20 rezultatų ieškant "vynas"
Krokodiliena migdolu ir kivi padaze
Krokodiliena migdolu ir kivi padaze Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Krokodilienos file Druska Malta paprika Uogine paprika Cukrus Actas Aliejus Dziovintas bazilikas Skaldyti migdolai Kivi Apelsinai Baltas sausas vynas Anakardzio riesutai Ananasu sultys Krakmolas Gaminimas: Krokodilienos file pam..
Recepto vertinimas:
Lašiša su baziliko sviestuReceptas keturiems lašišos steikams, dviems daliname kiekius per pusę. Ingridientai: 15 šviežių bazilikų lapelių 3 skiltelės česnako 1/4 arb.š. kajeno pipirų 125g nesūdyto sviesto keli lašai citrinų sulčių druskos ir pipirų Gaminimas: Ba..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg avienos arba jautienos 1 stiklinė acto 1 stiklinė raudonojo vyno 3 kadagio uogos 1 svogūnas lauro lapelis 5 šaukštai aliejaus šalavijų lapelių 1 šaukštas taukų žiupsnelis pipirų, druskos Gaminimas: Vynas su actu užvirinami, sude..
Recepto vertinimas:
Putpelių kiaušinių gėrimas su medumi
Putpelių kiaušinių gėrimas su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5-6 putpelių kiaušiniu, 2.vaisių sultis, 3.raudonas vynas ar kava, 4.truputi medus Gaminimas: 5-6 putpelių kiaušinius išplakite, užpilkite mėgstamomis vaisių sultimis, raudonu vynu ar kava, įdėkite truputi medaus..
Recepto vertinimas:
Višta vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 - 2 nedideli viščiukai, 2.2 šaukštai vištos taukų arba sviesto, 3.60 - 100 g smulkiais kubeliais supjaustytų lašinukų, 4.8 nedidelės galvutės svogūnų, 5.125 g pievagrybių, taurelė konjako, 6.1 stiklinė raudonojo vyno, 7.3 - 4 рak..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 marinuotos silkės, 2.2 šaukštai garstyčių,3.5 šaukštai aliejaus, 4.1 šaukštas cukraus, 5.0,5 stiklinės majonezo, 6.1 šaukštas obuolių vyno, acto. Gaminimas: Silkės supjaustomos, sudedamos į pailgą pusdubenį. Ali..
Recepto vertinimas:
Silkė vyno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.1 pomidoras, 3.1 raugintas agurkas, 4.1 svogūnas, 5.0,5 litro vyno, 6.0,5 citrinos sultys, cukraus, acto, pipirų, lauro lapelių. Gaminimas: Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos ir sudedamos į pailgą dubenį. Aplink ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės vyno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 marinuotos silkės, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų krapų lapelių, 4 šaukštai vyno, 2 šaukštai garstyčių, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas aliejaus, 4 šaukštai vandens, 1 arbatinisa šaukštelis acto, druskos, pipirų. ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės su vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 marinuotos silkės, 2.1 citrina, 3.2 obuoliai, sauja agrastų, sauja vynuogių,4.1 stiklinė obuolių vyno, 5.0,5 stiklinės cukraus. Gaminimas: Į pailgą pusdubenį sudedamos supjaustytos silkės, ant jų eilute uždedama grieži..
Recepto vertinimas:
Trešnių sriubaIngridientai:750 g trešnių, 1-2 cinamono lazdelės, 1 citrinos žievele, 1 stiklinė sauso raudonojo vyno, 1-2 šaukštai krakmolo, 1/2 stiklinės cukraus, 5 stiklinės vandens.Gaminimas Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vanden..
Recepto vertinimas:
Grybų užkandisIngridientai:300g įvairių grybų, 75g sviesto, 50g fermentinio sūrio, 2 šaukštai vyno, maltų pipirų.Gaminimas Šviežiai išvirti su prieskoniais arba rauginti grybai sumalami mėsmale, pridedama tarkuoto sūrio ir pakepinama įkaitintame svieste. Kiek pakepinus, supilamas vy..
Recepto vertinimas:
Troškintos veršelio kepenysIngridientai:700g. veršelio kepenų, 150 g lašinukų (nebūtinai), 40 g riebalų, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, 1/2 stiklinės vyno (nebūtinai).Gaminimas Kepenys 1—2 val. pamirkomos piene ..
Recepto vertinimas:
Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstais
Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstaisIngridientai:1 kg lyno, 3 šaukštai miltų, 1/2 stiklinės aliejaus, prieskonių, 1/2 kg raudonųjų gūžinių kopūstų, 2 svogūnai, 20 g sviesto svogūnams pakepinti, truputis miltų, 1/4 stiklinės raudonojo vyno, 1/2 citrinos sulčių, cukr..
Recepto vertinimas:
Šutintas upėtakisIngridientai:800 g upėtakių, prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas), 20 g sviesto, 1 stiklinė raudonojo vyno, druskos, 1 stiklinė džiūvėsėlių padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Prieskoninės daržovės ir vynas paverdama 5—10..
Recepto vertinimas:
Rudasis padažasIngridientai:20g sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė sultinio, 1/2 stiklinės sauso baltojo vyno, truputis pomidorų tyrės, 2 šaukštai grietinės, druskos, cukraus.Gaminimas Miltai pakepinami svieste, kol paruduos, atskiedžiami sultiniu, supilama pomidorų tyrė, vyn..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Apelsininis vynas"Ingridientai: 1. Sausas raudonasis vynas 50g 2. Apelsinų sultys 20g 3. Cukraus sirupas 10g 4. Apelsinai 20g 5. Ledo gabaliukai 100gGaminimas Sudedame apelsinus supjaustytus kubeliais. Pilame gėrimus eilės tvarka. Pateikiant reikalingas šaukštelis ar smeigt..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Pavasaris"Ingridientai:1. 20g Konjakas 2. 20g Natūralus lietuviškas vynas 3. 40g Šampanas 4. 20g Ledo gabaliukasGaminimas Konjaką sumaišyti su šampanu bei vynu ir įpilti į taurę su ledu. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Juodoji rožė"Ingridientai: 1. Baltasis desertinis vynas 30g 2. Degtinė 20g 3. Juodųjų serbentų likeris 30g 4. Vyšnios, išmirkytos likeryje 10g 5. Ledo gabaliukai 30gGaminimas Visus gėrimus (išskyrus juodųjų serbentų likerį) bei ledo gabaliukus sumaišyti. Į taurę..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Moonlight"Ingridientai:1. Sausas baltasis vynas 30g 2. Citrinų sultys 20g 3. Vyšnių trauktinė 30g 4. Ledo gabaliukas 20gGaminimas Į taurę įdėti ledo gabaliuką ir supilti sumaišytus gėrimus. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..
Recepto vertinimas:
Makaronai su vištiena ir grybais
Makaronai su vištiena ir grybaisIngridientai:250 g spageti makaronų,150 g keptos ar rūkytos vištienos,250 g Kėdainių grybų įdaro koldūnams,250 ml grietinėlės,1 val.š. aliejaus,prieskoniu makaronams, druskos, bazilikoGaminimasMakaronus sud..
Recepto vertinimas: