Bulvės, bulvių receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/bulves/86
DARŽOVIŲ ŠAŠLYKAIIngridientai:4 nedidelės cukinijos4 kieti pomidorai50 g fermentinio sūrio2-3 šaukštai sviestočiobrelių pipirųdruskosGaminimasCuukiniją supjaustyti griežinėliais. sudėti į verdantį vandenį. Virt..
Recepto vertinimas:
AVIENA SU ŠPARAGINĖMIS PUPELĖMIS
AVIENA SU ŠPARAGINĖMIS PUPELĖMISIngridientai:4 porcijos500 g avienos (nuo menčių)100 g rūkytos mėsos1 svogūnas1 l mėsos sultiniodžiovintų raudonėliųpipirų500 g šparaginių pupelių500 g nebirių bulviųGaminim..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su čiobreliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 porcijoms reikės: 2 kg vidutinio dydžio bulvių, 200 ml daržovių sultinio, 4 šaukštų alyvogių aliejaus, 25 g ištirpdyto sviesto, 12 šaukštelių čiobrelių. Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių, Bulves t..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su čiobreliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 porcijoms reikės: 2 kg vidutinio dydžio bulvių, 200 ml daržovių sultinio, 4 šaukštų alyvogių aliejaus, 25 g ištirpdyto sviesto, 12 šaukštelių čiobrelių. Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių, Bulves t..
Recepto vertinimas:
Bulvės su žalumynais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 porcijoms reikės: 1 kg bulvių, 300g mažų svogūnų, 350g rūkyto kumpio, 1 raudonosios arba žaliosios paprikos, 3 šaukštų aliejaus, 3/4 stiklinės sultinio, čiobrelių, rozmarino, druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nulupkite ir supja..
Recepto vertinimas:
Bulvės su žalumynais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 porcijoms reikės: 1 kg bulvių, 300g mažų svogūnų, 350g rūkyto kumpio, 1 raudonosios arba žaliosios paprikos, 3 šaukštų aliejaus, 3/4 stiklinės sultinio, čiobrelių, rozmarino, druskos, pipirų Gaminimas: Bulves nulupkite ir supja..
Recepto vertinimas:
Vvniotinis su kriaušėmisIngridientai:Tešlai: 3 kiaušiniai, 250 g šokolado skonio cukraus miltelių, šaukštelis kepimo miltelių, 100 g bulvių krakmolo, sviesto ir manų kruopų (kepimo formai ištepti ir pabarstyti), šaukštas cukraus pudros. Įdarui: 200 g grietinėlės (35 proc. riebumo..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)Ingridientai:600 g veršienos, 6 slyvos, baziliko lapelių. Marinatas : 1 arb. šaukštelis druskos, 1/2 arb. šaukštelio cukraus, 1/2 stiklinės obuolių acto (man vyno acte labiau patiko), 1 lauro lapelis, 5 pipirai (2 juodieji, 3 kvapnieji), 2 stikli..
Recepto vertinimas:
KEPTI LIEŽUVIO GRIEŽINĖLIAIIngridientai:300-400 g virto liežuvio30 g sviesto1 kiaušinis3-4 šaukštai maltų džiūvėsėliųdruskosGaminimasVirtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griež..
Recepto vertinimas:
Naminė avienaIngridientai:200 g avienos,30 g sviesto,50 g mėsos sultinio,150 g bulvių,60 g žirnelių,truputis druskos, pipirų, laurų lapelių.GaminimasAvieną padruskiname ir apšlakstome ištirpintu sviestu. Mėsą dedame į kepti skirtą indą, pabarstome pipirais, laurų lapais, įpilame tr..
Recepto vertinimas:
VIRTOS BULVĖS SU RIEŠUTAISIngridientai:100g graikinių riešutų2 skiltelės česnako1 šaukštas vyno acto1 nedidelis svogūnas1 paprikasalierų, krapųdruskos, pipirųGaminimasVirtas bulves supjaustyti kvadratėliais. Puse riešutų..
Recepto vertinimas:
VIRTOS BULVĖS SU RIEŠUTAISIngridientai:100g graikinių riešutų2 skiltelės česnako1 šaukštas vyno acto1 nedidelis svogūnas1 paprikasalierų, krapųdruskos, pipirųGaminimasVirtas bulves supjaustyti kvadratėliais. Puse riešutų..
Recepto vertinimas:
Bartkošė (Zopaulos)Ingridientai:burokėliai, krakmolas, citrinos rūgštis, druska, bulvės, lašinukai, svogūnas.Gaminimas Kelis nedidelius burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Keptuvėje paspirginame gabalėlį lašinukų kartu su susmulkintu svogūnu. Į didesnę..
Recepto vertinimas:
Veršiena agrastų padažeIngridientai:1,2 kg veršio krūtinėlės su kaulais, 80 g sviesto, druskos, pipirų, 2 šaukštai cukraus, truputis cinamono, 350 g neprinokusių agrastų, 1/4l. vandens, 4 tryniai.Gaminimas Krūtinėlę įtrinti pipirais ir druska, apkepti svieste. Pakepinti kartu..
Recepto vertinimas:
KEPSNYS "BOLIVIA"Ingridientai:100g rapsų aliejaus500g bulvių300g žiedinių kopūstų70g vandens1 šaukštas kmynųGaminimasAnt įkaitusios keptuvės pilame rapsų aliejų. Nuskutame ir šiaudeliais supjaustome bulves. Supjaustome žiedin..
Recepto vertinimas:
Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.
Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.Ingridientai:5—6 bulvės, petražolių lapelių. Padažas. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos. Gaminimas Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvir..
Recepto vertinimas:
Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.
Bulgariškai ruoštos bulvės su česnakais.Ingridientai:5—6 bulvės, petražolių lapelių. Padažas. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos. Gaminimas Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvir..
Recepto vertinimas:
Bulvių košė (Deimanto)Ingridientai:bulvės, prieskoniai, sviestas, pienas.Gaminimas Bulves nuplauti, nuskusti ir sudėti į verdantį vandenį. Virti apie 20 min., kad taptų minkštos. Pabarstyti prieskoniais. Užpilti pieno ir įdėti gabalėlį sviesto. Gerai sugrūsti iki vientisos masės. ..
Recepto vertinimas:
Bulvių košė (Deimanto)Ingridientai:bulvės, prieskoniai, sviestas, pienas.Gaminimas Bulves nuplauti, nuskusti ir sudėti į verdantį vandenį. Virti apie 20 min., kad taptų minkštos. Pabarstyti prieskoniais. Užpilti pieno ir įdėti gabalėlį sviesto. Gerai sugrūsti iki vientisos masės. ..
Recepto vertinimas:
„NUGA" su avižiniais dribsniais
„NUGA" su avižiniais dribsniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.70 g margarino, 2.25 g avižinių dribsnių, 3.50 g cukraus, 4.50 g miltinio cukraus, 5.20 g kakavos miltelių, vanilinio cukraus. Gaminimas: Ištirpinus l šaukštą margarino, jame paskrudinami avižiniai dribsniai. Užba..
Recepto vertinimas:
Naminė avienaIngridientai:200 g avienos,30 g sviesto,50 g mėsos sultinio,150 g bulvių,60 g žirnelių,truputis druskos, pipirų, laurų lapelių.GaminimasAvieną padruskiname ir apšlakstome ištirpintu sviestu. Mėsą dedame į kepti skirt&..
Recepto vertinimas: