Bulvės, bulvių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/bulves/18

Bulvių ir cukinijos apkepas

Bulvių ir cukinijos apkepasIngridientai:1 kg bulvių 500 g cukinijų 100 g fermenitinio sūrio 200 g varškės sūrio 2 kiaušiniai 200 g grietinės 1 šaukštas sviesto česnako pagal skonį riebalų pipirai druskaGaminimasBulves supjaustyti griežinėliais, apvirti, nusunk..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir cukinijos apkepas

Bulvių ir cukinijos apkepasIngridientai:1 kg bulvių 500 g cukinijų 100 g fermenitinio sūrio 200 g varškės sūrio 2 kiaušiniai 200 g grietinės 1 šaukštas sviesto česnako pagal skonį riebalų pipirai druskaGaminimasBulves supjaustyti griežinėliais, apvirti, nusunk..

Recepto vertinimas: 5

Žemaitiški cepelinai

Žemaitiški cepelinaiIngridientai:1 kg bulvių, 4 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druskos, 200 g rūkyto kumpio, taukų virimui.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdoma ir gerai išminkoma. Iš tešlos daromi deln..

Recepto vertinimas: 4

Žemaitiški cepelinai

Žemaitiški cepelinaiIngridientai:1 kg bulvių, 4 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, druskos, 200 g rūkyto kumpio, taukų virimui.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdoma ir gerai išminkoma. Iš tešlos daromi deln..

Recepto vertinimas: 4

Žuvis po antklode (foto)

Žuvis po antklode (foto)Ingridientai:600 g. atšaldytos žuvies file, 1 didelė paprika, 50 g. poro, 100 g. cukinijos, 1 didelė morka, 50 g. sviesto, 100 g. fermentinio sūrio, prieskoniai žuviai, 1 citrina, geltonojo imbiero prieskonio, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai miltų.Gaminimas Žuvies file ..

Recepto vertinimas: 5

Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažu

Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažuIngridientai:500-600 g kalakuto krūtinėlės, 1/2 stiklinės sauso baltojo vyno, kalakutienos prieskoniai, pipirai, druska, 2-3 šaukštai sezamo sėklų. Padažui: 500 g šaldytų vyšnių, 1/2 stiklinės raudonojo pusiau sauso vyno, 3-4 šaukštai cu..

Recepto vertinimas: 3

Tarkuotų bulvių sklindžiai

Tarkuotų bulvių sklindžiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 12 bulvių 1 kiaušinis 2 šaukštai riebalų 1 stiklinė grietinės druskos Gaminimas: Bulves sutarkuoti, truputį nusunkti, įplakti kiaušinį, įberti druskos, išmaišyti ir kepti keptuvėje. Į šviežių bulvių tešlą dėti šau..

Recepto vertinimas: 3

Tarkuotų bulvių sklindžiai

Tarkuotų bulvių sklindžiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 12 bulvių 1 kiaušinis 2 šaukštai riebalų 1 stiklinė grietinės druskos Gaminimas: Bulves sutarkuoti, truputį nusunkti, įplakti kiaušinį, įberti druskos, išmaišyti ir kepti keptuvėje. Į šviežių bulvių tešlą dėti šau..

Recepto vertinimas: 3

ŽUVIES VYNIOTINIS

ŽUVIES VYNIOTINISIngridientai:100g sužiedėjusios kvietinės duonos500g žuvies filė1 kiaušinis125ml pieno125g sviestoprieskonių, druskos GaminimasŽuvį sumalti mėsmale, sudėti piene išmirkytą duoną, įdėti prieskoni%..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių sriuba su koldūnais

Bulvių sriuba su koldūnais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 morkos, gabaliukas petražolės šaknies, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto. Koldūnams: 1 stiklinė miltų, 5 – 6 grybai, 2 kiaušiniai. 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, pipirai, petražolės ir krapų šakelės..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su koldūnais

Bulvių sriuba su koldūnais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 morkos, gabaliukas petražolės šaknies, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto. Koldūnams: 1 stiklinė miltų, 5 – 6 grybai, 2 kiaušiniai. 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, pipirai, petražolės ir krapų šakelės..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI SVOGŪNAI

ĮDARYTI SVOGŪNAIIngridientai:3 dideli svogūnai2 šaukštai sviesto2 šaukštai grietinės300g virtos mėsos2 šaukštai džiūvėsėlių0,5 stiklinės pienopipirų, druskos, krapųapie stiklinę sultinioGaminimasSvog&..

Recepto vertinimas: 0

Šatrijos raganų kepsnys

Šatrijos raganų kepsnysIngridientai:600 g kiaulienos (be kaulų), 1—2 svogūnai, prieskonių, kadagio uogų, burokėlių rūgšties, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma gabaliukais, subadoma smailiu iešmu, sudedama į molinį puodą, apibarstoma prieskoniais, kadagio uogomis, užpilam..

Recepto vertinimas: 0

Blynai, kepti ant kopūstų lapų

Blynai, kepti ant kopūstų lapų Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Bulvės, druska, kopūsto lapai, grietinė. Gaminimas: Bulves sutarkuokite, nusunkite, pridėkite 0,25 žalių bulvių svorio virtų bulvių košės, druskos. viską išmaišykite. Ant švarių kopūstų lapų dėkite po samtį tešl..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖS UŽKANDIS

SILKĖS UŽKANDISIngridientai:1 pusė silkės filė be odos,1 virta bulvė su lupenomis,30 g šviežio agurko,30 g šviežio pomidoro,20 g marinuoto agurko,10 g salotų lapų,1 šaukštas grietinės,20 g mėlynojo svogūno,30 g Susl..

Recepto vertinimas: 4

GARUOSE KEPTA ŽUVIS

GARUOSE KEPTA ŽUVISIngridientai:1 kg strimelės arba kitokios smulkios žuvies, 300 g sviesto, maltų pipirų, laurų lapelių, druskos.GaminimasMoliniame inde sluoksniuoti žuvis su sviestu (3-4 sluoksniai), uždengti, dėti į orkaitę ir neaukš..

Recepto vertinimas: 0

Keptas triušis su priedu

Keptas triušis su priedu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1350 g triušio, 30 g lašiniukų, 3 grietinės, 7 g sviesto, 5 g taukų, 5 g prieskoninių daržovių, 150g priedo, druskos Gaminimas: Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėki..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir porų mišrainė

Bulvių ir porų mišrainėIngridientai:2—3 virtos bulvės, 2 porai, 2 džiovinti virti grybai, obuolys, šaukštas grietinės, šaukštas majonezo, druskos.Gaminimas Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majon..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir porų mišrainė

Bulvių ir porų mišrainėIngridientai:2—3 virtos bulvės, 2 porai, 2 džiovinti virti grybai, obuolys, šaukštas grietinės, šaukštas majonezo, druskos.Gaminimas Virtos bulvės, porai, grybai, obuolys supjaustomi šiaudeliais. Pasūdoma, sumaišoma ir užpilama grietinės ir majon..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos troškinys be orkaitės

Vištienos troškinys be orkaitėsIngridientai:(2 porcijos)500g vištienos krutinėlės filė1 didesnė paprika (žalia, geltona ar raudona)1 didelė morkabulvių prieskoniaivištienos prieskoniaidruska2 šaukštai kečupo2 šaukšt..

Recepto vertinimas: 0

Sojos faršu įdaryta paprika (Ramunės)

Sojos faršu įdaryta paprika (Ramunės)Ingridientai:Sojos faršas, paprika, virti ryžiai, sūris, kiaušinis, svogūnas, poras, druska, pipirai, Vorčesterio padažas, sojos padažas, sultinys (iš kubelių), rūkyta šoninė, salotos, petražolės.Gaminimas Į verdantį sultinį įpilti po ..

Recepto vertinimas: 4

Virtų bulvių kukuliai su špinatų įdaru

Virtų bulvių kukuliai su špinatų įdaruIngridientai:Pusantro šaukšto krakmolo,3 vidutinio dydžio bulvės,70 g svogūno, 50 g grietinės,20 g špinatų lapų,druskos, pipirų.GaminimasIšvirusias bulves sutriname, suberiame krakmo..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių kukuliai su špinatų įdaru

Virtų bulvių kukuliai su špinatų įdaruIngridientai:Pusantro šaukšto krakmolo,3 vidutinio dydžio bulvės,70 g svogūno, 50 g grietinės,20 g špinatų lapų,druskos, pipirų.GaminimasIšvirusias bulves sutriname, suberiame krakmo..

Recepto vertinimas: 0

Midijos belgiškai

Midijos belgiškaiIngridientai:šviežios midijos, morkos, svogūnai, porai, salierų stiebai, pusė taurės balto vyno, truputis sviesto.Gaminimas Daržoves patroškinti svieste. Supilti vyną ir sumesti gerai nuplautas midijas. Virti, puodą kartais sukrečiant, kad midijos apsiverstų, tol..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir šampinjonų salotos

Bulvių ir šampinjonų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 4 kiaušiniai, 100 g. šampinjonų, puodelis jautienos sultinio. Majonezui: 2 kietai virtų kiaušinių tryniai, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 svogūnas, 4 šaukštai baltojo vyno, 1 obuolys, 1 šaukštelis garstyčių, ..

Recepto vertinimas: 0