Bulvės, bulvių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/bulves/15

Garuose troškintos daržovės

Garuose troškintos daržovės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 asmeniui1 paprika, 2-3 skiltelės česnako, 1 kriaušė, 100 g žiedinio kopūsto, 1 bulvė, 1 morka, 100 g brokolių, 50 g šparaginių pupelių. Gaminimas: Nuplauti daržoves, supjaustyti, sudėti į šaltą puodą, įjungti virykl�..

Recepto vertinimas: 5

Keptos bulvės

Keptos bulvės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g bulvių, 100 g sviesto, 80 g agurkų 80 g pomidorų, 100 g grietinės, druskos. Gaminimas: Žalias bulves supjaustykite skiltelėmis. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptuvėje įkaitintus riebalus, pasūdykite ir kepkite kartais pamaišyd..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės

Keptos bulvės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g bulvių, 100 g sviesto, 80 g agurkų 80 g pomidorų, 100 g grietinės, druskos. Gaminimas: Žalias bulves supjaustykite skiltelėmis. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptuvėje įkaitintus riebalus, pasūdykite ir kepkite kartais pamaišyd..

Recepto vertinimas: 0

Virtas karšis (supjaustytas)

Virtas karšis (supjaustytas)Ingridientai:1 kg karšio, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, salieras, petražolė), 1 citrina, druskos, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2 šaukštai grietinės, kietai virtas kiaušinis.Gaminimas Nu..

Recepto vertinimas: 2

Troškinti šparaginiai žirniai

Troškinti šparaginiai žirniaiIngridientai:Jaunų šparaginių žirnių ankščių,50 g sviesto,200 g grietinės, krapų šakelių,druskos.GaminimasNuplauname ankštis ir paverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet į puodą &..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių plokštainis su vištiena

Bulvių plokštainis su vištienaIngridientai:1,5 kg bulvių; 1 svogūnas; 4 vištų šlaunelės; 1 stiklinė pieno; 2 kiaušiniai; Truputis druskos ir pipirų; Svogūnų laiškų pabarstymui.Gaminimas Vištos šlauneles perpjauname per sąnarį, įtriname druska bei pipirais ir palaikome 1val. Bul..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis su vištiena

Bulvių plokštainis su vištienaIngridientai:1,5 kg bulvių; 1 svogūnas; 4 vištų šlaunelės; 1 stiklinė pieno; 2 kiaušiniai; Truputis druskos ir pipirų; Svogūnų laiškų pabarstymui.Gaminimas Vištos šlauneles perpjauname per sąnarį, įtriname druska bei pipirais ir palaikome 1val. Bul..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos sriuba

Kiaulienos sriubaIngridientai:100 g kiaulienos, 1 svogūnas, 80 g morkų, 80 g ropių, 40 g porų, 160 g bulvių, 60 g žaliųjų žirnelių, 50 g ankštinių pupelių, 2 skilteles česnako, 30g ryžių, 60g tarkuoto sūrio, baziliko, raudonėlio, raudonųjų ir juodųjų pipirų, druskos.G..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu) Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.40 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.2 svogūnai, 5.1 šaukštas miltų, 6.150 g raugintų agurkų, 7.600 g bulvių, 8.50 g riebalų, 9.česnako, druskos, 10.pipirų, cukraus Gamini..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu) Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.40 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.2 svogūnai, 5.1 šaukštas miltų, 6.150 g raugintų agurkų, 7.600 g bulvių, 8.50 g riebalų, 9.česnako, druskos, 10.pipirų, cukraus Gamini..

Recepto vertinimas: 5

Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas]

Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas] Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, druskos, pipirų, 2.50 g riebalų, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas miltų, 5.1 šaukštas pomidorų tyrės, 6.200 g grietinės, aštraus padažo. Gaminimas: Mėsą iš pradžių supj..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti grybai su bulvėmis

Troškinti grybai su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g virtų grybų, 50 g rūkytų lašinukų, 40 g sviesto, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 2 pomidorai, 10 bulvių, vandens, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti svieste, pridėjus prie..

Recepto vertinimas: 5

Troškinti grybai su bulvėmis

Troškinti grybai su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g virtų grybų, 50 g rūkytų lašinukų, 40 g sviesto, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 2 pomidorai, 10 bulvių, vandens, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti svieste, pridėjus prie..

Recepto vertinimas: 5

Kugelis

Kugelis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Bulvės 2 Kiaušiniai 0,5 Stiklinės pieno Druska Pipirai SpirgaiPadažas: Spirgai Svogūnai Grietinė Gaminimas: Bulves sutarkuoti, puse masės nusunkti, įmušti kiaušinius, sudėti druską, pipirus ir pakepintus spirgus. Mas..

Recepto vertinimas: 1

Mėsa įdarytos bulvės

Mėsa įdarytos bulvėsIngridientai:18 vnt. bulvių (vienodo dydžio) 200 g jautienos 1/2 šaukšto sviesto 5 vnt. virtų smulkiai sukapotų grybų 1/2 stiklinės grietinės 2 šaukštai džiūvėsėliųGaminimasBulves nuskusti, nuplauti, galus nupjauti, išskobti vidų..

Recepto vertinimas: 4

Mėsa įdarytos bulvės

Mėsa įdarytos bulvėsIngridientai:18 vnt. bulvių (vienodo dydžio) 200 g jautienos 1/2 šaukšto sviesto 5 vnt. virtų smulkiai sukapotų grybų 1/2 stiklinės grietinės 2 šaukštai džiūvėsėliųGaminimasBulves nuskusti, nuplauti, galus nupjauti, išskobti vidų..

Recepto vertinimas: 4

STARKIO APKEPAS

STARKIO APKEPASIngridientai:1 kg žuvies2 l vandens2 kiaušiniai40 g sviestostiklinė kefyro8 pievagrybiaimaltų pipirų, druskosGaminimasVirtą starkį nulupkite ir išrinkite kaulus. Sudėkite filė į sviestu išteptą keptuvą, apibarstykit..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

Saldžiarūgštė tiršta sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vidutinio dydžio bulves 2 saldziosios paprikos (spalva nesvarbi, maisant dar skaniau) 4 nedideli balti svogunai 1 vidutinio dydzio raudonasis 2 dėžutės luptu koncervuotu pamidorų vienas indelis sldžia..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsnys su grybų padažu

Triušienos kepsnys su grybų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g triušienos, 2.3 morkos, 3.1 petražolė, gabalėlis saliero, 4.1 poras arba 1 svogūnas, 5.100 g bekoninės kiaulienos, 6.1 stiklinė sultinio, 7.1 stiklinė vyno, 8.1,5 šaukšto pomidorų tyrės, 9.125 g savo sultyse v..

Recepto vertinimas: 0

Lynas, keptas ant grotelių

Lynas, keptas ant grotelių Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg lyno, 2.3 svogūnai, petražolių lapelių, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties, džiūvėsėlių, 3.1 kiaušinis, druskos, sviesto ar aliejaus kepimui Gaminimas: Nuvalytas lynas valandą marinuojamas (Marinatas: 1 stiklin..

Recepto vertinimas: 5

TROŠKINTAS FARŠAS SU DARŽOVĖMIS

TROŠKINTAS FARŠAS SU DARŽOVĖMISIngridientai:300 faršo,1 svogūnas,2 šaukštai margarino,500 g šviežių kopūstų,5 bulvės,1 morka,1 petražolės šaknis,druskos, pipirų,žalumynų.GaminimasPuode ištirpinti..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulviniai virtiniai su mėsos padažuIngridientai:12 vidutinio didumo virtų bulvių 1 šaukštelis kepimo miltelių 3 kiaušiniai 2 šaukštai miltų 1/2 stiklinės džiūvėsėlių 1/2 svogūno 1 stiklinė kubeliais supjaustyto apkepto batono truputis malto muskato ri..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulviniai virtiniai su mėsos padažuIngridientai:12 vidutinio didumo virtų bulvių 1 šaukštelis kepimo miltelių 3 kiaušiniai 2 šaukštai miltų 1/2 stiklinės džiūvėsėlių 1/2 svogūno 1 stiklinė kubeliais supjaustyto apkepto batono truputis malto muskato ri..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis

Keptas karpisIngridientai:1 kg karpio, 1 šaukštas miltų, 1/2 stiklinės aliejaus, prieskonių, druskos, džiūvėsėlių.Gaminimas Paruoštas nusausintas karpis supjaustomas gabaliukais, pabarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose, ir kepamas didel..

Recepto vertinimas: 2

Raudonieji gūžiniai kopūstai daniškai

Raudonieji gūžiniai kopūstai daniškaiIngridientai:1 raudonasis gūžinis kopūstas (apie 1kg), 4 šaukštai lydyto sviesto, 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas druskos, 5 šaukštai balto vyno acto, 1 obuolys, 0,5 stiklinės vandens, 3 šaukštai raudonųjų serbentų tyrės, 1 šaukštelis citri..

Recepto vertinimas: 0