Morkainis
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.0,5 l virtų sumaltų morkų,
2.200 g sviesto,
3.4 kiaušiniai,
4.6 šaukštai cukraus, 5.5 šaukštai pyrago džiūvėsėlių,
6.1 šaukštas tarkuotų citrinos ar apelsino žievelių,
7.6 šaukštai miltų.
Trinant sviestą su cukrumi, dėti po 1 trynį, kol sudėsite visus. Tada sudėti sumaltas morkas, džiūvėsėlius, apelsinų ar citrinų žieveles, miltus ir, baigiant maišyti, iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus. Atsargiai išmaišyti ir pilti į paruoštą formą. Kepti 30 minučių. Paskui supjaustyti kvadratais, trikampiais ar rombais. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!