15 rezultatų ieškant "ziedu"
Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g. morkų, 1 l vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50g. sviesto, 1 ryšelis krapų, 1 lauro lapas, 2 šaukšteliai citrinų sulčių, žiupsnelis muskatų žiedų, 1/8 l grietinėlės, druskos ir pipirų pagal skonį. Gaminimas: Nuskust..
Recepto vertinimas:
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais
Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais Ingridientai: 1,5 kg kiaulienos nugarines (be odos) Kepsnineje (orkaiteje, bet tikrai nebūtina) keptų ananasų žiedų ir petražolių šakelių tiekiant. Marinatas: 250 ml ananasų sulčių 2 valg. šaukštai klevų sirupo (galim..
Recepto vertinimas:
Pienių žiedų aptepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 pakelis krekerių ar paprastų vaflių, 100 g varškės, 2 šaukštai pienių žiedlapių, 1 šaukštelis cukraus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Varškę ištrinam su cukrumi, druska, pienių žiedlapius sudedame į varškę ir pe..
Recepto vertinimas:
Pienių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g pienių žiedų, 1kg cukraus, viena citrina. Gaminimas: Prisirinkite pienių žiedų, supilkite į litrą verdančio vandens, pavirkite 15 min., nukoškite, į skystymą supilkite cukrų ir dar virkite apie valandą. ..
Recepto vertinimas:
Mieliniai riestainiaiIngridientai:1kg miltų, l,5 stiklinės pieno, 40g mielių, 100g cukraus, 2 kiaušiniai, 50g riebalų, 15g druskos.Gaminimas Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpyti riebalai ir visi recepte nurodyti produktai, gerai išminkoma ir pastatoma �..
Recepto vertinimas:
Mieliniai virti riestainiai (Jūratės)
Mieliniai virti riestainiai (Jūratės)Ingridientai:500g miltų, nepilna stiklinė pieno, 20g mielių, 50g cukraus, 1 kiaušinis, 25g riebalų, truputis druskos.Gaminimas Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpinti riebalai ir visi kiti ingredientai. Gerai išmin..
Recepto vertinimas:
Avokadų, mangų ir mocarelos salotos
Avokadų, mangų ir mocarelos salotosIngridientai:12 porcijų: 400 g mocarelos, 3 dideli prinokę mangai, 2 gražgarsčių gūželės, 1 aitrioji paprika, 200 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių, druskos, pipirų, 30 ml alyvuogių aliejaus, pusė šaukštelio sezamų aliejaus, 2 šaukštai med..
Recepto vertinimas:
Tortas su braškėmis ir rabarbarais
Tortas su braškėmis ir rabarbaraisIngridientai:Tešlai: 125 g sviesto; Žiupsnelis druskos; Žiupsnelis cukraus; 200 g miltų; 5-6 kiaušiniai. Įdarui: 500 g rabarbarų; 500 g braškių; 10 arb. š. želatinos; 2 arb. š. krakmolo; 200 g braškių uogienės (arba trintų braškių); 1 arb. š...
Recepto vertinimas:
Spalvingos daržo salotosIngridientai:8 porcijos 1 lapinės cikorijos galvutė (apie 150 g), 2 cikorijos galvutės 9api 150 g), 1 nedidelė garbanotųjų salotų galvutė (apie 300 g), 125 g sultenių, 125 g gražgarščių, 5-7 šakelės šviežio baziliko, 5-7 šakelės šviežio pelerūno, 1 nedi..
Recepto vertinimas:
Dviejų rūšių pupelių ir avokadų salotos
Dviejų rūšių pupelių ir avokadų salotos Ingridientai:6-8 porcijos: 175 g raudonųjų pupelių, 175 g baltųjų pupelių, 2 ryšeliai prieskonių mišinio, 2 svogūnai, Aitriosios paprikos padažo, 750 g pomidorų, 1 raudona ir 1 žalia paprika, 1 skiltelė česnako, 3 avokadai, 4-5 lašeliai ..
Recepto vertinimas:
Pienių žiedų aptepas (Ramunės)
Pienių žiedų aptepas (Ramunės)Ingridientai:1 pakelis krekerių arba paprastų vaflių, 100 g varškės, 2 valg. šaukštai pienių žiedlapių, 1 arb. šaukštelis cukraus, druskos pagal skonį.Gaminimas Varškę ištrinam su cukrumi ir druska. Pienių žiedlapius sudedame į varškę ir i�..
Recepto vertinimas:
Margaspalviai bezė pyragėliaiIngridientai:10 vidutinio dydžio pyragėlių: Bezė masei: 12 baltymų; 300 g cukraus; 225 g cukraus pudros; 2 valg. š. krakmolo. Įdarui: Švieži sezono vaisia (pvz.: braškės, vyšnios, kiviai, persikai ir t.t.); Plaktos grietinėlės.Gaminimas Baltymus išp..
Recepto vertinimas:
KALMARŲ ŽIEDŲ UŽKANDISIngridientai:200 g aliejaus, 1 kalmaras, 100 g salotų lapų, 30 g alyvuogių, 20 g mėlynojo svogūno,citrinų sulčių,alyvų aliejaus, sojų padažo.Tešlai: 1 kiaušinis, 2 šaukštai grietin..
Recepto vertinimas:
Pienių saldainiaiIngridientai:Kelios saujos pienių žiedų, 2 šaukštai medaus,100 g džiovintų slyvų, 100 g razinų, keli trapus sausainiai, 0,5 citrinos sulčių.GaminimasPienių žiedus, slyvas, razinas sumalame mėsmale. Išspaudžiame citrinos sultis. Įdedame medaus. Išmaišome. Tarp del..
Recepto vertinimas:
Baklava(pistacijų pyragas)Ingridientai:160 g (8) gabalus sluoksniuotos tešlos,350 g susmulkintu pistaciju riešutų,100 g sviesto,Sirupui:150 g cukraus,1 citrina,Apelsinmedzio žiedu aliejaus.Kiekis:4-6 žmonėmGaminimas1. Ištepti skardą sviestu. Sudeti 4 gabalus sluoksniuotos tešlos. Ištirpin..
Recepto vertinimas: