10 rezultatų ieškant "voveraite"
Žuvies vyniotinis su voveraitėmis
Žuvies vyniotinis su voveraitėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šaldytos žuvies filė 4 kietai virti kiaušiniai 100 g sūdytų voveraičių 50 g svogūnų 30 g sviesto Pipirų Druskos Gaminimas: Žuvies filė sukapojame, sumaišome su kapotais kiaušiniais, smulk..
Recepto vertinimas:
Daržovių salotos su voveraitėmis
Daržovių salotos su voveraitėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g morkų, 100 g paprikos, 40 g saliero, 70 g voveraičių, šaukštas aguonų, 40 g moliūgų sėklų, grepfuro 3 apelsinai, citrina, alyvuogių aliejaus. Gaminimas: Daržoves supjaustyti. Ant salotų užpilti citrusinių vaisi..
Recepto vertinimas:
Voveraitės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė grietinės, 2.2 kiaušiniai, 3.2 šaukštai miltinio cukraus, 4.400 g riebalų, 5.5 šaukštai mielių, truputis druskos. Gaminimas: Į išplaktus kiaušinius supilti grietinę, įberti druskos, miltus ir viską gerai išmaišyti. Tešla t..
Recepto vertinimas:
Muštinis su voveraitėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 mėsos gabaliukai po 150 g 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai aliejaus 4.250 g voveraičių 5.2 šaukštai sviesto, 6.druskos 7.1 šaukštas sojų padažo 8.1/8 l grietinės 9.petražolių pagal skonį Gaminimas: Kepsnio pakraš..
Recepto vertinimas:
Marinuotos voveraitės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg voveraičių, truputis druskos Gaminimas: Marinatui paruošti papildomai reikės: 300 ml vandens, 100-200ml acto, šaukštelio cukraus, 2 šaukšteliai druskos, 3 lauro plapelių, 5 kvapiųjų, 5 juodų..
Recepto vertinimas:
Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)
Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)Ingridientai:1 litras šviežių voveraičių; Pora vištos ketvirčių arba filė; 1 nedidelis svogūnas; 4 didesnės bulvės; 300 g fermentinio sūrio; 2-3 skiltelės česnako; Švieži krapai ir petražolės; Vištienos arba bulvių prieskoniai; Drus..
Recepto vertinimas:
Bulvių užkepėlė su voveraitėmis ir kumpiu
Bulvių užkepėlė su voveraitėmis ir kumpiuIngridientai:4 porcijoms: 500 g šviežių bulvių; 2 valg. š. kapotų petražolių; 3 česnako skiltelės; 1 svogūnas; 500 g virtų voveraičių; 300 g virto kumpio; 4 valg. š. grietinės; druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Bu..
Recepto vertinimas:
Salotos su voveraitėmis ir špinatais
Salotos su voveraitėmis ir špinataisIngridientai:0,5 l voveraičių,20 špinatų lapelių,3 jauni svogūnai su laiškais,3 skiltelės česnako,1 stiklinė konservuotų kukurūzų,druskos, pipirų,50 g sviesto,5 šaukštai alie..
Recepto vertinimas:
Vištiena su voveraitėmisIngridientai:1 kg maltos vištienos,2 kiaušiniai,3 piene išmirkytos batono riekelės, druskos, vištienos prieskonių, svogūnų miltelių arba keptuvėje su aliejumi keptas svogūnas,1 šaukštas krakmolo,0,5 l ..
Recepto vertinimas:
Voveraitėmis įdarytos vištų blauzdelės
Voveraitėmis įdarytos vištų blauzdelėsIngridientai:6 vištų blauzdelės,1 kiaušinis,2 šaukštai maltų džiūvėsėlių,3 šaukštai grietinėlės,1 stiklinė virtų voveraičių, žali..
Recepto vertinimas: