8 rezultatų ieškant "zirniai su spirguciais"
Kepti žirniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Keturi puodeliai žirnių,svogūnai,aliejus,prieskoniai. Gaminimas: Per naktį vandenyje mirkytus žirnius virti kol suminkštės ir iššus. Verdant paskaninti supjaustytais svogūnais, prieskoniais, trupučiu aliejaus. Išvirtus žirnius kepinti..
Recepto vertinimas:
Šiupinys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 kg nereiebios kiaulienos po pusę stiklinės miežinių kruopų, žirnių ir pupelių 5 bulvės 2-3 svogūnai prieskonių (pipirų, lauro lapų, kalendrų) šaukštas aliejaus svogūnams pakepinti druskos Gaminimas: Į puodą sudedamos kruopos, žirniai..
Recepto vertinimas:
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše
Paukštienos ir grybų troškinys, keptas su bulvių koše Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos arba keptos paukštienos, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai margarino arba sviesto, 1 stiklinė sultinio arba mėsos padažo, 2 šaukštai rūgšėių sulčių arba vyno, druskos, pipirų, 2 �..
Recepto vertinimas:
Virta veršiena su ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.600 g veršienos, 2.2 stiklinės vandens, 3.1 šaukštas sviesto, 4.1 svogūnas, 5.1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, 6.1 šaukštas grietinės, 7.2 kiaušinio tryniai, 8.1 stiklinė ryžių, 9.2 stiklinės vandens, drusko..
Recepto vertinimas:
Žirnių sriubaIngridientai:600 g kiaulienos, 150 g džiovintų žirnių, 100 g perlinių kruopų, 1 svogūnas, 1 morka, druskos, 3,5t vandens.Gaminimas Iš šviežios arba rūkytos kiaulienos ir daržovių verdamas sultinys, kartu sudedami žirniai, kiek pavirus — ir pamirkytos perlin�..
Recepto vertinimas:
ŠiupinysIngridientai:1/2kg neriebios kiaulienos, po 1/2 stiklinės miežinių kruopų, žirnių ir pupelių, 1/2kg bulvių, 2—3 svogūnai, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų), šaukštas aliejaus svogūnams pakepinti, druskos.Gaminimas Į puodą sudedamos kruopos, žirniai,..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su žirniais
Troškinta veršiena su žirniaisIngridientai:800g veršienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 0,5l. žaliųjų žirnelių arba tiek pat jaunų išmirkytų žirnių, petražolių ar krapų lapelių, 40 g sviesto, truputis miltų, 1/2 stiklinės sultinio, druskos.Gaminimas Supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Rizotas su žirniais ir šonine ar kumpiu
Rizotas su žirniais ir šonine ar kumpiuIngridientai:4 porcijoms: 60 g sviesto; 1 smulkiai sukapotas svogūnas; 60 g supjaustytos gabalėliais šoninės ar kumpio; 1 kg šviežių arba šaldytų žirnių; 3 valg. š. susmulkintų petražolių; 4 stiklinės (1 l) verdančio daržovių sultinio; 350..
Recepto vertinimas: