ĮDARYTA ANTIES KRŪTINĖLĖ

Ingridientai:
2 anties krūtinėlės
1 stiklinė raudono vyno
1/4 stiklinė citrinos sulčių
druskos, pipirų
aliejaus
Įdarui:
150g paukštienos kepenėlių
2 kiaušiniai
50g graikiškų riešutų
druskos, pipirų
2 šaukštai aliejaus
salierų

Gaminimas
Krūtinėles truputi išmušti kirvuku, pasūdyti, papipirinti. Į vyną supilti sultis, išmaišyti ir užpilti ant krūtunėlių. Pastatyti porai valandų į šaldytuvą. Kepeneles išplauti, nuimti plėvelę, pakepti aliejuje. Kiaušinius kietai išvirti. Keptas kepenėles, kiaušinius, riešutus ir truputi salierų sumalti mėsmale. Paskaninti druska ir pipirais. Ant krūtinėlės dedame įdaro, suviniojame ir surišame, kad neišsileistų ir aptepame aliejumi bei pašlakstome skysččiu, kuriame marinavosi krūūtinėlės. Kepame orkaitėječ apie 1 val. 180C, retkarčiais paššlakstydami vyno mži#š3;šiniųų. Prieš patiekiant supjaustome žiedeliais ir apibarstome susmulkintais salierais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!