,5kg obuolių, 0,5 l pieno, 50g sviesto, 1 kiaušinis, 70g miltų, truputis druskos, cukraus, citrinos sulčių.Gaminimas Išvirtas bulves sutrinti, įmušti kiaušinį, įberti miltų, truput..
Recepto vertinimas:
Ä„sotis (boba)Ingridientai:1/2kg miltų, 1 stiklinė pieno, 30g mielių, 4 tryniai, 150g cukraus, 125g riebalų, druskos, citrinos žievelės.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, tik ji turi būti minkštesnė. Pakilusi tešla sudedama į riebalais pateptą ąsotį. Kai da..
Recepto vertinimas:
Bulvinės širdelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 virtos bulvės 0,5 stiklinės skaldytų kukurūzų kruopų 1 stiklinė pieno 2 šaukštai cukraus 20 g sviesto arba margarino 1 kiaušinis miltų aliejaus kepimui Papuošimui: 200 g grietinėlės 2 šaukštai cukraus lazdynų riešutų Gaminima..
Recepto vertinimas:
Aguonų saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė aguonų,2.200 g cukraus, 3.1 stiklinė grietinėlės, 4.0,5 stiklinės pieno,5.25 sviesto. Gaminimas: Pieną su grietinėle pakaitinti emaliuotame puode, suberti cukrų ir maišant kaitinti, kol cukrus ištirps. Aguonas nusijoti ir sup..
Recepto vertinimas:
Žąsis su veršienos įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žąsis, šaukštas čiobrelių, druskos, pipirų. Įdarui: 500 g maltos veršienos, 2 svogūnai, 2 bandelės, stiklinė pieno, žąsies kepenėlės, kiaušinis, trynys, 2 šaukštai krapų, 2 šaukštai petražolių lapelių, tarkuoto mus..
Recepto vertinimas:
Rusiška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8 arbatiniai šaukšteliai arbatos, verdantis vanduo, pienas, gabalinis cukrus, uogienė, citrinos sultys arba grietinėlė. Gaminimas: Arbatžolės supilamos į pašildytą indą, užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos 5 minutėms, o paskui vi..
Recepto vertinimas: