20 rezultatų ieškant "vyniotinis su rududu"
Lietinių vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 lietiniai blynai. Įdarui: 1 pakelis riebios varškės, 1 kiaušinis, 1 citrina, 0,5 stiklinės cukraus, 0,5 stiklinės saulėgrąžų, 1 stiklinė riešutų. Papuošimui: 2 šaukštai medaus, susmulkintų lazdyno riešutų Gaminimas: Varškę ..
Recepto vertinimas:
Pjaustytas mėsos vyniotinis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jautienos, 100 g lašinukų, svogūnas, 0,5 šaukštelio maltų pipirų, 1 šaukštelis maltų raudonųjų pipirų, druskos, margarino, 0,5 šaukšto pomidorų padažo. Gaminimas: Mėsą išmušti, ant viršaus dėti supjaustytų la�..
Recepto vertinimas:
Sūdytas avienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg avienos, 3 šaukštai druskos, 0,5 šaukšto salietros, šaukštelis garstyčių. Gaminimas: Mėsą išmušti, ištrinti druska, salietra, garstyčiomis, susukti į vyniotinį ir keletą dienų laikyti sūrime. Paskui išvirti. ..
Recepto vertinimas:
Avienos vyniotinis su obuoliais
Avienos vyniotinis su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg avienos, 500 g obuolių, 100 g razinų, druskos, pipirų, garstyčių. Gaminimas: Mėsą išmušti, įtrinti garstyčiomis, druska. Ant viršaus uždėti obuolių ir razinų. Mėsą suvynioti ir surišti. Tada kepti orkaitėje 2 v..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg kiaulienos nugarinės, šaukštas druskos, šaukštelis cukraus, pipirų, imbiero, gvazdikėlių, krapų. Įdarui: liežuvio griežinėlių, džiovintu obuolių ir slyvų, kumpio, faršo, troškintų grybų, svogūnų, virtų ryžių. Gamin..
Recepto vertinimas:
Keptas grybų vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė avižinių dribsnių, 3 virtos bulvės, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, sultinio arba pieno. Gaminimas: Grybus smul..
Recepto vertinimas:
Apelsinų skonio vyniotinis Patiekalo šalis: Švedija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiausiniai,200g. cukraus,200g. miltu,1 a.s. kepimo milteliu,1a.s. kapoto apelsino zieveliu,50g. svieziai spaustu apelsino sulciu. IDARAS: 120g.sviesto,100g. juodojo sokolado,1 kiausinio trynys,2-3 s apelsinu li..
Recepto vertinimas:
Įdarytas maltos mėsos kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300g jautienos 100g kiaulienos 1 svogūnas 5 šaukštai taukų 50g pyrago 2 virinti kiaušiniai 2 šaukštai džiūvėsėlių 1 kiaušinis druskos, pipirų Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas taukuose, pyragas išmir..
Recepto vertinimas:
Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis
Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg kiaulienos nugarinės, 100 g džiovintų slyvų, druskos, garstyčių, vandens arba sultinio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis, 2 šaukšteliai miltų , grietinės. Gaminimas: Mėsą, išėmus šonkaulius, įtrinti dru..
Recepto vertinimas:
Vištienos vyniotinis drebučiuose su daržovėmis
Vištienos vyniotinis drebučiuose su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g vištienos vyniotinio, 200 g virtų morkų, 300 g konservuotų žirnelių, 1000 ml mėsos sultinio, 30 g želatinos, žalumynų, prieskonių. Gaminimas: Želatiną išbrinkinti mažame kiekyje šalto vand..
Recepto vertinimas:
Saldus vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.250 g forminių sausainių, 2.200 g sviesto, 3.0,5 indelio kondensuoto pieno, 4.5 šaukšteliai kakavos miltelių, 5.100 g razinų, 6.50 g džiovintų slyvų, 7.100 g riešutų, 8.1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės, 9.0,5 citrinos sulči�..
Recepto vertinimas:
Šoninės vyniotinis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g kiaulienos šoninės, 2.150 g raugintų kopūstų, 3.2 pomidorai, 4.svogūnas, 5.šaukštas garstyčių, 6.šaukštas pomidorų padažo, 7.stiklinė sultinio, 8.aliejaus, 9.lauro lapelis, 10.2 kadagio uogos, 11.maltų pipirų, 12.kvapniųj..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų,3. 50 g riebalų, 4.1 morka, 5.1 svogūnas. Padažui: 6.1 šaukštas miltų, 7.100 g grietinėlės, aštraus padažo arba raudonojo rūgštaus vyno. I įdarui: 8. smulkiai sukapotas svog�..
Recepto vertinimas:
Mėsos vyniotinis su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.100 g kiaulienos, 3.0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, 4.3/4 stiklinės vandens, 5.100 g grietinės, 6.1 kiaušinis, druskos, pipirų, petražolių lapelių, 7.3 šaukštai margarino, 8.250 g nedidelių baravykų..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotinisIngridientai:800g jautienos, 200g lašnukų, 3 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, 10 g riebalų kepimui, pipirų, druskos.Gaminimas Jautiena atpjaunama taip, kad būtų didesnis paviršius, išmušama, pabarstoma druska ir maltais pipirais. Ant viršaus suklojami plonai pjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Veršienos vyniotinisIngridientai:1kg veršienos kumpio, 40 g sviesto, 1 morka, 1 petražolė, saliero, česnako, prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų), druskos, prieskoninių daržovių.Gaminimas Mėsa storesnėse vietose įpjaunama, pamušama, įtrinama su druska sumaišytais pr..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomis
Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomisIngridientai:1 kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 25—50g mielių, 4 tryniai, 1 citrinos žievelė, 5g druskos. Aguonų masei: 300g aguonų, 150g cukraus, 1 kiaušinis, 50g riešutų, vanilinio cukraus, 50g cukrinukų (cukraus sirupe virtų ap..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiais
Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiaisIngridientai:500g. šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos, 300-350g. maltos mėsos, 1 svogūnas, 100g. pievagrybių, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 1 trynys, susmulkinti žalumynai, 1/2 šaukšto maltos mėsos prieskonių.Gaminimas Tešlą atšild..
Recepto vertinimas:
Varškės vyniotinisIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; Žiupsnelis druskos; 40 g lydyto sviesto arba 2 valg. š. aliejaus; 1 kiaušinis; Apie 125 ml vandens arba pieno; Riebalų tešlai aptepti. Įdarui: 100 g sviesto; 3 kiaušiniai; 220 g cukraus; 1 kg varškės; 125 ml grietinės arba grietin�..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis vyniotinisIngridientai:Reikia:Sviesto skardai tepti;4 kiaušinių;4 šaukštai karšto vandens;100 g cukraus;žiupsnelis druskos;60 g miltų;40 g krakmolo;1 šaukštelis kepimo miltelių.Kepti 230 C orkaitėje.Gaminimas1. Skardą ištep..
Recepto vertinimas: