25 rezultatų ieškant "zirneliai"
Žuvies salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jūros kopūstai, virta šviežia žuvis, virtos bulvės, konservuoti žirneliai, majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Virta aviena su žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druska. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 250 g konservuotų žirnelių, 2 šaukštai petražolių lapelių, mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į k..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai
Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų) 1 stiklinė sauso baltojo vyno 3 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų) 3 šaukštai baltojo vyno acto ..
Recepto vertinimas:
Salotos su rūkyta menke Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 bulvės, 1 raugintas agurkas, 1 svogūnas, 1/2 stiklinės žirnelių, 250 g rūkytos menkės, 1/2 stiklinės majonezo, 1 virtas kiaušinis, druskos, pipirų, 1 šaukštas aliejaus. Gaminimas: Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas a..
Recepto vertinimas:
Salotos su konservuotais žirneliais
Salotos su konservuotais žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½ galvutės žiedinio kopūsto, ½ cukinijos, 1-2 pomidorai, 2 svogūnai, ½ stiklinės žaliųjų žirnelių, žalumynų (svogūnų laiškų, krapų), prieskonių (druskos, pipirų, „Vegetos“) Padažui: ½ stiklin..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Karpis su žaliaisiai žirneliais
Karpis su žaliaisiai žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 kg žuvis 2.200 g konservuotų žaliųjų žirnelių 3.40 g sviesto, 4.1 citrina 5.1 kiaušinis pyrago džiūvėsėlių 6.4 šaukštai aliejaus cukraus, druskos Gaminimas: Supjaustykite žuvį stambiais gabalais, apšlakstyk..
Recepto vertinimas:
Konservuoti žirneliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g išlukštentų žirnelų, 1L vandens, 2 šaukšai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto, 3 vnt. juodųjų pipirų. Gaminimas: Išvirkite marinatą iš nurodytų prieskonių. Išgliaudykite �..
Recepto vertinimas:
KONSERVUOTI ŽALIEJI ŽIRNELIAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 litrui vandens : 2 šaukštai cukraus, 2 šaukštai druskos, 2 šaukštai acto.. Gaminimas: Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į in..
Recepto vertinimas:
BULGARIŠKAI MARINUOTI SVOGŪNAI
BULGARIŠKAI MARINUOTI SVOGŪNAI Patiekalo šalis: Bulgarija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l. stiklainiui : nedideli svogūnai (iki 3 cm skersmens), 9 juodųjų pipirų žirneliai, 1 nedidelė aitriosios paprikos (čili) ankštis, 4-5 lauro lapeliai, 1 šaukštas druskos. Marinatui: 9 proc. act..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI GRYBAI Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg. grybų, 3 arb,šaukšteliai druskos,, 12 žirnelių juodųjų pipirų, 3 žirneliai kvepiančių pipirų, 2 lauro lapai. 3 valg.šaukštai acto, 1 arb,šaukštelis cukraus, 1-2 stiklinės vandens. Gaminimas: Grybus ..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiai su česnakiniais žirneliais
Pievagrybiai su česnakiniais žirneliaisIngridientai:8-10 didesnių pievagrybių, 50 g sviesto, 2 česnakų skiltelės, 2 šaukštai susmulkintų petražolių, druskos, šviežiai sumaltų juodųjų pipirų, 225 g šaldytų žirnelių, aliejaus. Gaminimas Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temper..
Recepto vertinimas:
Prancūziška bulvių mišrainėIngridientai:3-5 virtos bulvės, morka, stiklinė konservuotų žaliųjų žirnelių, nedidelis salieras, marinuotas agurkas, 3 obuoliai, 2 kietai virti kiaušiniai, stiklinė majonezo, 50 g sviesto, druskos, cukraus.Gaminimas Morka ir salieras stambiai sutarkuoja..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos užkandisIngridientai:2—3 virtos bulvės, 200 g virtos mėsos liekanų, 2 virtos morkos, raugintas agurkas, 2—3 šaukštai virtų pupelių ar konservuotų žaliųjų žirnelių, 2—3 kietai virti kiaušiniai, 3—4 šaukštai majonezo ar grietinės, š..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriubaIngridientai:2—3 bulvės, 2—3 kopūsto lapai arba 150 g žiedinių kopūstų, morka, petražolės šaknis, svogūnas, 2 šaukštai konservuotų žaliųjų žirnelių, šaukštas aštraus pomidorų padažo arba pomidoras, 30 g riebalų.Gaminimas Stambiai sutarkuo..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriubaIngridientai:3 bulvės, 2 morkos, 1 stiklinė žaliųjų žirnelių, 1l. pieno, 1l. vandens, druskos.Gaminimas Nuskustos morkos supjaustomos nedideliais gabalėliais arba stambiai sutarkuojamos, sudedama kartu su žirneliais į verdantį vandenį ir verdama, kol kiek suminkšt�..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški rageliaiIngridientai:600g jautienos, prieskonių, druskos, 40 g riebalų kepimui, 1 kiaušinis rageliams pavilgyti ir džiūvėsėlių jiems pavolioti, 30 g sviesto iškeptiems rageliams užpilti. įdarui: 1 stiklinė bulvių košės, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 40 g sviesto, k..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliaiIngridientai:600 g veršienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių apvoliojimui, 1 citrina, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė riešutų padažo (žiūrėti "Padažai"), Įdarui: 200 g veršelio kepenų, 40 g sviesto..
Recepto vertinimas:
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis
Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomisIngridientai:600g triušienos nugarinės, 75g lašiniukų ar triušio riebalų, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių. Salierų ir porų salotoms: 1 salieras, 1 raugintas agurkas, 2 porai, 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su įvairiomis daržovėmis
Kiaušinienė su įvairiomis daržovėmisIngridientai:6 kiaušiniai, 6 šaukštai pieno, 1—2 morkos, 1 stiklinė žaliųjų žirnelių, 1 bulvė, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Kiaušiniai išplakami su pienu ir pasūdomi. Pasūdytame vandenyje išverdami žalieji daržo žirneliai. Vi..
Recepto vertinimas:
Marinuotas keptas starkis tešloje
Marinuotas keptas starkis tešlojeIngridientai:800 g šaldyto starkio filė, prieskonių, aliejaus kepimui, 1 kiaušinis, 2—3 šaukštai miltų, 2—3 svogūnai, 20 g sviesto, druskos.Gaminimas Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš ki..
Recepto vertinimas:
Mišrainė drebučiuoseIngridientai:Virtų bulvių, morkų, konservuotų žaliųjų žirnelių, 1-2 raudoni obuoliai, pakelis želatinos, 1/2l. grietinėlės, pusė citrinos.Gaminimas Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas maž..
Recepto vertinimas:
Žirneliai prancūziškaiIngridientai:500 g šviežių žaliųjų žirnelių, 12 mažų svogūnų, 2-3 šauštai sviesto, nepilnas šaukštelis miltų, druskos, žiupsnelis cukraus, susmulkintų petražolių.Gaminimas Nuvalytas svogūnų galvas patroškinti pusėje sviesto, įpilti truputį v..
Recepto vertinimas:
Silkė su žaliaisiais žirneliais ir krabais
Silkė su žaliaisiais žirneliais ir krabaisIngridientai:vienos silkės filė, 250 g konservuotų žirnelių, 5 krabų lazdelės, majonezo, nedidelis svogūnas, druskos.Gaminimas Silkės filė supjaustyti, sudėti į stiklinę. Žirnelius ir supjastytus krabus sumaišyti su majonezu, įberti pries..
Recepto vertinimas: