Bulvės, bulvių receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/bulves/54
Porų ir bulvių kroketai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g bulvių 400 g porų (baltųjų dalių, plonai supjaustytų griežinėliais) 3 dideli kiaušiniai 0,5 stiklinės džiūvėsėlių 0,5 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio druskos, grūstų juodųjų pipirų aliejaus virimui Ga..
Recepto vertinimas:
Daržovių ir mėsos troškinys su kava
Daržovių ir mėsos troškinys su kava Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo,2. 50 g riebalų, 3.2 nedideli svogūnai, 4.1 šaukštas miltų, 5.1 stiklinė stiprios kavos, 6.1 stiklinė vandens, 7.4 morkos, 8.200 g ankštinių pupelių, 9.10—15 džiovintų slyvų, drusk..
Recepto vertinimas:
Bulvių, morkų ir gelteklių sriuba
Bulvių, morkų ir gelteklių sriubaIngridientai:2 bulvės, 2 morkos, 100 g gelteklės šaknų, šaukštas miltų, stiklinė pieno, šaukštelis sviesto, petražolių lapelių, cukraus, druskos.Gaminimas Daržovės nuvalomos, supjaustomos gabaliukais ir verdamos pasūdytame vandenyje. Šauk�..
Recepto vertinimas:
Bulvių, morkų ir gelteklių sriuba
Bulvių, morkų ir gelteklių sriubaIngridientai:2 bulvės, 2 morkos, 100 g gelteklės šaknų, šaukštas miltų, stiklinė pieno, šaukštelis sviesto, petražolių lapelių, cukraus, druskos.Gaminimas Daržovės nuvalomos, supjaustomos gabaliukais ir verdamos pasūdytame vandenyje. Šauk�..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 160 g jautienos, 50 g mėsos sulčių, 20 g sviesto, 15 g krienų, pipirų, druskos. Gaminimas: Nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje ant sviesto kol nugarinė pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dėkite į ork..
Recepto vertinimas:
Bulvinės bandelėsIngridientai:6—7 žalios bulvės, 0,5l rūgusio pieno, 4 stiklinės miltų, druskos.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rūgęs pienas, įberiama stiklinė miltų ir per naktį laikoma šiltai. Sekančią dieną suberiami likę miltai, pasūd..
Recepto vertinimas:
Bulvinės bandelėsIngridientai:6—7 žalios bulvės, 0,5l rūgusio pieno, 4 stiklinės miltų, druskos.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rūgęs pienas, įberiama stiklinė miltų ir per naktį laikoma šiltai. Sekančią dieną suberiami likę miltai, pasūd..
Recepto vertinimas:
Bulvių maltiniai su ryžiaisIngridientai:4—5 virtos bulvės, stiklinė ryžių, 2 svogūnai, kiaušinis, šaukštas miltų, žiupsnelis mairūno, druskos.Gaminimas Suminkoma maltos bulvės, virti ryžiai, pakepinti svieste svogūnai, kiaušinis, miltai, mairūnas, pasūdomą. Padaromi..
Recepto vertinimas:
VIŠTIENA SU RABARBARU PADAŽUIngridientai:500 gr. vištienos krutinėlės500 gr. rabarbarųcitrinpipiriaicukrusdruskaįv. prieskoniai vištienaiGaminimasVištienos krutinėlę supjaustome gabalėliais kaip guliašui, apibarstome prieskoniais, cukr..
Recepto vertinimas:
Bulvių maltiniai su ryžiaisIngridientai:4—5 virtos bulvės, stiklinė ryžių, 2 svogūnai, kiaušinis, šaukštas miltų, žiupsnelis mairūno, druskos.Gaminimas Suminkoma maltos bulvės, virti ryžiai, pakepinti svieste svogūnai, kiaušinis, miltai, mairūnas, pasūdomą. Padaromi..
Recepto vertinimas:
Bulvių troškinys su aviena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 1 morka, 300 g avienos, 0,5 kg šviežių kopūstų, 1 svogūnas, 1 lauro lapas, 1 šaukštelis kmynų, druska. Gaminimas: Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytu..
Recepto vertinimas:
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g moliūgų, 1 morka, 1 – 2 bulvės, 1 šaukštas sviesto, 1 l pieno, druskos. Gaminimas: Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą...
Recepto vertinimas:
Bulvių troškinys su aviena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 1 morka, 300 g avienos, 0,5 kg šviežių kopūstų, 1 svogūnas, 1 lauro lapas, 1 šaukštelis kmynų, druska. Gaminimas: Nuo avienos nuimtus ir paspirgintus riebalus supilkite į puodą. Sudėkite smulkiai supjaustytu..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis
Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g moliūgų, 1 morka, 1 – 2 bulvės, 1 šaukštas sviesto, 1 l pieno, druskos. Gaminimas: Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą...
Recepto vertinimas:
Paniruoti kepti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, druskos, muskato riešuto arba pipirų, 3 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, sviesto. Gaminimas: Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muska..
Recepto vertinimas:
Šviežios bulvės su sezamuIngridientai:1 kg šviežių bulvių, pusė stiklinės sezamo sėklų, sumaišytų su prieskoniais bulvėms, druska, pipirais, 2 šaukštai aliejaus. Padažui: 200 g varškės, 3-4 šaukštų grietinės arba kefyro, susmulkinti žalumynai, druska, pipirai, skiltelė �..
Recepto vertinimas:
Pieniška sriuba su bulvių kukuliais
Pieniška sriuba su bulvių kukuliaisIngridientai:1,5l pieno, 3—4 virtos bulvės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 20 g sviesto.Gaminimas Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, sudedami kiaušinių tryniai, pasūdoma, sumaišoma. Kiaušinio baltymai išplakami, sudedami į paru..
Recepto vertinimas:
Pieniška sriuba su bulvių kukuliais
Pieniška sriuba su bulvių kukuliaisIngridientai:1,5l pieno, 3—4 virtos bulvės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 20 g sviesto.Gaminimas Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, sudedami kiaušinių tryniai, pasūdoma, sumaišoma. Kiaušinio baltymai išplakami, sudedami į paru..
Recepto vertinimas:
Šviežios bulvės su sezamuIngridientai:1 kg šviežių bulvių, pusė stiklinės sezamo sėklų, sumaišytų su prieskoniais bulvėms, druska, pipirais, 2 šaukštai aliejaus. Padažui: 200 g varškės, 3-4 šaukštų grietinės arba kefyro, susmulkinti žalumynai, druska, pipirai, skiltelė �..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su špinataisIngridientai:500 g bulvių; 200 g pievagrybių; 2 valg. š. alyvų aliejaus; 300 g špinatų; 1 svogūnas; 1 skiltelė česnako; 150 g fermentinio sūrio; 80 g juodųjų alyvuogių; 100 g grietinėlės; 150 g grietinės; Alyvuogių aliejaus.Gaminimas Nuskustas bulves i�..
Recepto vertinimas:
Kiaulės galva su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kiaulės galva, 1.1 l raugintų kopūstų, 2.morka, 3.svogūnas, 4.taukų, 5.prieskonių kiaulienai, 6.pipirų, 7.druskos. Gaminimas: Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valan..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų sklindžiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g žalių bulvių, 150 g virtų grybų, druskos, riebalų, miltų arba maltų džiūvėsėlių, 1 kiaušinis. Gaminimas: Nuvalytas bulves sutarkuoti, sumaišyti su smulkiai kapotais grybais, įberti druskos. Tyrę šaukštu dėti į ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir grybų sklindžiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g žalių bulvių, 150 g virtų grybų, druskos, riebalų, miltų arba maltų džiūvėsėlių, 1 kiaušinis. Gaminimas: Nuvalytas bulves sutarkuoti, sumaišyti su smulkiai kapotais grybais, įberti druskos. Tyrę šaukštu dėti į ..
Recepto vertinimas:
Bulvių apkepas su špinataisIngridientai:500 g bulvių; 200 g pievagrybių; 2 valg. š. alyvų aliejaus; 300 g špinatų; 1 svogūnas; 1 skiltelė česnako; 150 g fermentinio sūrio; 80 g juodųjų alyvuogių; 100 g grietinėlės; 150 g grietinės; Alyvuogių aliejaus.Gaminimas Nuskustas bulves i�..
Recepto vertinimas: