25 rezultatų ieškant "zali"
Žalių aguročių salotos Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g aguročių, 100 g šviežių pomidorų, 2 šaukštai susmulkintų krapų, arbatinis šaukštelis aliejaus. Gaminimas: Aguročius sutarkuokite stambia tarka, sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus, įpilki..
Recepto vertinimas:
Žalių aguruočių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g aguruočių, 100 g šviežių pomidorų, 2 šaukštai susmulkintų krapų, arbatinis šaukštelis aliejaus. Gaminimas: Aguruočius sutarkuokite stambia tarka, sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus, įpilkite aliejaus, užberkite ..
Recepto vertinimas:
Salotos Žiema Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Jūros kopūstai, agurkai (rauginti ar marinuoti) arba žali pomidorai, ridikas, svogūnas, virtas kiaušinis, augalinis aliejus arba majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome. Skanaus ! ..
Recepto vertinimas:
Žaliasis šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas susmulkintos melisos 1 šaukštas susmulkintos mėtos 1 šaukštas susmulkintų krapų 120 ml portveino 120 ml vandens 1 citrinos sultys Gaminimas: Viską plakti mikseriu apie 1 min. Po to masę supilti į metalinį negilų indą ir p..
Recepto vertinimas:
Apkepas su šviežiais vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 65 g kruopų, 170 g pieno ar vandens, 10 g cukraus, 5 g sviesto, 0,5 kiaušinio, 60 g šviežių obuolių, 5 g grietinės, 5 g džiūvėsėlių, 75 g vaisių padažo, druskos. Gaminimas: Piene arba vandenyje išvirta biri ryžių, sor..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žalios paprikos, 250 g pievagrybių, 6 riekelės džiūvėsių, 4 šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, 3-4 šaukštai sojos padažo, svogūnas, pagal skonį susmulkintų petražolių lapelių, druskos, pipirų. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Kepti obuoliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žali obuoliai 1/2 stiklinės smulkiai kapotų datulių šaukštas smulkintų graikinių riešutų šaukštas tarkuotų citrinos žievelių pusė stiklinės vandens 1/2 stiklinės lipnaus rudojo cukraus 30g sviesto 1/4 šaukštelio malto cinamono 1/..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių;1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lap..
Recepto vertinimas:
Braškės su žaliųjų pipirų padažu
Braškės su žaliųjų pipirų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 l braškių Padažui: 150 ml grietinėlės 100 ml cukranendrių cukraus 50 g sviesto arba margarino 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų pipirų Gaminimas: Sudėkite į puodą visus padažo komponentus ir virkite, kol ištirps..
Recepto vertinimas:
Žaliosios bagetės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 600 ml drungno vandens 2 valgomieji šaukštai aliejaus 50 g mielių 2 valgomieji šaukštai cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai druskos apie 1300 ml (800 g) kvietinių miltų Įdarui 100 g minkšto sviesto 100 ml supjaustytų petražolių 1..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų daržovių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 20 g morkų, 20 g kopūstų, 35 g pomidorų, 35 g agurkų, 10 g salierų, 30 g grietinės, 30 g majonezo, druskos, pipirų. Gaminimas: Žalias morkas, kopūstus, salierus supjaustykite juostelėmis, o agurkus ir pomidorus – plonais g..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų žirnelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g žaliųjų žirnelių (1 indelis) 3-4 stiklinės daržovių sultinio 1 kiaušinis 2 šaukštai miltų 2 šaukštai susmulkintų petražolių druska Gaminimas: Žirnelius kartu su skysčiu supilti į puodą. Po to įpilti sultinį, u..
Recepto vertinimas:
Žaliasis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Svogūnų padažo, 2 - 3 šaukštai susmulkintų žalumynų (krapų, laiškinio česnako, svogūnų laiškų, salierų ir petražolių lapelių) mišinio. Gaminimas: Į pagamintą svogūnų padažą sudėti susmulkintus žalumynus. Tinka var..
Recepto vertinimas:
Daržovių mišrainė 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2—3 kaliaropės, 1 žiedinis kopūstas, 1—2 pomidorai, 1 agurkas, salotų lapelių, 200 g grietinės, pipirų, druskos, garstyčių Gaminimas: Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vand..
Recepto vertinimas:
Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba
Konservuotų žaliųjų žirnelių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l mėsos sultinio, 500 g žirnelių, 1 stiklinė grietinės, 2 tryniai, druskos, cukraus, petražolių lapelių. Gaminimas: Į verdantį sultinį sudėti žirnelius ir pavirti. Trynius ištrinti su druska ir sumaišyti su g..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos su šprotais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 gūžės salotų; 160 g. šprotų; 2 mėlynieji svogūnai; 150 g. virtų bulvių; 160 g. šviežių agurkų; 120 g. šviežių pomidorų; 180 g. mišrainės padažo. Gaminimas: Salotų lapus suplėšome ir sudedame į užkandines lė..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų pipirų ir agurkėlių padažas
Žaliųjų pipirų ir agurkėlių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 susmulkintas svogūnas, 2 susmulkinti žalieji pipirai, 4 riekelėmis supjaustyti didesni agurkėliai, 25 g sviesto, 4 valgomieji šaukštai vandens, 0,25 arbatinio šaukštelio čili padažo, druskos ir pipirų. Ga..
Recepto vertinimas:
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 410g jautienos filė alyvų aliejaus šviežio parmezano sūrio šviežiai maltų juodųjų pipirų druskos (jeigu pageidaujate) citrinų sulčių citrinos griežinėliu Gaminimas: Jautienos filė maždaug 2 vala..
Recepto vertinimas:
Tortas „Obuoliukas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g forminių sausainių, 2.500 g obuolių (šviežių), 3.150 g sviesto, 4.2 tryniai, 5.2 šaukštai želatinos, 6.0,5 stiklinės razinų, 7.100 g riešutų, 8.1 stiklinė cukraus, 9.3 stiklinės sulčių ar skystis nuo kompoto, 10.3 �..
Recepto vertinimas:
Karpis su žaliaisiai žirneliais
Karpis su žaliaisiai žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 kg žuvis 2.200 g konservuotų žaliųjų žirnelių 3.40 g sviesto, 4.1 citrina 5.1 kiaušinis pyrago džiūvėsėlių 6.4 šaukštai aliejaus cukraus, druskos Gaminimas: Supjaustykite žuvį stambiais gabalais, apšlakstyk..
Recepto vertinimas:
Žaliasis padažas su raugintais agurkais
Žaliasis padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Svogūnų padažo, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, marinuotas ankštinis pipiras, truputis garstyčių ar krienų. Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais, kiek patroškin..
Recepto vertinimas:
Žaliasis špinatų užpilas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 30g smulkiai špinatų, 20g alyvų aliejaus, 6g Džiugo sūrio, 4g kedrų riešutėlių, 2g česnako, 2g sojos padažo, 2g Vorčesteršyro padažo, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Gaminimas: Plaktuvu (benderiu)..
Recepto vertinimas:
Batone keptas kiaušinis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 riekelės batono, 1 kiaušiniai, susmulkinti žali krapai, žiupsnelis "vegetos" Gaminimas: Iš batono riekeles išpjauname vidurį. Įdedame rekelę į įkaitusią keptuvę, ir į išpjautą vidurį �..
Recepto vertinimas: