20 rezultatų ieškant "ziedeliais"
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 - 10 bulvių, 2 svogūnai, 300 g žiedinių kopūstų, 100 g lašinių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas krakmolo, druska, mairūnas. Gaminimas: Sutarkuotas bulves sumaišykite su kapotais svogūnais, į..
Recepto vertinimas:
Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė)
Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 vištos šlaunelės arba 15 sparnelių, 15 bulvių, 3 morkos, 2 svogūnai, 100 g sviesto, 100 g grietinės, prieskonių. Gaminimas: Vieštieną apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riek..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių;1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lap..
Recepto vertinimas:
Salotos su paprika ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 svogūnas; 150 g. saldžiosios paprikos; 100 g. agurkų; 80 g. kopūsto; 80 g. pomidorų; 100 g. virtų ryžių; garstyčių, druskos, majonezo, žalumynų. Gaminimas: Pipirus supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su kubeliais pjaustyt..
Recepto vertinimas:
Baklažano suktinukaiIngridientai: 1 baklažanas miltų apvoliojimui prieskonių , gali būti vegeta 2 kietai virti kiaušiniai 200g fermentinio sūrio 2-3 galvutės česnako 100g. majonezo Aliejaus kepimui Medinių smeigtukų Gaminimas: Baklažaną supjaustyti plonais žiedeliais ..
Recepto vertinimas:
Makaronai su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jūros lydekos filė 400 g makaronų 100 g garstyčių 200 g šaldytų krevečių 200 g liesos šoninės 2 šaukštai aliejaus 1 svogūnas truputis sulčių (žuviai apšlakstyti) cukraus, druskos, pipirų “Vegetos”, kario smulkinto ..
Recepto vertinimas:
Pica su kumpiu ir paprika Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 250 g miltų, 200 g margarino, 2 šaukštai vandens, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai pamidorų padažo 0,5 šaukštelio druskos. Viršui: 400 g kumpio, 100 g fermentinio sūrio, 1 svogūnas, 1 poras, 5 kiaušiniai, 2 saldžiosios..
Recepto vertinimas:
Žuvies užkepėlėIngridientai: 300-500g žuvies filė (gali būti jūros lydeka, menkė ar lašiša) 250g ryžių 1 didelis poras 1 didelė morka 200 ml grietinėlės 200 g fermentinio sūrio trupinių pipirų druskos žuvies prieskonių Krapų Gaminimas: Žuvį supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir bulvių užkepėlėIngridientai: 0,5 kg bulvių 700 g žuvies filė 1 didelis poras 1 morka 200 g fermentinio sūrio 1 stiklinė pieno 3 alyvų aliejaus druskos, pipirų, žuvies prieskonių trupinių indui pabarstyti Gaminimo būdas: Bulvės išverdamos ir supjaustomos ..
Recepto vertinimas:
Raudonojo vyno marinatas jautienai
Raudonojo vyno marinatas jautienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 šaukšto raudonojo vyno acto 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1-2 šaukšteliai cukraus 1 svogūnas 2 lauro lapeliai (Lauro lapas) 3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) rozmarinų 0,25 šaukštelio garstyčių miltelių drusko..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos šašlykas Ingridientai: 1 kg kalakutienos filė 0,5 l kefyro 2 svogūnų galvutės česnako arba poros šaukštų česnako granulių Santa Marijos vištienos prieskonių 2 valgomųjų šakštų alyvų aliejaus. Gaminimas: Mėsa supjaustoma gabalėliais, svogūnai žiede..
Recepto vertinimas:
Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos
Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g. brokolių; 700 g. žiedinių kopūstų; 1 raudona paprika; ½ stiklinės išgliaudytų pistacijų. Padažui: 1 nepilnas arbatinis šaukštelis druskos; ½ arbatinio šaukštelio cukraus; ¼ arbatinio šaukštelio ..
Recepto vertinimas:
"Japoniškoji šlepetė" Patiekalo šalis: Japonija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.30ml “Midori”, “Cointreau”, citrinų sulčių. Gaminimas: Inde kokteiliams ruošti sumaišykite po 30ml “Midori”, “Cointreau”, citrinų sulčių ir gerai ..
Recepto vertinimas:
Viščiukas tanduri greituoju būdu
Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...
Recepto vertinimas:
ŠAŠLYKAS su pomidorais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kg kiaulienos, 1 kg pomidorų, 4 svogūnai, pipirų, druskos pagal skonį. Gaminimas: Mėsą supjaustyti gabalėliais. Svogūnus supjaustyti žiedeliais. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis. Mėsą pasūdyti, papipirinti, sudėti svog�..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas vištienos šašlykas
Pikantiškas vištienos šašlykas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g šašlykų, keletas gabalėlių žaliosios, raudonosios ir geltonosios paprikos, svogūnas, 2.8 pievagrybiai, 3.8 nedideli pomidorai, 4.8 šaukštai alyvų aliejaus. Padažui: 5.300 ml grietinės, 6.2 smulkiai supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Vienos pjausnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 jautienos pjausniai (2cm storio po 180g), 2.1/4 l aliejaus, 3.400g svogūnų, 4.2 šaukštai miltų, druskos, pipirų, 5.1/8 l mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą aptepti aliejumi ir šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje, kad sumink..
Recepto vertinimas:
Tikras jautienos žlėgtainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250g svogūnų, 2.4 žlegtainiai po 150g, 3.1/2 šaukštelio pipirų, druskos, 4.2 šaukštai sviesto. Gaminimas: Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais ir kepti su 2 šaukšteliais aliejaus, kol gražiai pagels. Iškepusius s..
Recepto vertinimas:
Aštri lęšių sriubaIngridientai:12 porcijų: 700 g geltonųjų lęšių, 1 lauro lapelis, 5 česnako skiltelės, 200 g svogūnų, 12 šaukštų alyvuogių aliejaus, 1 aitrioji paprika, 1 šaukštas kmynų, 1,7l. tirpaus daržovių sultinio, druskos, pipirų, 4 šaukštai baltojo vyno acto, 400 g ..
Recepto vertinimas:
ĮDARYTA ANTIES KRŪTINĖLĖIngridientai:2 anties krūtinėlės1 stiklinė raudono vyno1/4 stiklinė citrinos sulčiųdruskos, pipirųaliejausĮdarui: 150g paukštienos kepenėlių2 kiaušiniai50g graikiškų riešut%..
Recepto vertinimas: