Voveraitėmis įdarytos vištų blauzdelės

Ingridientai:
6 vištų blauzdelės,
1 kiaušinis,
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
3 šaukštai grietinėlės,
1 stiklinė virtų voveraičių,
žalių petražolių šakelė,
vištienos prieskonių,
aliejaus blauzdelėms virti.
Gaminimas
Iš vištų blauzdelių išimame kauliukus su mėsa. Paliekame dalį mažojo kauliuko. Mėsą nuimame nuo kaulų ir sumalame. Tuomet sumaišome su kiaušinio plakiniu, džiūvėsėliais, grietinėle, virtomis voveraitėmis, susmulkintomis petražolėmis ir vištienos prieskoniais. Šios masės prikemšame blauzdeles ir užlenkę odelę pritvirtiname mediniais smeigtukais. Įdarytas blauzdeles verdame aliejuje arba kepame gausiai aliejaus pripiltoje keptuvėje. Patiekiame su skrudintomis bulvytėmis ir ššviežžių daržžovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!